dora3 17.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam po dłuższej przerwie Już mam pozwolenie na budowę ale i tak zaczynam z początkiem wiosny, aby zima była łagodna to zaczną szybciej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotka.20 20.10.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Witam! Poszukuje dobrego wykonawcy domów pod klucz ze Szczecina i okolic. bede wdzieczna za namiary! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 30.10.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 szukam porady dziś rozmawiałam z panem od adaptacji projektu za adpatacje i latanie po urzedach bierze 1500zł ( wydaje mi się tanio?) do tego dochodzą koszty mapek geodezyjnej 1200zł i innych powiedzcie mi proszę jakie jeszcze bedą koszty tych pozostałych map w jakiej kwocie mogę się zamknąć , facet nie potrafił mi powiedzieć jednoznaczne, wydaje mi się ,że zarabia na każdej mapie i dlatego chce zastanowić się ile zawołać , a ja chcę być przygotowana na jakąś kwotę. Głowa mi pęka od tego wszystkiego. Zapomniałam buduję się w powiecie gryfińskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 30.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No nareszcie jakis ruch u nas Dzisiaj odebralam dokumantacje od pani architekt juz teraz nic tylko skladac. Ciekawe ile bedziemy czekac... Hih, no fajnie Bo ja po akcjach bankowych az sie boje Cie o cokolwiek pytac Ja specjalnie laze co jakis czas Topolowa i przygladam sie "domkowi wzorcowemu" i niestety on wciaz w bloczkach pod plotkiem stoi... A ja ide odebrac warunki z Enei. Maz zalatwil (to cos jak "Siara mi dal") Wodociagi tyz mam. Gaz nie podpisany ale w formie "sie da zrobic". Czy moge wezwac geologa przed geodeta? czy jednak lepiej odwrotnie? Zaczynaja mi sie podobac coraz wieksze domy. Moze ktos mnie sprowadzi do rzeczywistosci, zanim kupie np taki projekt? http://www.dom-jednorodzinny.pl/?&p=0&o=1089 Powiedzcie, ze jest drogi, nieekonomiczny i bedzie kosztowal 5x tyle niz wszystkie inne...I ze ogrzewanie bedzie drogie. No niech mi ktos kubel zimnej wody na leb wyleje!!! wybierz duzy zresztą 150 m to mały domek - naprawdę szczególnie z poddaszem tam skosy zabierają połowę powierzchni - lepiej duży i parterowy /ja mam piętrowy - niestety/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 30.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No nie pomoglas To minipomieszczonko to spizarka, pomieszczenie za garazem (kotlownia) ma ok 7m2. A na gorze nad poddaszem jest jeszcze calkiem spory stryszek... W projekcie mozna podgladnac wnetrza parteru. Te wykusze... (duuuuzio okien do mycia...) Dziecko mam lat blisko 17scie, zaraz wylleci... drugiego jeszcze nie zrobilam i moze juz nie zdaze Jest duzy, nieekonomiczny, ma program funkcjonalny, ktory mi wyjatkowo odpowiada i podoba mi sie do bolu. Balkonikow nie potrzebuje, ale jak je wyciepnac nie likwidujac wykusza? Czy daszek nad wykuszem nie bedzie w tej samej cenie co balkonik? Kubelek LODOWATEJ wody poprosze!!!! Czy ktos z Was sciagal ekipe "z Polski"? Ponoc mozna calkiem niezle na robociznie oszczedzic. mam troche podobny - Orlik - z tego co mówisz za chwilę będziecie we dwoje - połączyć pokoje na górze !! zrobić dwa max 3 i wyrzuciłbym ten gabinet powiększając salon szczególnie gdy to jest strona południowa lub zachodnia - dom ma duże okan - ogromny plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 02.11.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam wszystkich po dluzszej nieobecnosci.Wrocilem po dwoch miesiacach i zostalem mile zaskoczony.na naszym domku byla juz dachowka.Budujemy maly domek w okolicach Mierzyna.Jezeli ktos potrzebuje dobrej i taniej ekipy do pokrycia dachu to moge polecic.Maja jeszcze wolny termin w tym roku.pozdrawiam wszystkich,a to namiary.509 921 772.p Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 15.11.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Chyba wszyscy już się wybudowli, bo tak cichutko w tym wątku. Przy okazji mam pytanie nie wiecie, gdzie można byłoby przechować przez ok. 1 m-c 10 palet dachówek??? Będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Muminka 17.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam wszystkich po dluzszej nieobecnosci.Wrocilem po dwoch miesiacach i zostalem mile zaskoczony.na naszym domku byla juz dachowka.Budujemy maly domek w okolicach Mierzyna.Jezeli ktos potrzebuje dobrej i taniej ekipy do pokrycia dachu to moge polecic.Maja jeszcze wolny termin w tym roku.pozdrawiam wszystkich,a to namiary.509 921 772.p Artur. A możesz polecić dobrą i tanią ekipę do rozpoczęcia budowy ? Będę wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 24.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mam pytanie, jaką membranę-"folię" stosowaliście pod dachówkę ceramiczną. Tak żeby cenowo było rozsądnie, bez uszczerbku dla jakości i gdzie można zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mam pytanie, jaką membranę-"folię" stosowaliście pod dachówkę ceramiczną. Tak żeby cenowo było rozsądnie, bez uszczerbku dla jakości i gdzie można zakupić? Ja sie zastanawiam nad kupnem na allegro u tego sprzedawcy http://aukcja.onet.pl/show_shop.php?shop_id=113950 w szczenicnie nie znalazlem lepszych cen niz tutaj. Jedyne ryzyko to wg mnie oryginalnosc produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 25.11.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Mam pytanie, jaką membranę-"folię" stosowaliście pod dachówkę ceramiczną. Tak żeby cenowo było rozsądnie, bez uszczerbku dla jakości i gdzie można zakupić? Ja sie zastanawiam nad kupnem na allegro u tego sprzedawcy http://aukcja.onet.pl/show_shop.php?shop_id=113950 w szczenicnie nie znalazlem lepszych cen niz tutaj. Jedyne ryzyko to wg mnie oryginalnosc produktu. A który typ membrany będziesz brał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 25.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Mam pytanie, jaką membranę-"folię" stosowaliście pod dachówkę ceramiczną. Tak żeby cenowo było rozsądnie, bez uszczerbku dla jakości i gdzie można zakupić? Ja sie zastanawiam nad kupnem na allegro u tego sprzedawcy http://aukcja.onet.pl/show_shop.php?shop_id=113950 w szczenicnie nie znalazlem lepszych cen niz tutaj. Jedyne ryzyko to wg mnie oryginalnosc produktu. A który typ membrany będziesz brał? [/quote Mysle o Tyvek Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 26.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Mam pytanie, jaką membranę-"folię" stosowaliście pod dachówkę ceramiczną. Tak żeby cenowo było rozsądnie, bez uszczerbku dla jakości i gdzie można zakupić? Ja sie zastanawiam nad kupnem na allegro u tego sprzedawcy http://aukcja.onet.pl/show_shop.php?shop_id=113950 w szczenicnie nie znalazlem lepszych cen niz tutaj. Jedyne ryzyko to wg mnie oryginalnosc produktu. A który typ membrany będziesz brał? [/quote Mysle o Tyvek Pro. Patrzyłeś moze na to http://www.marma.com.pl/pl/2,9,180/180/ . W Teleporcie trzywrstwową sprzedają po ok 300 Pln za rolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 27.11.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam grupę Czy posiada ktoś z Was działkę w Dobrej Szczecińskiej od Agrowestu na polu przy szeregowcach? Obecnie jest w fazie uzbrajania w media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_S 28.11.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ja sie zastanawiam nad kupnem na allegro u tego sprzedawcy http://aukcja.onet.pl/show_shop.php?shop_id=113950 w szczenicnie nie znalazlem lepszych cen niz tutaj. Jedyne ryzyko to wg mnie oryginalnosc produktu. A który typ membrany będziesz brał? [/quote Mysle o Tyvek Pro. Ja też poważnie zastanawiam się nad zakupem Tyvek Pro. Podany wcześniej link to sklep http://www.folnet.pl (Poznań). Sprwdziłem ich dzwoniąc do doradcy technicznego Tyvek (nr.tel.na oficjalnej stronie). Jest im dobrze znany, a oferowany przez niego towar jest jak najbardziej pewny i oryginalny. Pozdrawiam, Pawel_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.11.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Mam pytanie, jaką membranę-"folię" stosowaliście pod dachówkę ceramiczną. Tak żeby cenowo było rozsądnie, bez uszczerbku dla jakości i gdzie można zakupić? Ja sie zastanawiam nad kupnem na allegro u tego sprzedawcy http://aukcja.onet.pl/show_shop.php?shop_id=113950 w szczenicnie nie znalazlem lepszych cen niz tutaj. Jedyne ryzyko to wg mnie oryginalnosc produktu. A który typ membrany będziesz brał? [/quote Mysle o Tyvek Pro. Patrzyłeś moze na to http://www.marma.com.pl/pl/2,9,180/180/ . W Teleporcie trzywrstwową sprzedają po ok 300 Pln za rolkę. Nie rozwazalem tej folii, duzo osob chwalilo mi Tyvek-a u sprzedawcow dachowek tez polecali. Zostane raczej przy swoim wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 07.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wiem o wolnej do świąt ekipie górali chętnych do zrobienia dachu /więźba, pokrycie/ - z poręczenia. Informacja ważna do niedzieli wieczorem - reszta info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 09.12.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Wczoraj zawisła wiecha. - tak się czułem dzisiaj rano. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 09.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Wczoraj zawisła wiecha. - tak się czułem dzisiaj rano. Dlaczego? Gratuluje wiechy. Najważniejsze że więźba stoi a ból głowy przejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 10.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Wczoraj zawisła wiecha. - tak się czułem dzisiaj rano. Dlaczego? Gratuluje wiechy. Najważniejsze że więźba stoi a ból głowy przejdzie . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts