brzydlak 05.07.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ha ! ja dzwonilam .mowili ze jak nie ma justynki to sloneczka tez hmmm to musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 czy ktoś dzwonił juz w sprawie pogody??? Dzwoniłem, niestety z Samoobrony mają lepszego negocjatora i mówią, że susza jest Trza jakąś zrzutę zrobić to może wodę zakręcą no musisz sie poprawić w negocjacjach/.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 05.07.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 czy ktoś dzwonił juz w sprawie pogody??? Dzwoniłem, niestety z Samoobrony mają lepszego negocjatora i mówią, że susza jest Trza jakąś zrzutę zrobić to może wodę zakręcą no musisz sie poprawić w negocjacjach/.... własnie negocjuję z energetyką, żeby ruszyli d..y i też mi nie idzie więc chyba tej umiejętności faktycznie nie mam Ktoś tu jest dobry z PR czy cuś ? Zatrudnię negeocjatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 05.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 05.07.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.07.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 własnie negocjuję z energetyką, żeby ruszyli d..y i też mi nie idzie więc chyba tej umiejętności faktycznie nie mam Ktoś tu jest dobry z PR czy cuś ? Zatrudnię negeocjatora Najlepsza technika jest do tzw. zajeb..... Czyli dzwonisz i dzwonisz, pytasz, odwiedzasz i odwiedzasz, aż zrobię co chcesz żeby mieć tylko święty spokój! Pogoda bydzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 05.07.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mice, Marzin ma rację - upierdliwie depcz po piętach. Ja tak w 4 miesiące uzbroiłam działke, doprowadziłam do przekształcenia drogi wewnętrznej miasta w publiczną (żeby dostać warunki), załatwiłam warunki i odebrałam pozwolenie na budowę. Mieli mnie dość, ale muszę powiedzieć, że ostatnia obsługująca mnie Pani architekt w UMP zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie zyczliwością i kompetencją. Jednak nawet ona czuła mój oddech na plecach!Ale efekty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 05.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam, oto dokładniejsze dane dotyczące spotkania startujemy od 14 do ........... (ile dacie radę - światło jest wiec może być do późnego wieczora) Opłata za altankę 5 zł za osobę (dzieci po utargowaniu - gratis ) Na miejscu dość spora Altanka z ławkami, oświetleniem http://www.directupload.net/images/070626/temp/xa4BFE2b.jpg obok murowany grill http://www.directupload.net/images/070626/temp/N9QZlWJL.jpg jest tez miejsce na ognisko, obok jest stawek, rozwieszona siatka do grania np. w babinktona (chyba tak to sie pisze ) albo siatkówkę na miejscu tez jest wc (drewniane ale to chyba budujących nie zrazi ) właścicielka ma konie wiec pewnie przyjdzie i chętni za opłatą będą mogli przejechać sie Każdy przynosi to co chce i na co ma ochotę typu kiełbasa, mięso, kanapki, surówki, napoje dla dzieci i dla dorosłych to co zwykle macie na grillu ! Pogoda myślę ze nam dopisze (zaznaczyć cały link i wkleić do przeglądarki !) http://www.accuweather.com/world-forecast-details.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|PL|PL015|POZNAN&metric=1&fday=4 jak dojechać? będąc w Rokietnicy kierujemy sie na Rostworowo/Żydowo za 2 przejazdem kolejowym po ujechaniu ok. 450 m skręcamy w prawo zaraz za takim sporym płotem betonowym i jedziemy polna drogą miedzy budującymi sie domami do końca ok. 400 m aż do drzew ! W tym gąszczu znajduje sie nasze miejsce spotkania !!! poniżej dokładniejsze namiary MapaTargeo Altanka Namiar GPS dla posiadających N 52 31'16.29" E 16 45'08.89" Mapa internetowa altanka Wjazd na polna drogę ok 400 m do altanki Namiar GPS dla posiadających N 52 31'17.15" E 16 44'51.38" Mapa internetowa wjazd ps. można pobrać swoje projekty, wyceny itp. żeby temat sie kleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 05.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ja też się z mężem potwierdzam na niedzielę.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 05.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Najlepsza technika jest do tzw. zajeb..... Czyli dzwonisz i dzwonisz, pytasz, odwiedzasz i odwiedzasz, aż zrobię co chcesz żeby mieć tylko święty spokój! Mice, Marzin ma rację - upierdliwie depcz po piętach A myślicie, że co ja robię ? dzwonię i dzwonię Jutro osobista misja specjalna, zobaczymy Najgorsze jest to, że na 4 pracowników każdy inaczej mi odpowiedział. Rozmawiałem z ich szefową, w ciągu 2 dni zmieniła wersję tego co muszę dostarczyć i jak dalej sprawę ciągnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.07.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Tutaj jest plan dojazdu na grill w Rokietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.07.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ps. można pobrać swoje projekty, wyceny itp. żeby temat sie kleił Będzie, będzie się kleił. Na wszelki wypadek wezmę parę buteleczek ...... "kleju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 06.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.07.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 zrobcie jakies fajne kompromitujace foty zebym Was rozpoznala na ulicy i w hurtowni ja po czwartym browarku zawsze robie striptis (czy streptease???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 06.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Marzin to twa żona jeżdząca jest.... jak se zapodasz 4 browarki... u mnie bydzie cieżko wsadzić ją do za kierownice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 06.07.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 u mnie bydzie cieżko wsadzić ją do za kierownice.... [/color] no żartujesz... ja dzień przed porodem robiłam zakupy w castoramie dojeżdżając do niej cinquecento... (prowadziłam dla ścisłości ) no chyba że po prostu żona nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 06.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mój mąż był niezwykle zadowolony gdy miał żonę w ciąży, bo nie trzeba było pertraktować, losować czy wykłócać się kto ma wracać. Teraz mu sie skończyło dobre. Przypominałam sobie o swoich prawach. Szkoda tylko, że na niedzielę nie mam kierowcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts