krys1 12.07.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 A ja mam pytanie, na fakturach powinien być mój adres zamieszkania czy stałego zameldowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 12.07.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 12.07.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Samochód na czatach to juz stary bajer,JUCHTA to juz zna.A tak apropo,to oni tez to czytają(forum) jak sobie zabezpieczacie budowy.Czyli sami im mówicie jak mają to obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a gdzie te zdjęcia z grila??? zniknęły z podpisu Marzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 12.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 12.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a gdzie te zdjęcia z grila??? zniknęły z podpisu Marzina Są, są. A co Ty tam jeszcze chciałeś Świerczu zobaczyć? He? klicken machen A znaleźć to możesz w " Grupy Budujace" tylko troszku niżej spadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.07.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Marzin a małża chciał se spojrzeć, hmm, ciekawe na kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Marzin a może byś wrzucił Twoje fotki w tym "stroju roboczym" który przykuwa wzrok sąsiadki Wtedy dopiero będzie na co patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Marzin a może byś wrzucił Twoje fotki w tym "stroju roboczym" który przykuwa wzrok sąsiadki Wtedy dopiero będzie na co patrzeć Marzin na dachu podczas upałów pracuje tylko w stringach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 13.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 wiec jednak ja tez chce zobaczyc jest tylko problem nie ma slonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 13.07.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Muszę stwierdzić, że doszukiwanie się na forum budowlanym sexu, to już zupełna perwera A może ja się za mało angażuję w budowę? A tak prywatnie, to wydaje mi się, że Pani Marzinowa jest tak atrakcyjną kobietą, że nie sądzę, aby Marzin sąsiadką na dachu się zajmował hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmm Poza tym na dachu jest niebezpiecznie i chyba nie wygodnie i chyba mało dyskretnie No wogóle... Nie sprawdzałam co prawda, ale tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 13.07.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 proszę... popiszcie jeszcze trochę... jeszcze kilka takich postów i może wyciągniecie mnie z doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 13.07.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 proszę... popiszcie jeszcze trochę... jeszcze kilka takich postów i może wyciągniecie mnie z doła A co to za dół, hę ? po tej stronie Poznania nie ma dołów, z wyjątkiem trasy katowickiej Poza tym na dachu jest niebezpiecznie i chyba nie wygodnie i chyba mało dyskretnie może dreszczyk emocji i te sprawy też nie sprawdzałem jakby co Ale wiesz Marzinowi sąsiadka sporo pomogła więc jakiś powód musiał być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 A tak prywatnie, to wydaje mi się, że Pani Marzinowa jest tak atrakcyjną kobietą, że nie sądzę, aby Marzin sąsiadką na dachu się zajmował Ale ale.... nikt tu nie mówił że to Marzin zajmuje się sąsiadką, tylko że to sąsiadka podgląda prężącego się na dachu Marzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 13.07.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a sam zainteresowany to chyba albo się zawstydził albo obraził... bo dzisiaj wyjątkowo mało aktywny na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Może na dachu... siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 13.07.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.07.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Muszę stwierdzić, że doszukiwanie się na forum budowlanym sexu, to już zupełna perwera o tak ! A może ja się za mało angażuję w budowę? kto jak kto ale ty ? A tak prywatnie, to wydaje mi się, że Pani Marzinowa jest tak atrakcyjną kobietą, że nie sądzę, aby Marzin sąsiadką na dachu się zajmował hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmm tez prywatnie moge powiedziec ze sasiadka jest OK ale dlaczego nie można zajmować sie sąsiadkami to tego nie wiem :Pi Poza tym na dachu jest niebezpiecznie i chyba nie wygodnie i chyba mało dyskretnie No wogóle... Nie sprawdzałam co prawda, ale tak mi sie wydaje tez nie sprawdzałem ale może tylko dlatego ze jeszcze nie mam dachu w życiu trzeba wszystkiego spróbować ! a sam zainteresowany to chyba albo się zawstydził albo obraził... bo dzisiaj wyjątkowo mało aktywny na forum Marzinek pewnie dzisiaj na dachu siedzi no chyba że ktoś go zamknął w nowym blaszanym garażu po pracy jadę tam wiec spradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.07.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Marzinek pewnie dzisiaj na dachu siedzi no chyba że ktoś go zamknął w nowym blaszanym garażu po pracy jadę tam wiec spradze No i znowu Marzin dziś dachu nie skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts