Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających w 2007 i 2008 :) Szczecin i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam sobotnio :D

Aleksandra M05a Na szczęście rozkład jazdy mamy miesiąc na miesiąc więc nie jest jeszcze tak źle.

diunia witam serdecznie w takim razie moją imienniczkę :D A Wasi panowie na długo pozostawiają Was samotnie na placu boju?

Pozdrawiam :)

Moja Połówka ma kontrakty 4/4, ale bywa różnie. Liczę, że wróci około 21 grudnia. Zazdroszczę Ci 1/1.

Mój mąż miał być teraz do połowy października, ale Jego zmiennik się rozchorował, więc wyjazd był nagły i na "wariackich papierach" (wczoraj zaokrętował). Nie wiem "w co ręce włożyć" i za co się zabrać w pierwszej kolejności. Na dodatek czuję się potwornie zmęczona.

No to sobie ponarzekałam. :wink:

Dam radę. Jak zawsze. Nie mam wyjścia. :lol:

Pozdrowionka

Aleksandra

http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html

BŁAGAM O POMOC!

Miałem startować w następnym tygodniu (jest umówiony geodeta, koparaka, zamówione materiały itd.) i dzisiaj w godzinach wieczornych dostałem na starcie takiego KOPA (przepraszam za określenie), że ścięło mnie z nóg. Wykonawca poinformował mnie, że nie moze wejść, ponieważ z dniem dzisiejszym, bez wczesniejszego uprzedzenia, dwóch pracowaników wymówiło mu pracę. Powiedział, że zapłaci karę, ale nic nie może poradzić. Tylko co mi po tej karze. :evil: :evil: :evil:

Dlatego proszę o pomoc w zanlezieniu ekipy, która mogłaby wejść w najbliższym czasie na plac budowy i rozpocząć prace stanu surowego zamknietego. Pozdrawiam.

Tak z dnia na dzien watpie ze ktos wejdzie lepsze ekipy maja pozaklepywane terminy :-?

pewy

Witam, wpisuję się do grupy, budowa Przylep koło Szczecina, własnie zaczeliśmy kopać.Pozdrawiam

Witam i życzę powodzenia :D

Aleksandra M05a to Twoja połówka jak przyjedzie to zobaczy sporą różnicę. Powiem Ci, że nie wyobrażam sobie już, żeby pływał na dłużej.

Życzę powodzenia i siły i na pewno dasz sobie radę :D

Wielkie dzięki. :D Muszę. Po prostu nie mam wyjścia. :wink: Fajnie mieć wsparcie na Forum.

Pozdrowionka

Aleksandra

http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html

Witam serdecznie!

Mam prośbę do tych co znają temat. Mam dzielke w Dobrej, ktora mieści się na terenie w strefie W.III ochrony konserwatorskiej i stanowisk archeologicznych. Czy któs z Was załatwiał podobną sprawę w Wojewódzkim Urzędzie Ochrony Zabytków w Szczecinie?? Chciałabym sie dowiedziec jak załatwić zgode na budowę, ile to kosztuje i jak długo sie czeka oraz jakie dokumenty są potrzebne. Z góry dziekuję za pomoc!

Witajcie,

my już kupiliśmy projekt domu

taki: http://www.archipelag.pl/projekty-domow/diuna-wole-oko/?Kind=1&Name=diuna&ProjectMirror=1

w poniedziałek mamy do odebrania WZ z gminy, potem jeszcze z 2 tygodnie kończenia dokumentacji i występujemy o pozwolenie na budowę:)

Mam nadzieję, że w tym roku uda się fundamenty wylać i może pociągnąć ściany.

pozdrawiamy wszystkich budujących:)

Witajcie,

taki: http://www.archipelag.pl/projekty-domow/diuna-wole-oko/?Kind=1&Name=diuna&ProjectMirror=1

w poniedziałek mamy do odebrania WZ z gminy, potem jeszcze z 2 tygodnie kończenia dokumentacji i występujemy o pozwolenie na budowę:)

Zyczę powodzenia,chociaż mam wątpliwości czy Wam sie uda aż tyle w tym roku zrobić

My w Policach na pozwolenie czekaliśmy 2 mies,potem uprawomocnienia.Ale może teraz szybciej po sezonie i po urlopach będą działać.Mają 65 dni i prawie tyle im zajęło.

Witajcie,

Ten dach to nie jednego by puścił z torbami 8)

Witam wszystkie nocne sowy i proszę o podzielenie się doświadczeniami w sferze poszukiwań ekipy do zbudowania domu. Co prawda u mnie jeszcze łąka i Mućki na niej się pasące, papiery w toku, ale podobno trzeba się zapisywać w kolejce do każdej ekipy. Zupełnie nie wiem jak się za to zabrać i od czego zacząć. Przeraża mnie to wszystko :o . Czy możecie mi pomóc i coś podpowiedzieć ? Będę wdzięczna za każde info. Pozdrawiam.

Witam wszystkie nocne sowy i proszę o podzielenie się doświadczeniami w sferze poszukiwań ekipy do zbudowania domu. Co prawda u mnie jeszcze łąka i Mućki na niej się pasące, papiery w toku, ale podobno trzeba się zapisywać w kolejce do każdej ekipy. Zupełnie nie wiem jak się za to zabrać i od czego zacząć. Przeraża mnie to wszystko :o . Czy możecie mi pomóc i coś podpowiedzieć ? Będę wdzięczna za każde info. Pozdrawiam.

Powiedz gdzie się budujesz to może się pomyśli nad ekipą :lol:

Ja mam fajną, chłopaki lecą jak burza ....jak skończą to mogę odstąpić :lol: :lol: :lol: