Marzin 20.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Bylismy razem posprzątac i odkurzyc przed cyklinowaniem parkietu, w domu ciepło pusto, cicho tylko strzela w kominku. I tak jakos się porobilo, że to był najlepszy s.. od kilku lat. A wiecie jak to podładowuje Każdy z nas liczy na świąteczną premię, Wciornastek już dostała, hehe. Kurcze, a my nie mamy kominka Przy piecu gazowym to pewnie nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 21.12.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Bylismy razem posprzątac i odkurzyc przed cyklinowaniem parkietu, w domu ciepło pusto, cicho tylko strzela w kominku. I tak jakos się porobilo, że to był najlepszy s.. od kilku lat. A wiecie jak to podładowuje Każdy z nas liczy na świąteczną premię, Wciornastek już dostała, hehe. Kurcze, a my nie mamy kominka Przy piecu gazowym to pewnie nie to samo Marzin, jak spowodujesz, że piec będzie strzelał to kto wie Tylko pamiętaj, jeszcze jakieś deski na podłogę Wciorniastku, dzięki za super rozpoczęcia dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 27.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Bylismy razem posprzątac i odkurzyc przed cyklinowaniem parkietu, w domu ciepło pusto, cicho tylko strzela w kominku. I tak jakos się porobilo, że to był najlepszy s.. od kilku lat. A wiecie jak to podładowuje Uuuu Wciornastek niech fala ciepła z (spod?) Waszego kominka spłynie na północ (jeno 2 km do Golenhofen). U mnie chłopaki od dziś miały stawiać kominek; na Sylwestra miało być tak romantycznie - a tu klops, przyjechałem, kominkarze nie dojechali, i gapiłem się SAM na rurę wystającą z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 10.02.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 ja myślałam, że to tylko mnie tak wywiało,a tu widze wątek przymarł?Haloooo ja powracam do rzeczywistości budowlanej i wybieram sprzęt do kuchni, zaczynam myśleć o tarasie i podjeździe,a w sumie nic do łazienek nie jest kupione, no nic...trzeba zakasać rękawy i wziąć się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 11.02.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ja myślałam, że to tylko mnie tak wywiało,a tu widze wątek przymarł?Haloooo ja powracam do rzeczywistości budowlanej i wybieram sprzęt do kuchni, zaczynam myśleć o tarasie i podjeździe,a w sumie nic do łazienek nie jest kupione, no nic...trzeba zakasać rękawy i wziąć się do pracy Natusku u mnie kolejnośc nieco odwrotna. Podjazdy zaś potem Taras jest ale bez płytek. Na razie do garazu trza windą podjechać. Ale za to łazienki skończone, meble do kuchni tylko montować. Jutro szafy i jeszcze w końcu drzwi. W weekend ostatnie malowanki kuchni. I tak cichutko może za dwa tygodnie przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 11.02.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Wciornastek super...drzwi wewnętrznych to ja nie mam,ani schodów, ani podłóg ale mieszkać mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 11.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 I tak cichutko może za dwa tygodnie przeprowadzka No to trzymam kciuki!! U nas montaż kuchni zaplanowany na za tydzień...no i powoli przybywa katronów w obecnym mieszkanku ... w planach ostatni weekend lutego na swoim ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 15.02.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 O szczęśliwcy. Jak ja Wam zazdroszczę. My celujemy w początek czerwca. Damy radę, o ile nareszcie nam prąd doprowadzą - czekamy od roku Wciornastek, jak już będziesz "na miejscu" to chyba Cię kiedyś porwę siłą na krótką przejażdżkę do Golęczewa. Cel towarzyski i zarazem interesowny - liczę na kilka porad Najlepszego Ogrodnika co do prac ziemnych pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 20.02.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 powiem tylko jedno: ale macie wszyscy fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 powiem tylko jedno: ale macie wszyscy fajnie No a u Was jak? Jaki etap? Bo ja to już całkiem zaległości na forum narobiłem i kompletnie nie wiem co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolinka 26.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam ziomków Będę was podczytywać na razie jestem na etapie projektu i pozwolenia na budowę Szukam ekipy murarzy może ktoś kogoś poleci ? Jestem z pod poznania, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 26.03.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam ziomków Będę was podczytywać na razie jestem na etapie projektu i pozwolenia na budowę Szukam ekipy murarzy może ktoś kogoś poleci ? Jestem z pod poznania, pozdrawiam wszystkich Witaj. Zajrzyj lepiej tu: wiosna 2007 albo tu: NOWA 2008 albo tu: jesień 2007 albo może tu: Czerwonak-Poznań do wyboru do koloru a ten wątek bla, bla, bla ( pamiętam czasy jego świetności ) trochę kuleje, choć może znów się ożywi No a u Was jak? Jaki etap? Bo ja to już całkiem zaległości na forum narobiłem i kompletnie nie wiem co się dzieje... dopiero dach.......a co u Ciebie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tina 26.03.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 poszukuje kierownika budowy. Buduję się w Chybach. Macie kogoś godnego polecenia? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 27.03.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja mam już stan gotowy tzw. deweloperski !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 28.03.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 A ja mam już stan gotowy tzw. deweloperski !!!!!!!!!!!!!!! Gratulki. My powoli przyzwyczajamy sie do nowego. Mam nadzieje że w weekend mozna bedzie nareszcie rozpocząć sezon ogrodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 10.05.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 ktoś tu jeszcze zagląda?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 10.05.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 ktoś tu jeszcze zagląda?... Ja......... czasami Co słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 10.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 prace wykończeniowe tj. wykańczanie wnętrz, swego budżetu i troszkę siebie samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 12.05.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 prace wykończeniowe tj. wykańczanie wnętrz, swego budżetu i troszkę siebie samego Ale już nie daleko finisz i przeprowadzka. Jakie macie plany, ja bym chciała do końca roku wszystko zakończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 12.05.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 ja chciałbym przed początkiem zimy się przeprowadzić by przestać utrzymywać mieszkanie, bo ono mimo że miejskie to w sumie tanie nie jest... a jeszcze ci sąsiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts