Małgolinka 30.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hej, hej grupo Ostatnie dni były szaleństwem ... zwieźli nam 60 wywrotek piachu kilka łódek pospółki (oczywiście 2 razy się zakopali ) , gruz i ................... DZISIAJ SIĘ ZACZĘŁO ... po godzinie pracy wsiorbało drogę ... ja chyba niedługo zwariuję ... jak do końca tygodnia nie wyjdę z tego bagna A od wczoraj mam kolejny krzyżyk na karku To gratuluje rozpoczenia pracy i nie tylko Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.08.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Staram się na bieżąco opisywać w dzienniku ale jak tak dalej pójdzie to sił mi zabraknie.......mąż cały czas pracuje więc wszystko jest na mojej biednej kobiecej główce ... A jeszcze przede mną jutro zmiana warunków na przyłącze gazu i co za tym idzie zmiana projektu branżowego. Dobrze że pozwolenie na budowę było składane na "skorupę" więc przyłącza pójdą swoją drogą........nie wiem jak ja to wszystko ogarnę ... Przeczytałam Dziennik i obejrzałam zdjęcia. Widzę, że na razie na tempo nie możecie narzekać. Oby tak dalej!!! I oby wpadka z suporexem była jedyną. Jeśli chodzi o obiekcje, czy dasz radę, to bez obaw. Ja też wszystkim się zajmuję sama, czyli dom, dwójka dzieci (7 i 10 lat), pies i budowa są na mojej głowie. Mój mąż niedawno wrócił i miał być do połowy października, a tu Jego zmiennik się rozchorował i od niedzieli znów jestem sama (akurat początek roku szkolnego) na jakieś 3,5 miesiąca. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.08.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hej, hej grupo Ostatnie dni były szaleństwem ... zwieźli nam 60 wywrotek piachu kilka łódek pospółki (oczywiście 2 razy się zakopali ) , gruz i ................... DZISIAJ SIĘ ZACZĘŁO ... po godzinie pracy wsiorbało drogę ... ja chyba niedługo zwariuję ... jak do końca tygodnia nie wyjdę z tego bagna A od wczoraj mam kolejny krzyżyk na karku To nareszcie się doczekałaś rozpoczęcia prac! Trzymam kciuki!!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a przede wszystkim spełnienia marzeń!!! Szkoda, że nie piszesz ile zdmuchnęłaś świeczek. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.08.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hejka! Moja ekipa też nie próżnuje i ścian przybywa. Niestety aparat już mi całkiem padł, więc na razie zdjęcia tylko z komórki, ale "lepszy rydz niż nic". Jedno zamieszczam. http://images29.fotosik.pl/72/dd40a620d7818dd8m.jpg ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.08.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hejka! Czy ktoś z Was ma działkę w Żółwiej Błoci, Białuniu albo Miękowie? ___________PozdrowionkaAleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diunia 30.08.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hejka! Czy ktoś z Was ma działkę w Żółwiej Błoci, Białuniu albo Miękowie? ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Czesc! My mamy (już prawie ) dzialke w Zolwiej Bloci Mam nadzieje, ze w koncu poznam jakiegos sasiada Jest już topik Grupa Goleniowska: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=108931 Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diunia 30.08.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Odpisalam na goraco, a tu widze Aleksandro, ze Wy budujecie sie w Mierzynie, a nie w moim sasiedztwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 30.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 witam Wszystkich Małgolinka gratuluję rozpoczęcia budowy i życzę wszytskiego najlepszego z okazji osiemnastych urodzin Aleksandra M05a Basia & Tomek napisał: Staram się na bieżąco opisywać w dzienniku ale jak tak dalej pójdzie to sił mi zabraknie.......mąż cały czas pracuje więc wszystko jest na mojej biednej kobiecej główce ... A jeszcze przede mną jutro zmiana warunków na przyłącze gazu i co za tym idzie zmiana projektu branżowego. Dobrze że pozwolenie na budowę było składane na "skorupę" więc przyłącza pójdą swoją drogą........nie wiem jak ja to wszystko ogarnę ... Przeczytałam Dziennik i obejrzałam zdjęcia. Widzę, że na razie na tempo nie możecie narzekać. Oby tak dalej!!! I oby wpadka z suporexem była jedyną. Jeśli chodzi o obiekcje, czy dasz radę, to bez obaw. Ja też wszystkim się zajmuję sama, czyli dom, dwójka dzieci (7 i 10 lat), pies i budowa są na mojej głowie. Mój mąż niedawno wrócił i miał być do połowy października, a tu Jego zmiennik się rozchorował i od niedzieli znów jestem sama (akurat początek roku szkolnego) na jakieś 3,5 miesiąca. Basiu zgadzam się z Aleksandrą, bez obaw dasz radę.U nas też podobna sytuacja jak u Oli i póki co wszystko idzie do przodu a raczej w górę . Zresztą masz tu silną grupę, która zawsze wesprze w ciężkich chwilach i doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 31.08.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Dziękuję za życzenia i gratulacje Aleksandro przecież to wiadomo, że 18 dodam tylko, że ten krzyżyk ani nie drugi ani czwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 31.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Aleksandro przecież to wiadomo, że 18 dodam tylko, że ten krzyżyk ani nie drugi ani czwarty O, to jesteśmy budującymi trzydziestkami! Ja też w tym miesiącu dmuchałam świeczki. Widzę też, że mamy mężów pracujących na morzu. Mój okrętuje w niedzielę, więc za dwa dni zaczynam odliczanie. Ile podobieństw!!! ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 31.08.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Odpisalam na goraco, a tu widze Aleksandro, ze Wy budujecie sie w Mierzynie, a nie w moim sasiedztwie Wielkie dzięki za szybki odzew! I przepraszam, że zrobiłam Ci nadzieję na sąsiedztwo. Ostatnio jechałam do Nowogardu, spodobały mi się tamte tereny i zaczęłam zastanawiać się nad kupnem działki w tej okolicy, ale chciałam bez pośredników (dwie nieudane transakcje, w tym mieszkanie z wadą prawną). Może mogłabyś mi napisać na priv od kogo Ty kupowałaś działkę oraz jakie są ceny w tym rejonie i opłaty? ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 31.08.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Aleksandro przecież to wiadomo, że 18 dodam tylko, że ten krzyżyk ani nie drugi ani czwarty O, to jesteśmy budującymi trzydziestkami! Ja też w tym miesiącu dmuchałam świeczki. Widzę też, że mamy mężów pracujących na morzu. Mój okrętuje w niedzielę, więc za dwa dni zaczynam odliczanie. Ile podobieństw!!! W tym pierwszym to rzeczywiście podobieństwo ale skąd Ty mi wynalazłaś męża marynarza to już nie wiem hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 31.08.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Aleksandro przecież to wiadomo, że 18 dodam tylko, że ten krzyżyk ani nie drugi ani czwarty O, to jesteśmy budującymi trzydziestkami! Ja też w tym miesiącu dmuchałam świeczki. Widzę też, że mamy mężów pracujących na morzu. Mój okrętuje w niedzielę, więc za dwa dni zaczynam odliczanie. Ile podobieństw!!! W tym pierwszym to rzeczywiście podobieństwo ale skąd Ty mi wynalazłaś męża marynarza to już nie wiem hehe... Ale wpadka!!! Ten okręcik i upływające dni należą do postów diuni. W takim razie mam trochę podobieństw z Tobą i trochę z diunią. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 31.08.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich hi hi Aleksandra M05a widzę, że nie dość, że z budową jesteśmy na podobnym poziomie to jeszcze mamy je praktycznie na swoich głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 31.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 BŁAGAM O POMOC! Miałem startować w następnym tygodniu (jest umówiony geodeta, koparaka, zamówione materiały itd.) i dzisiaj w godzinach wieczornych dostałem na starcie takiego KOPA (przepraszam za określenie), że ścięło mnie z nóg. Wykonawca poinformował mnie, że nie moze wejść, ponieważ z dniem dzisiejszym, bez wczesniejszego uprzedzenia, dwóch pracowaników wymówiło mu pracę. Powiedział, że zapłaci karę, ale nic nie może poradzić. Tylko co mi po tej karze. Dlatego proszę o pomoc w zanlezieniu ekipy, która mogłaby wejść w najbliższym czasie na plac budowy i rozpocząć prace stanu surowego zamknietego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 31.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich hi hi Aleksandra M05a widzę, że nie dość, że z budową jesteśmy na podobnym poziomie to jeszcze obie odliczamy dni do zaokrętowania naszych szanownych współmałżonków No proszę - ile podobieństw!!! Kiedy zostajesz sama i na jak długo? ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 31.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 BŁAGAM O POMOC! Miałem startować w następnym tygodniu (jest umówiony geodeta, koparaka, zamówione materiały itd.) i dzisiaj w godzinach wieczornych dostałem na starcie takiego KOPA (przepraszam za określenie), że ścięło mnie z nóg. Wykonawca poinformował mnie, że nie moze wejść, ponieważ z dniem dzisiejszym, bez wczesniejszego uprzedzenia, dwóch pracowaników wymówiło mu pracę. Powiedział, że zapłaci karę, ale nic nie może poradzić. Tylko co mi po tej karze. Dlatego proszę o pomoc w zanlezieniu ekipy, która mogłaby wejść w najbliższym czasie na plac budowy i rozpocząć prace stanu surowego zamknietego. Pozdrawiam. Priv. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 31.08.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Staram się na bieżąco opisywać w dzienniku ale jak tak dalej pójdzie to sił mi zabraknie.......mąż cały czas pracuje więc wszystko jest na mojej biednej kobiecej główce ... A jeszcze przede mną jutro zmiana warunków na przyłącze gazu i co za tym idzie zmiana projektu branżowego. Dobrze że pozwolenie na budowę było składane na "skorupę" więc przyłącza pójdą swoją drogą........nie wiem jak ja to wszystko ogarnę ... Przeczytałam Dziennik i obejrzałam zdjęcia. Widzę, że na razie na tempo nie możecie narzekać. Oby tak dalej!!! I oby wpadka z suporexem była jedyną. Jeśli chodzi o obiekcje, czy dasz radę, to bez obaw. Ja też wszystkim się zajmuję sama, czyli dom, dwójka dzieci (7 i 10 lat), pies i budowa są na mojej głowie. Mój mąż niedawno wrócił i miał być do połowy października, a tu Jego zmiennik się rozchorował i od niedzieli znów jestem sama (akurat początek roku szkolnego) na jakieś 3,5 miesiąca. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Ja też mam na głowie, budowę, dom, dzieci (11 i 14) i psa też ....i jeszcze sąsiada, który nienawidzi mojego psa i którego syn przyłapał na waleniu w nasze drzwi podczas naszej nieobecności .............a później składa donosy że pies szczeka. Niech już sie to wybuduje i będę bez sąsiadów ....i kupie sobie jeszcze jednego psa a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diunia 01.09.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Aleksandro przecież to wiadomo, że 18 dodam tylko, że ten krzyżyk ani nie drugi ani czwarty O, to jesteśmy budującymi trzydziestkami! Ja też w tym miesiącu dmuchałam świeczki. Widzę też, że mamy mężów pracujących na morzu. Mój okrętuje w niedzielę, więc za dwa dni zaczynam odliczanie. Ile podobieństw!!! W tym pierwszym to rzeczywiście podobieństwo ale skąd Ty mi wynalazłaś męża marynarza to już nie wiem hehe... Ale wpadka!!! Ten okręcik i upływające dni należą do postów diuni. W takim razie mam trochę podobieństw z Tobą i trochę z diunią. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html No to i ja podłączę się ze swoimi podobieństwami Z AleksandraM05a łączy mnie związek z marynarzem i zainteresowanie działką w Żółwiej Błoci To pierwsze łączy mnie też z Ewamim, ale jest jeszcze cos- imię, bo jak sie domyslam Twoje imie to Ewa? Tak wiec niedługo pewnie w trójke bedziemy odliczać dni do powrotu naszych marynarzy Aleksandra M05a wysłałam Ci wiadomość na priv Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 01.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam sobotnio diunia witam serdecznie w takim razie moją imienniczkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts