brzydlak 29.04.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.04.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 ja to zuzlowiec jestem ale taki troche z krotkim stazem szwagier mnie jakos tak wciagnal (szwagier jest z Gniezna) Co do browara to zawsze moge wypic tylko ze na stadionie nie mozna tylko w tym ogrodku przy wejsciu a co do jupiterow to ja tez prawie widze z okna tylko mi blok zaslania z tego co piszesz to mieszkamy blisko siebie No to wypijemy tego browara chocby i przed stadionem. Ciekaw jestem, który to blok zasłania Ci stadion, może mój He he. (mieszkam w okolicach skrzyżowania Dąbrowskiego z Niestachowską) Nie wiem, czy tu jeszcze zajrzysz, na priv wysłalem Cu mój nr telefonu. Myslę, że się zdwonimy, co? Kolega lepiej uważa z takimi tekstami Kiedyś Poznań miał mocny żużel. Ja dawno temu chodziłem w Poznaniu na żużel, cała moja rodzina chodziła, łącznie z mamą , dziadkiem itd Michał! Kiedy to było??? Mnie od maleńkości ojciec z żużlem oswajał, pierwsze mecze zaliczyłem pod koniec lat 80-tych. Ale już wtedy nie kojarzę, żeby w Poznaniu coś się działo... Tzn wiem, że żużel był, ale ja jeszcze wtedy robiłem w pieluchę EeEe. Tak czy siak, dobrze, że jest teraz, bo jak już skończe ten domek, to trzeba będzie coś w niedzielę robić. Michał, a Ty nie przyjdziesz? Daj znać jakby co. Natus spisała kiedyś wszystkie telefony. Ja Twój na tej liście mam. stare obiecane http://images21.fotosik.pl/220/09014ffbd54b893em.jpg przydaje się dość mocno, co prawda dzięki nemu udało mi się zgubić telefon z większością ważnych budowlanych numerów telefonów i teraz się męczę z odzyskiwaniem...ale radości z niego dużo (a taki mały) ale na żużel, to ja się tym nie wybiorę A widzisz, zgadłem wcześniej co sobie kupiłaś. Yamaha, tylko napisz co tam za silniczek? Aby mocny? Oponki ładne, ciekaw jestem ile kosztowało sprowadzenie, bo jeżeli się nie mylę, to sprowadzałaś, tak? Jak coś to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 29.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 http://img170.imageshack.us/img170/9469/obraz629ng7.jpg jaką max. rozpiętość może mieć ten strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 29.04.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 No to wypijemy tego browara chocby i przed stadionem. Ciekaw jestem, który to blok zasłania Ci stadion, może mój He he. (mieszkam w okolicach skrzyżowania Dąbrowskiego z Niestachowską) Nie wiem, czy tu jeszcze zajrzysz, na priv wysłalem Cu mój nr telefonu. Myslę, że się zdwonimy, co? Ja mieszkam w blokach na Turkusowej za tymi ekranami na Niestachowskiej a w sumie na Witosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 29.04.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Michał, a Ty nie przyjdziesz? Daj znać jakby co. Natus spisała kiedyś wszystkie telefony. Ja Twój na tej liście mam. Jakiś rozwalony jestem, gdzie mam być, jaka lista, o co chodzi Coś przegapiłem ? Chyba, że mówicie o żużlu to niestety dzisiok nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.04.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.04.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Jakiś rozwalony jestem, gdzie mam być, jaka lista, o co chodzi Coś przegapiłem ? Chodzi o listę telefonów, którą na spocie zrobiła natus. Ale Twojego kom tam nie ma. Chyba, że mówicie o żużlu to niestety dzisiok nie mogę A my byliśmy i browara spilismy! Ale był mecz! Do końca emocje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 29.04.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Jakiś rozwalony jestem, gdzie mam być, jaka lista, o co chodzi Coś przegapiłem ? Chodzi o listę telefonów, którą na spocie zrobiła natus. Ale Twojego kom tam nie ma. A kto by do mnie dzwonił ja się zmyłem wcześniej i pewnie dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 29.04.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 A widzisz, zgadłem wcześniej co sobie kupiłaś. Yamaha, tylko napisz co tam za silniczek? Aby mocny? Oponki ładne, ciekaw jestem ile kosztowało sprowadzenie, bo jeżeli się nie mylę, to sprowadzałaś, tak? Jak coś to na priv. to najmniejszy możliwy TW125- ale ma swoje plusy- nic prawie nie pali, jest lekki, można nim wszędzie wjechać, za mocno nie hałasuje i trudno sobie zrobić na nim większą krzywdę, a mi się cżesto różne wypadki zdarzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 30.04.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Chyba, że mówicie o żużlu to niestety dzisiok nie mogę A my byliśmy i browara spilismy! Ale był mecz! Do końca emocje! ano meczyk byl elegancki zapraszam 06.05.2007 bedzie mecz a Gorzowem Marzin juz czeka niecierpliwie chociaz nei wie komu kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 12.05.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 czy ktoś tu jeszcze zagląda? bla, bla, bla tzn. wracam na forum.Udało nam się znaleźć sensowną firmę budowlaną i po długich namysłach stwierdziliśmy, że budujemy. A jak się nie uda http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c024.gif (tfu, tfu trzy razy przez lewe ramię ) to sprzedamy stan surowy i tyle. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 12.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 12.05.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 czy ktoś tu jeszcze zagląda? bla, bla, bla tzn. wracam na forum.Udało nam się znaleźć sensowną firmę budowlaną i po długich namysłach stwierdziliśmy, że budujemy. A jak się nie uda http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c024.gif (tfu, tfu trzy razy przez lewe ramię ) to sprzedamy stan surowy i tyle. Pozdrawiam wszystkich. noooo i tak trzymać, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 13.05.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 A zapomniałam dodać. Zaczynamy dopiero w sierpniu.http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c028.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 13.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Krys1 - no wreszcie jesteś! Dobrze, że się nie poddaliście. Zmienialiście coś w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 13.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 A zapomniałam dodać. Zaczynamy dopiero w sierpniu.http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c028.gif Dopiero ? Tak Ci się tylko wydaje, że to termin odległy Mi się też wydawało jak czekałem do "po świętach" teraz nie wiem co najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 14.05.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Zmienialiście coś w projekcie? Nie. Na początku drastycznie nasz projekt zmieniliśmy, zredukowaliśmy do minimum, potem były "dyskusje" (wyglądały mniej więcej tak: ) a potem wróciliśmy do punktu wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 14.05.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 a ja sie pochwalę- ławy zalane- kredyt załatwiony (tyle ile chcieliśmy)I jeszcze powiem, że pierwsze wrażenia z działalności czysto budowlanej Investdomu są jak najbardziej pozytywne - to opinia mojego inspektora nadzoru i moje też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 15.05.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 a ja sie pochwalę - ławy zalane - kredyt załatwiony (tyle ile chcieliśmy) I jeszcze powiem, że pierwsze wrażenia z działalności czysto budowlanej Investdomu są jak najbardziej pozytywne - to opinia mojego inspektora nadzoru i moje też. Pozwolę sobie pogratulować Ci udanego początku i powiem Ci, że mi, to i tak najbardziej podoba się ten Twój domek drewniany na działeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 15.05.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts