pewy 01.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam, wpisuję się do grupy, budowa Przylep koło Szczecina, własnie zaczeliśmy kopać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 01.09.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam, wpisuję się do grupy, budowa Przylep koło Szczecina, własnie zaczeliśmy kopać.Pozdrawiam Gratuluje rozpoczęcia budowy. Fotki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 03.09.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Wszystkich! Przez tą okropną pogodę prace na mojej budowie stanęły . Majster mówi, że klej się rozmywa, więc nie robota. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 03.09.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam sobotnio Aleksandra M05a Na szczęście rozkład jazdy mamy miesiąc na miesiąc więc nie jest jeszcze tak źle. diunia witam serdecznie w takim razie moją imienniczkę A Wasi panowie na długo pozostawiają Was samotnie na placu boju? Pozdrawiam Moja Połówka ma kontrakty 4/4, ale bywa różnie. Liczę, że wróci około 21 grudnia. Zazdroszczę Ci 1/1. Mój mąż miał być teraz do połowy października, ale Jego zmiennik się rozchorował, więc wyjazd był nagły i na "wariackich papierach" (wczoraj zaokrętował). Nie wiem "w co ręce włożyć" i za co się zabrać w pierwszej kolejności. Na dodatek czuję się potwornie zmęczona. No to sobie ponarzekałam. Dam radę. Jak zawsze. Nie mam wyjścia. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 03.09.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam, wpisuję się do grupy, budowa Przylep koło Szczecina, własnie zaczeliśmy kopać.Pozdrawiam Witaj w Grupie! Powodzenia!!! ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.09.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 BŁAGAM O POMOC! Miałem startować w następnym tygodniu (jest umówiony geodeta, koparaka, zamówione materiały itd.) i dzisiaj w godzinach wieczornych dostałem na starcie takiego KOPA (przepraszam za określenie), że ścięło mnie z nóg. Wykonawca poinformował mnie, że nie moze wejść, ponieważ z dniem dzisiejszym, bez wczesniejszego uprzedzenia, dwóch pracowaników wymówiło mu pracę. Powiedział, że zapłaci karę, ale nic nie może poradzić. Tylko co mi po tej karze. Dlatego proszę o pomoc w zanlezieniu ekipy, która mogłaby wejść w najbliższym czasie na plac budowy i rozpocząć prace stanu surowego zamknietego. Pozdrawiam. Tak z dnia na dzien watpie ze ktos wejdzie lepsze ekipy maja pozaklepywane terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 03.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 pewy Witam, wpisuję się do grupy, budowa Przylep koło Szczecina, własnie zaczeliśmy kopać.Pozdrawiam Witam i życzę powodzenia Aleksandra M05a to Twoja połówka jak przyjedzie to zobaczy sporą różnicę. Życzę powodzenia i siły i na pewno dasz sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 pewy Witam, wpisuję się do grupy, budowa Przylep koło Szczecina, własnie zaczeliśmy kopać.Pozdrawiam Witam i życzę powodzenia Aleksandra M05a to Twoja połówka jak przyjedzie to zobaczy sporą różnicę. Powiem Ci, że nie wyobrażam sobie już, żeby pływał na dłużej. Życzę powodzenia i siły i na pewno dasz sobie radę Wielkie dzięki. Muszę. Po prostu nie mam wyjścia. Fajnie mieć wsparcie na Forum. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 06.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 To ja tez wpisuje sie do grupy Dzialke juz mam ,ale budowe zaczynam dopiero na wiosne 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 06.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 witam dawno mnie tu nie było...widzę, że "pną się mury"... dołączają nowi... u nas również jest się czym pochwalić...w przyszłym tygodniu lanie stropów ! Może uda mi się jakąś fotkę wkleić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam wszystkich Rodan gdzie macie działeczkę ?? Stawory gratuluję !!! Czekam na fotki Powiedz jak wyszliście kosztowo do tego etapu (może być priv ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotka.20 06.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam serdecznie!Mam prośbę do tych co znają temat. Mam dzielke w Dobrej, ktora mieści się na terenie w strefie W.III ochrony konserwatorskiej i stanowisk archeologicznych. Czy któs z Was załatwiał podobną sprawę w Wojewódzkim Urzędzie Ochrony Zabytków w Szczecinie?? Chciałabym sie dowiedziec jak załatwić zgode na budowę, ile to kosztuje i jak długo sie czeka oraz jakie dokumenty są potrzebne. Z góry dziekuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 06.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam wszystkich Rodan gdzie macie działeczkę ?? Stawory gratuluję !!! Czekam na fotki Powiedz jak wyszliście kosztowo do tego etapu (może być priv ) W Swinoujsciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 06.09.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witajcie, my już kupiliśmy projekt domu taki: http://www.archipelag.pl/projekty-domow/diuna-wole-oko/?Kind=1&Name=diuna&ProjectMirror=1 w poniedziałek mamy do odebrania WZ z gminy, potem jeszcze z 2 tygodnie kończenia dokumentacji i występujemy o pozwolenie na budowę Mam nadzieję, że w tym roku uda się fundamenty wylać i może pociągnąć ściany. pozdrawiamy wszystkich budujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 06.09.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witajcie, my już kupiliśmy projekt domu taki: http://www.archipelag.pl/projekty-domow/diuna-wole-oko/?Kind=1&Name=diuna&ProjectMirror=1 w poniedziałek mamy do odebrania WZ z gminy, potem jeszcze z 2 tygodnie kończenia dokumentacji i występujemy o pozwolenie na budowę Mam nadzieję, że w tym roku uda się fundamenty wylać i może pociągnąć ściany. pozdrawiamy wszystkich budujących:) Zyczę powodzenia,chociaż mam wątpliwości czy Wam sie uda aż tyle w tym roku zrobić My w Policach na pozwolenie czekaliśmy 2 mies,potem uprawomocnienia.Ale może teraz szybciej po sezonie i po urlopach będą działać.Mają 65 dni i prawie tyle im zajęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asimo 06.09.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam , czas się pokazać. Zaczęliśmy w tym roku batalię z kwitami. Czy zaczniemy kopać w tym roku to wolę nie myśleć. Może chociaż fundamencik Domek będziemy stawiać w Tanowie. Są tu tacy ??? pozdrawiam wszystkich asimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 07.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ofcbur, piekny projekt. Jednak przyznam, ze po lekturze forum skutecznie zostalam do tej pracowni zniechecona. Nie boisz sie bledow i niedociagniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 07.09.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witajcie, my już kupiliśmy projekt domu taki: http://www.archipelag.pl/projekty-domow/diuna-wole-oko/?Kind=1&Name=diuna&ProjectMirror=1 w poniedziałek mamy do odebrania WZ z gminy, potem jeszcze z 2 tygodnie kończenia dokumentacji i występujemy o pozwolenie na budowę Mam nadzieję, że w tym roku uda się fundamenty wylać i może pociągnąć ściany. pozdrawiamy wszystkich budujących:) Ten dach to nie jednego by puścił z torbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Muminka 07.09.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam wszystkie nocne sowy i proszę o podzielenie się doświadczeniami w sferze poszukiwań ekipy do zbudowania domu. Co prawda u mnie jeszcze łąka i Mućki na niej się pasące, papiery w toku, ale podobno trzeba się zapisywać w kolejce do każdej ekipy. Zupełnie nie wiem jak się za to zabrać i od czego zacząć. Przeraża mnie to wszystko . Czy możecie mi pomóc i coś podpowiedzieć ? Będę wdzięczna za każde info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 07.09.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam wszystkie nocne sowy i proszę o podzielenie się doświadczeniami w sferze poszukiwań ekipy do zbudowania domu. Co prawda u mnie jeszcze łąka i Mućki na niej się pasące, papiery w toku, ale podobno trzeba się zapisywać w kolejce do każdej ekipy. Zupełnie nie wiem jak się za to zabrać i od czego zacząć. Przeraża mnie to wszystko . Czy możecie mi pomóc i coś podpowiedzieć ? Będę wdzięczna za każde info. Pozdrawiam. Powiedz gdzie się budujesz to może się pomyśli nad ekipą Ja mam fajną, chłopaki lecą jak burza ....jak skończą to mogę odstąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts