brzydlak 15.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.06.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 niom mozna s nazrec komarow za darmo Eeee, przynajmniej wiatr we włosach! Lepsze komary w zębach niż spocona d... i plecy w zamkniętej puszce bez klimy! No i nie musisz jeść kolacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 15.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 prosze chetnych na spotkanie o zgloszenie sie !musze wiedziec ile przyjdzie i czy to jest sens cos zalatwiac mysle o terminie za jakies 2 tygodnie jak bedzie wolna altanka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.06.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja bede pierwszy! 1. Marzin czyli Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 15.06.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 niom mozna s nazrec komarow za darmo jak sciagniesz dach to polecam przejechac przez gleboka kaluze z duza szybkoscia (testowane tylko w Uazie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 15.06.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 15.06.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 brachol- niech bedzie. najwyzej postawisz mi fryzjera i kosmetyczke na fryzjera to sie zgadzam ale moim zdaniem kosmetyczne to zalatwisz blotem ktore wpadnie razem z woda maseczka jedyna w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 15.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 16.06.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 [quote name="Marzin- z tym gazem to cacy. W środę złożyliśmy wniosek, a instalator ma wejść od poniedziałku i ma też robić gaz od granicy do chałupy. Chciałem już to machnąć bez pozwolenia, ale z tego co piszesz, wszytsko powinno zatrybić! Marzin, czy może podać mi ile płacisz na ten gaz od granicy do domui co wchodzi w cenę? i ew. namiary na wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROZA POZNAN 16.06.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow z Wielkopolski.Mam do Was ogromna prosbe.Buduje dom i szukam sprawdzonej,dobrej i w miare taniej firmy,w ktorej moge zamowic okna i rolety zewnetrzne.Bede bardzo wdzieczna za jakies namiary.Pozdrawiam Roza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 16.06.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Marzin, czy może podać mi ile płacisz na ten gaz od granicy do domui co wchodzi w cenę? i ew. namiary na wykonawcę. Cześć! Przyłącze od granicy robi mi instalator, który robi całe CO i kanalize. Za gaz wychodzi coś około 800zł. Wykop od skrzynki do domu ok. 7 metrów. Witam serdecznie wszystkich forumowiczow z Wielkopolski.Mam do Was ogromna prosbe.Buduje dom i szukam sprawdzonej,dobrej i w miare taniej firmy,w ktorej moge zamowic okna i rolety zewnetrzne.Bede bardzo wdzieczna za jakies namiary.Pozdrawiam Roza Spróbuj w MS Okna na ul. Sokoła. Ja jestem zadowolony. Rozmawiałem tam z Grześkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 16.06.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mam jeszcze pytanko, jak test teraz ze styropianem EPS pod wylewki? Jeszcze niedawno Kasia (K74) pisała, ze to deficytowy towar. Ja jestem dziś w swoim rodzinnym mieście, czyli Drezdenku, i w obu miejscowych hurtowniach lezy "od ręki" więc kupiłem nie pytając za bardzo o cenę.... Jeszcze tylko trezba to jakoś do Poznania dotargać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 17.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Hej, nie mogłem się powstrzymać by nie wstawić tego zdjęcia . Parę dni temu me zdziwione oczy ujrzały zaiste prowokacyjną tablicę, wystawioną naprzeciw naszej raczkującej budowy. http://images22.fotosik.pl/164/a1eecf02639f5141m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Hej, nie mogłem się powstrzymać by nie wstawić tego zdjęcia . Parę dni temu me zdziwione oczy ujrzały zaiste prowokacyjną tablicę, wystawioną naprzeciw naszej raczkującej budowy. Niezła ta tablica, między nią a dziewczynką zbierającą kwiatki jest taki niewiarygodny kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 18.06.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 prosze chetnych na spotkanie o zgloszenie sie ! musze wiedziec ile przyjdzie i czy to jest sens cos zalatwiac mysle o terminie za jakies 2 tygodnie jak bedzie wolna altanka ! Nooo, to ja będę kolejna na liscie (z tego co widzę, to druga) pozdrawiam jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 18.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 prosze chetnych na spotkanie o zgloszenie sie ! musze wiedziec ile przyjdzie i czy to jest sens cos zalatwiac mysle o terminie za jakies 2 tygodnie jak bedzie wolna altanka ! Nooo, to ja będę kolejna na liscie (z tego co widzę, to druga) pozdrawiam jola To ja trzecia!!!!!! A będzie tam telewizor? Bo ja tylko bym tak jednym okiem zerkała na naszych jak w LŚ grają z Bułgarią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 19.06.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 prosze chetnych na spotkanie o zgloszenie sie ! musze wiedziec ile przyjdzie i czy to jest sens cos zalatwiac mysle o terminie za jakies 2 tygodnie jak bedzie wolna altanka ! Nooo, to ja będę kolejna na liscie (z tego co widzę, to druga) pozdrawiam jola To ja trzecia!!!!!! A będzie tam telewizor? Bo ja tylko bym tak jednym okiem zerkała na naszych jak w LŚ grają z Bułgarią narazie az 3 chetnych to dla takiej ekipy mozemy zrobic u siebie na dzialce a nie wynajmowac altane a termin tak sobie powiedzialem kwestia do uzgodnienia aczkolwiek zainteresowanie znikome wiec pewnie temat legnie Misiak, nie rozpaczaj - zawsze można spotkać się w Selgrosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Misiak, nie rozpaczaj - zawsze można spotkać się w Selgrosie No, jestem za. Może będą jakieś promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 19.06.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Misiak, nie rozpaczaj - zawsze można spotkać się w Selgrosie No, jestem za. Może będą jakieś promocje my juz z jolka mielismy spotkanie w selgorsie i dobrze ze moja zonka zna jole z spotkania w pubie bo jolka zaczepila mnie tak Misiak ???????? a ja na to jola.d ??? myślę ze mógłbym mieć problemy jak byłaby to jakaś nieznajoma ktora wola na mnie misak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 19.06.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ja również chętnie wybiorę się na kolejne spotkanie (bardzo miło wspominam pierwsze styczniowe). Proszę o dopisanie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts