krys1 19.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 MARZINCzytałeś najnowszego MURATORA????????????????????str.56, jeszcze Cię zatrudnią na stałe. (Przepraszam str.59) A tak wogóle to co ten wątek tak przysiadł??????????? Wszyscy tak strasznie budują, że już nikt nie ma czasu i ochoty na pogaduchy??????????????? A ja mam na działce wodę. Niby nic a cieszy. I jeszcze tak roboczo wytyczony budynek. Dziś "siedziałam" sobie w swoim salonie i na tarasie. Wszystko wydaje się takie małe, na projekcie niby duże a w rzeczywistości to takie nic. pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 MARZIN Czytałeś najnowszego MURATORA???????????????????? str.56, jeszcze Cię zatrudnią na stałe. Uuu, a co tam napisali?? A tak wogóle to co ten wątek tak przysiadł??????????? Wszyscy tak strasznie budują, że już nikt nie ma czasu i ochoty na pogaduchy??????????????? Na to wygląda. Ja też na chatę londuję dopiero około 21 i ciężko zebrać siły żeby coś nasmarować. A ja mam na działce wodę. Niby nic a cieszy. I jeszcze tak roboczo wytyczony budynek. Dziś "siedziałam" sobie w swoim salonie i na tarasie. Wszystko wydaje się takie małe, na projekcie niby duże a w rzeczywistości to takie nic. Mnie też cieszył każdy postęp na budowie. Woda, prąd, kanaliza... A jeżeli chodzi o wytyczenie budynku, to zawsze jest takie odczucie, że dom jest bardzo mały. Zobaczysz jak powstaną mury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 20.05.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Dobrze Marzin, że chociaż Ty tu jesteś i przepraszam bo to str 59. W dziale sonda w internecie jest twój post gdzie opisujesz koszty dachu. A jak tam dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.05.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Dobrze Marzin, że chociaż Ty tu jesteś i przepraszam bo to str 59. W dziale sonda w internecie jest twój post gdzie opisujesz koszty dachu. Aaachaaaa... A jak tam dach? Zobacz do dziennika i do topica: "samemu położyć dachówki...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matuszka 21.05.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 W piątek odebrałam warunki zabudowy!!!!!!! Szczegóły perypetii na budujących wielkopolska 2007 Teraz zamykam projekt - konstrukcyjnie, więc jeszcze z 2 tyg mi zejdzie i składam o pozwolenie na budowę. Murarze potwierdzili termin na 15 lipca. Jestem założona o 2 skrzynie wina, że prowadzę się na Gwiazdkę, więc nie ma żartów Teraz to chyba dziennik budowy założe, bo w czasie ślamarzenia się Urzedu Miasta zdążyłam działkę uzbroić ( 2 miesiące mi to zajęło) stisując różne sposoby posuwania sprawy. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 21.05.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 A mi architekt źle wrysował dom na mapce, gdy przyszło do wytyczania domu przez geodetę to okazało się że dom się nie mieści. Ponadto przy wykonywaniu przyłącza kanalizacyjnego okazało się, że nie ma w obrębie działki przykanalika, który jest na mapkach. To dopiero kwiatki. Może rozruszam ten wątek bla, bla, bla http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a032.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 21.05.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Czytałam to ale moje słabe serce nie pozwala mi tego dalej robić, to wątek dla ludzi o stalowych nerwach. Przyznam się szczerze, że nijak nie kumam o co chodzi z tym słabym sercem. Nabijasz się, czy jak ? Jestem założona o 2 skrzynie wina, że prowadzę się na Gwiazdkę, więc nie ma żartów Nigdy nie ma żartów, jeżeli chodzi o browar i do tego dwie skrzynki! Plan bardzo ambitny, oby się udało A mi architekt źle wrysował dom na mapce, gdy przyszło do wytyczania domu przez geodetę to okazało się że dom się nie mieści. Ponadto przy wykonywaniu przyłącza kanalizacyjnego okazało się, że nie ma w obrębie działki przykanalika, który jest na mapkach. To dopiero kwiatki. Niezłe kwiatki!!! Może rozruszam ten wątek bla, bla, bla Kurcze, z głównego wątku zrobiło się śmietnisko. Znaleźć tam konkretną informację to jak szukanie igły w stogu siana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.05.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Przyznam się szczerze, że nijak nie kumam o co chodzi z tym słabym sercem. Nabijasz się, czy jak ? To naprawdę jest strasznie emocjonujące, jak czytałam o tym twoim dachu to mi się ciśnienie podniosło i ręce pociły, serio. Może dla Ciebie to luzik z tym dachem, a ja się normalnie denerwowałam żeby było o.k. Ale nie zapominaj, że ja to już starsza pani jestem i Misiak się ze mną na tę kawę nie umówił.http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g045.gif Kurcze, z głównego wątku zrobiło się śmietnisko. Znaleźć tam konkretną informację to jak szukanie igły w stogu siana. Jo Marzin a kupiłeś Muratora na pamiątkę dla potomnych??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.05.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To naprawdę jest strasznie emocjonujące, jak czytałam o tym twoim dachu to mi się ciśnienie podniosło i ręce pociły, serio. Może dla Ciebie to luzik z tym dachem, a ja się normalnie denerwowałam żeby było o.k. Ale nie zapominaj, że ja to już starsza pani jestem i Misiak się ze mną na tę kawę nie umówił.http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g045.gif Eee, coś tam pamiętam, że jesteś między 30 a 40, a jak dla mnie to kwiecie wieku Marzin a kupiłeś Muratora na pamiątkę dla potomnych??????????????? Jasne! P.s. Widzę, że odkąd zapadła decyzja o budowie, jesteś na forum aktywniejsza, bo w pewnym czasie było już cichutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Eee, coś tam pamiętam, że jesteś między 30 a 40, a jak dla mnie to kwiecie wieku Słodki jesteśhttp://www.cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif Widzę, że odkąd zapadła decyzja o budowie, jesteś na forum aktywniejsza, bo w pewnym czasie było już cichutko. Nooooooooo, miałam doła. A teraz bez względu na wszystko powiało optymizmem i stąd moja obecność. Pamiętasz jak smuciłam co chwilę????????? krys1 napisał: Marzin a kupiłeś Muratora na pamiątkę dla potomnych??????????????? Jasne! A rodzinie też kupiłeś? Nie czujesz sie jak na pustyni? Tylko Ty i ja. http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 22.05.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 cześćposzukuję dobrego dekarza i ciesli (Poznań / okolice) praca na początku sierpnia buduję taki dom http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=437 dach ~350m2, pełne deskowanie, karpiówka w łuskępolecicie kogoś??? Znacie kogoś solidnego? Proszę o namiary Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.05.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 cześć poszukuję dobrego dekarza i ciesli (Poznań / okolice) praca na początku sierpnia buduję taki dom http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=437 dach ~350m2, pełne deskowanie, karpiówka w łuskę polecicie kogoś??? Znacie kogoś solidnego? Proszę o namiary Dzięki za pomoc FIRMY CIESIELSKO-DEKARSKIE polecane na forum Jerzy Derwich 605 043 356 (także ocieplenia poddaszy, docieplenia budynków, stolarka, płyty g-k) p. Grzegorz 693 116 007 Paweł Walczak 603 199 621 Daniel 691 998 332 , Tomek 600278 128 Krzysztof Rzepka 694 726 837 Przemysław Liberek - 602-666-141 dekarz Walerian Przybyła 511285719. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 22.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 dziękuję za kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.05.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 oj tu mieliśmy blablowac.... czy ktoś z wlkp'an był na zjeździe Muratora? chwalić sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.05.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Słodki jesteśhttp://www.cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a070.gif Nooooooooo, miałam doła. A teraz bez względu na wszystko powiało optymizmem i stąd moja obecność. Pamiętasz jak smuciłam co chwilę????????? Bo ja wiem, czy smuciałaś Nie czujesz sie jak na pustyni? Tylko Ty i ja. http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Teraz już świercz i sasha tu zajrzeli, ale zbyt wielu odwiedzin nie ma. Ludziska wolą gdzie indziej spamować. oj tu mieliśmy blablowac.... czy ktoś z wlkp'an był na zjeździe Muratora? chwalić sie.... Ja tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ludziska wolą gdzie indziej spamować. Zobaczysz jeszcze się nawrócą czy ktoś z wlkp'an był na zjeździe Muratora? chwalić sie.... Ja tam nie byłem. Ja też niehttp://www.cosgan.de/images/more/bigs/c045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 22.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ludziska wolą gdzie indziej spamować. Zobaczysz jeszcze się nawrócą Ja tam jestem cały czas z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.05.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ludziska wolą gdzie indziej spamować. Zobaczysz jeszcze się nawrócą Ja tam jestem cały czas z Wami ja też, ja też Nie ma o czym za bardzo bla blać Posadzki schną, na tynkarzy czekam, w ogrodzie wszystko rośnie nawet za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.05.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 w ogrodzie wszystko rośnie nawet za szybko Właśnie, facelia rośnie aż "szumi" jak to mawia mój dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 22.05.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 I ja jestem, ale własnie zaliczam tzw. dołek budowlany i zaczynam miec zwis na wszytko...cholercia..a to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts