brzydlak 11.04.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 12.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 brachol, chyba już wiem, która Twoja dzialka. Czy masz aż 3 szopki? Widziałem też silke na paletach i 1 wartwe już ułożoną na ścianie. To u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 12.04.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 brachol, chyba już wiem, która Twoja dzialka. Czy masz aż 3 szopki? Widziałem też silke na paletach i 1 wartwe już ułożoną na ścianie. To u Ciebie? to ta dzialka sa 3 baraki i silka a ta warstwa na fundamencie z przodu to jest tylko docisk papy polozona podczac klejenia i tak sobie na razie lezy brzydlak i jak drewno zamowione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 12.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 czesik wszystkim. Nio u mnie ostatnio prace trwają bardzo osssstttrrrooo!!!!. Właśnie ekipa skończyła wod kan i co. Teraz elektrycy. Najgorzej że drzwi dopiero za 2 tygodnie. Będzie trzeba zabić hmm dechami. Świerszczu brama w końcu się robi i się robi Facet montuje sam. We wtorek cały dzień a jutro ma skończyć. W sumie sam brama śliczniusia gorzej z Panem W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 12.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 15.04.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Brzydlak- ja nie mam co wypalać... mam tam takie górki i pagórki, że trawy, to się już tam nic nie ostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 15.04.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Nowe sposoby szukania klientów?? Mnie się podoba: http://images22.fotosik.pl/100/697ebfba1866c6e8med.jpg http://images20.fotosik.pl/230/08f00f065ec6b5f5med.jpg Obrazek z sobotniego popołudnia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 15.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 już mi się mózg lasuje od telefonu - obdzwoniłem 75 miejsc w sprawie betonu komórkowego i nie jestem zadowolony tym co wiem, może zdecyduje się na keramzytobeton... Włoczykij, i co - zdecydowałeś się na keramzytobeton? Mamy tego samego wykonawcę, podpisaliśmy z nimi umowę i też proponują nam kera (na razie jeszcze nie zamówiony bo nie mamy PNB ale lada chwila trzeba będzie sie zdecydować ostatecznie). Co do keramzytu to słyszałem niemal same dobre opinie, zastanawiałbym się tylko nad marką - proponują od Muchy (http://www.mucha.com.pl), nie udało mi się dotrzeć do nikogo kto by z tego wybudował dom. Ale podobno inne materiały od Muchy są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.04.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cosik nikt tu nie babla? Zarobieni tak, czy co? Ja powolutku idę do przodu z dachem, okna zamówione, drzwi praktycznie też. Teraz trzeba rozplanować sprawę instalatora, potem posadzki, tynki i w międzyczasie wziąć kredyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.04.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 już mi się mózg lasuje od telefonu - obdzwoniłem 75 miejsc w sprawie betonu komórkowego i nie jestem zadowolony tym co wiem, może zdecyduje się na keramzytobeton... Włoczykij, i co - zdecydowałeś się na keramzytobeton? Mamy tego samego wykonawcę, podpisaliśmy z nimi umowę i też proponują nam kera (na razie jeszcze nie zamówiony bo nie mamy PNB ale lada chwila trzeba będzie sie zdecydować ostatecznie). Co do keramzytu to słyszałem niemal same dobre opinie, zastanawiałbym się tylko nad marką - proponują od Muchy (http://www.mucha.com.pl), nie udało mi się dotrzeć do nikogo kto by z tego wybudował dom. Ale podobno inne materiały od Muchy są OK. Jak pewnie wiecie u mnie jest keramzyt. Jak wątpliwości pytajcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.04.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Świerszczu brama w końcu się robi i się robi Facet montuje sam. We wtorek cały dzień a jutro ma skończyć. W sumie sam brama śliczniusia gorzej z Panem W. wiesz własnie przeczytałem dopiero ten post i musze ci powiedzieć że ty się ciesz że pan W. zakładał ci to sam... jest bardziej dokładniejszy możesz mić pewność że brama bedzie hulac ok - ten drugi to cholerny paprok, strasznie niedokładny i robiący na odpier...l. raz się tak na niego wkur... bo chciał mi wmóić że niezamykająca brama się zamyka poprostu kosmos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.04.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Świerszczu brama w końcu się robi i się robi Facet montuje sam. We wtorek cały dzień a jutro ma skończyć. W sumie sam brama śliczniusia gorzej z Panem W. wiesz własnie przeczytałem dopiero ten post i musze ci powiedzieć że ty się ciesz że pan W. zakładał ci to sam... jest bardziej dokładniejszy możesz mić pewność że brama bedzie hulac ok - ten drugi to cholerny paprok, strasznie niedokładny i robiący na odpier...l. raz się tak na niego wkur... bo chciał mi wmóić że niezamykająca brama się zamyka poprostu kosmos! Nie powiem żeby brama w 100% była idealna. Słychać że są z jedenej strony naprężenia linki. Ale tynkowanie przed nami tak więc pewnie dopiero po tynkach będzie trzeba to doregulować na fest. Pewnie w rezultacie zajmie się tym mój małzonek bo hmm on niestety albo stety jest technicznie dużo lepszy i gdy Pan W walczył od kilku godzin to on 2 pokręceniami śruby zrobił że było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.04.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jak pewnie wiecie u mnie jest keramzyt. Jak wątpliwości pytajcie? Jak pytać to pytam: Jak w keramzyciejest z robieniem bruzd pod instalacje ?? Czy nie kruszy się za bardzo ?? Czy nie pęka przy obróbce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.04.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Świerszczu brama w końcu się robi i się robi Facet montuje sam. We wtorek cały dzień a jutro ma skończyć. W sumie sam brama śliczniusia gorzej z Panem W. wiesz własnie przeczytałem dopiero ten post i musze ci powiedzieć że ty się ciesz że pan W. zakładał ci to sam... jest bardziej dokładniejszy możesz mić pewność że brama bedzie hulac ok - ten drugi to cholerny paprok, strasznie niedokładny i robiący na odpier...l. raz się tak na niego wkur... bo chciał mi wmóić że niezamykająca brama się zamyka poprostu kosmos! Nie powiem żeby brama w 100% była idealna. Słychać że są z jedenej strony naprężenia linki. Ale tynkowanie przed nami tak więc pewnie dopiero po tynkach będzie trzeba to doregulować na fest. Pewnie w rezultacie zajmie się tym mój małzonek bo hmm on niestety albo stety jest technicznie dużo lepszy i gdy Pan W walczył od kilku godzin to on 2 pokręceniami śruby zrobił że było ok. chyba nazwisko pan W. pasuje do niego idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jak pewnie wiecie u mnie jest keramzyt. Jak wątpliwości pytajcie? Jak pytać to pytam: Jak w keramzyciejest z robieniem bruzd pod instalacje ?? Czy nie kruszy się za bardzo ?? Czy nie pęka przy obróbce ?? Właśnie skończyli u mnie instalacje wod kan co i elektr. specjalnie pytałam fachowców - ich odpowiedż to jak ma się czym to nie ma problemu. Idealnie wywiercali otwory pod puszki itp. A do tego nie robiliśmy bruzd bo będzie zwykły tynk cementowo-wapienny. Taki jest polecany na ściany z keramzytu. A osadzone mam też okna i bramę - bez problemu. Do cięcia w czasie budowy pustaków trzeba używać tarczy do betonu i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 20.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jak pewnie wiecie u mnie jest keramzyt. Jak wątpliwości pytajcie? A może materiał był od tego Muchy, czy skądinąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_pn 20.04.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 http://img170.imageshack.us/img170/9469/obraz629ng7.jpg wreszcie s udalo i od jutra moge juz sklecac kalendarz jak widac na fotce / hi hi widac / strop jest wytrzymaly Mam pytanie dotyczace tego stropu z płyt. Czy taki był w projekcie i jaki jest koszt. My mamy teriva ale zastanawiamy się czy mozna zrobić taki z płyt i jak to się kalkuluje cenowo. Będe wdzięczna za szybką odpowiedź. AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 20.04.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 21.04.2007 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 jeżeli to temat-ble,ble,ble .....to może się pochwalicie jak w dobie nieugiętych wykonawców i hurtowników "przekonujecie"ich ,żeby zeszli z ceny. jest to temat o du..e Maryni ,a przy okazji może z nas zrobić przebiegłych"arabskicz" inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 21.04.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts