Mice 03.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Marzin, Misiak odezwijcie się, to gdzie ten gril, bo nie trafię, mam jeździć po całej okolicy, a jak trafię na inny gril??????????? jakiejś sekty????? No toć pytałem o to samo Qrde, muszę routing ustalić na niedzielę, dawać mi tu lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Marzin szczęsciarzu! GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 świerczu wlasnie to 0,5 D Kto to jest? w interesie Tw żonki mam nadzieje ze dziewczynka krys1- wobec tego czekam z niecierpliwoscia Ejjj, gadu, gadu, a nigdzie nie doczytałem potwierdzenia że będziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.07.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ech krys1 - Tobie to tylko cycki w glowie Tak............cycki zawsze warto mieć i dalej nie wiem gdzie to miejsce spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Widzę, że każdy w robocie, i każdy pruje sobie falki... na forum Muratora krys1 - jestem, jestem, tylko nie mam zielonego pojęcia gdzie ten grill ma być. Najwyżej przeryjemy na mojej działce facelię. Bo w sumie z tej grupy grillowców większość lepiej trafi na moją działkę. brzydlak, świerczu - dzięki. Ale miał być synek. Nawet lekarz wcześniej tak mówił. Magda już nakupiła chłopięcych szmatek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Marzin - piasalam ze nie bede bo jade do babci na urodzinki. konczy 74 lata wiec nie wiem ile jeszcze bede miala okazji z nia s bawic a z wami to s pewnie jeszcze pobawie na jakims browarku Jedź jedź. Ja ostatnio byłem u dziadka na 80-tych urodzinach. Dziedek też pił! kiedy Tw cora planuje s urodzic Połowa września co z tym moim wylazem bo ja nie wiem o co chodzi... Ta ołowiana blacha, która jest pod oknem, nie jest przyklejona do dachówek. Co to za wyłaz? Bo Fakro ma od spody specjalną masę, i taka blacha ładnie się trzyma dachówek. Zobacz do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Marzin to się zamieńmy ....ciuszkami! moja nadostawała juz jakieś sakanki itp... no a tak poważnie to i tak przecież bedzie mała kochana niunia - już sie nie moge doczekac... - fajna powtórka z rozrywki ... Opisałem moją jedną gafe z tamtych lat w teamcie Nasze Gafy... jak poszukacie to się posmiejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.07.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Widzę, że każdy w robocie, i każdy pruje sobie falki... na forum Muratora krys1 - jestem, jestem, tylko nie mam zielonego pojęcia gdzie ten grill ma być. Najwyżej przeryjemy na mojej działce facelię. Bo w sumie z tej grupy grillowców większość lepiej trafi na moją działkę. brzydlak, świerczu - dzięki. Ale miał być synek. Nawet lekarz wcześniej tak mówił. Magda już nakupiła chłopięcych szmatek.... No, wątek nam się rozwinął jak nigdy, Marzin ja też dołączam się do gratulacji, mam nadzieję osobiście uścisnąć Ci dłoń i jako bardziej doświadczona udzielić Ci jeszcze paru wskazówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.07.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Właśnie gadałem z Misiakiem. Wytłumaczył mi mniej więcej gdzie to jest. Jutro będzie dokładny plan dojazdu, a dziś tylko to: http://www.directupload.net/images/070703/temp/NP57soRL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.07.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 No, wątek nam się rozwinął jak nigdy, Marzin ja też dołączam się do gratulacji, mam nadzieję osobiście uścisnąć Ci dłoń i jako bardziej doświadczona udzielić Ci jeszcze paru wskazówek. Chętnie przyjmę kilka cennych wskazówek. Oczywiście przy browarku, bo i naczej wiedza nijak mi nie wchodzi Marzin - to juz wiem czemu s tak spieszysz z wykonczeniem domku- musisz zdazyc przed cora Będzie ciężko, ale chociaż postaram się skończyć dół. wylaz nie pamietam jaki ale na pewno nie fakro. zobacze jak bede na dzialce. nie wiem czy jest przyklejony, ale mysle ze zrobili solidnie wczoraj w tej ulewie nic nie cieklo. zobacze dzisiaj Zobacz, zobacz. Cieknąć nie będzie, ale powinni to lepiej wykończyć. mysle ze moja babcia tez wypije urodzinowe. my wszyscy w rodzinie jestesmy pijacy to chyba dlatego ze brakuje nam luzu i musimy s zluzowywac zreszta zjedzie s cala rodzina wiec bedzie fajnie. a nastepny grill grupowy to kiedy ? Na drugi dzień, w poniedziałek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 w poniedzialek to jeszcze bede dogorywac w ogrodku u babci ale wy bawcie s dobrze słoneczka Żartowałem! Brzydlaku! Z tym poniedziałkiem. Czort wie kiedy będzie znowu jakiś spot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.07.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Właśnie wyjęłam termometr mojemu najstarszemu, środek lata a jego boli głowa i ma 38.2 C. To fatum jakieś. Może się wykuruje w trzy dni. Wtedy też mi dzieci chorowały. Byleby nie przeszło to na najmłodszą bo jak nic znów dwa tygodnie siedzenia w domu. Przecież teraz nie ma sezonu grypowego, normalnie to mi się gadać nie chce, skrzydełka opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A teraz ma 39 i średniego też już bierze. No to mam przechlapane. brzydlak dzięki, ale załamujesz mnie. Grypa latem, kto to wymyślił??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts