krys1 17.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Przydałaby się jakaś prowokacja, byłoby co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.07.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 krys1- Ciebie to juz nic nie zadawala Jestem żądna krwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Aaaaaaaaaaaaa, ale jestem straszna. Wszystkich wystraszyłam. A tak poza tym to macie klimę w pracy lub dowóz wody mineralnej w te upały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 17.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Aaaaaaaaaaaaa, ale jestem straszna. Wszystkich wystraszyłam. A tak poza tym to macie klimę w pracy lub dowóz wody mineralnej w te upały? taka straszna to nie jesteś... nie wlewaj sobie klimy nie mam ale temperatura na przyzwoitym poziomie i nawet dostawę wody sobie wniosłam rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 przeczytalam ze on ma prad od sasiadki He, he. A ja zastanawiałewm sie co Ty widziałaś na tej Wielkopolskiej, ale ulicy .... Swoją drogą Enea mnie nęka karami. naliczyli mi już całe 60 złotych. Będę musiał się od sąsiadki odciąć. Nie wiem jak to przyjmie bidulka skoro tu jestescie to czemu tak milczycie jak zakleci Zmowa milczenia. A tak poza tym to macie klimę w pracy lub dowóz wody mineralnej w te upały? My na szczęście mamy, ale mój dach klimatyzowany już nie jest. A robić trzeba Im dłużej te upały potrwają, tym gorzej dla mnie. Rozsychają się łaty i cała robota weźmie w łeb!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 17.07.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 a ja D na zalegle ur pile do BK. na im mam mu dac wkretarke . jak czlowiek nisko upada . z zegarkow na pile do bloczkow. Że jak?! Ni panimaju.... dzis lub jutro musimy jeszcze kupic jakies drzwi do tej rudery. A to juz rozumiem. Ja mam jak widac na zdjęciach w dzienniku piękne gustowne drzwi w kolorze seledynowym. opowiadajcie co u Was na budowach U mnie działa dziś elektryk. Niby ma już skończyć, w ostateczności przyjedzie jutro. Czekam sobie na garaż i zrobienie posadzek. I załatwiamy kredyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.07.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 opowiadajcie co u Was na budowach Moi budowlańcy to chyba nie żyją, boję się iść zobaczyć, w cieniu 30 stopni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 17.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 17.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Moi budowlańcy to chyba nie żyją, boję się iść zobaczyć, w cieniu 30 stopni..... Ja wczoraj nic nie robiłem, tylko byczyłem się nad jeziorkiem. Wracajac po 21 termometr samochodu pokazywał jeszcze 31 st. no ze mu kupilam piłę do betonu komórkowego na ur Aaaa! Kumam. zazdroszcze Ci tego elektryka bo u nas nie podziala. myslalam ze mi zrobi wujek ale on pracuje nawet w weekendy a wieczorami nie dojedzie bo mieszka pod szczecinkiem dolina. chyba sami bedziemy musieli robic :/ Mój przyjeżdza z Drezdenka. Jakieś 100km do Rokietnicy. A Ty brzydlaczku pochodzisz gdzieś tam z okolic Szczecinka? zazdroszcze Ci tez ze dopiero teraz bierzesz kredyt Ja też sobie zazdroszczę nie lubie Cie burżuju :/ Dalczego, przecież jestem taki fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 przecież jestem taki fajny! Istne Cudeńko i do tego taki mądry i tyle potrafiszhttp://www.cosgan.de/images/more/bigs/a194.gif No ja się rozpływam...................chyba z gorąca......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 17.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 17.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 17.07.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 a ja znowu zapraszam w niedziele na Golecin moze ktos wybierze takie spedzanie wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.07.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 a ja znowu zapraszam w niedziele na Golecin moze ktos wybierze takie spedzanie wolnego czasu Eeeee, za głośno, za gorąco ..............................................http://www.cosgan.de/images/midi/muede/n010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 17.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 a ja znowu zapraszam w niedziele na Golecin moze ktos wybierze takie spedzanie wolnego czasu Eeeee, za głośno, za gorąco ..............................................http://www.cosgan.de/images/midi/muede/n010.gif goraco to nie wiadomo czy bedzie a glosno to jest ale mozna sluchawki zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.07.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Istne Cudeńko i do tego taki mądry i tyle potrafiszhttp://www.cosgan.de/images/more/bigs/a194.gif No ja się rozpływam...................chyba z gorąca......................... i wyszywać umiem! Marzin- pochodze tak jak moja więźba z czarnego mieszkalam tam 15 lat.fajnie bylo pozniej do wrzesnia 99 w koszalinie - tez bylo fajnie. nastepnie w luboniu, a od marca 2000 w poznaniu na glownej lubon do dupy.w poznaniu na poczatku dennie ale coraz lepiej. a teraz znowu w las pelnia szczescia Mam kolegę, który pochodzi ze Szczecinka. Często tam bywałem. Pikne rejony. To co lubię, czyli lasy i jeziora. przyjechaly okna !!! jade za 20 min na budowe. to pa pa Wam i milej reszty dnia Cool. Pilnuj tam tych majstrów. U mnie montują garaż. a ja znowu zapraszam w niedziele na Golecin moze ktos wybierze takie spedzanie wolnego czasu Ja chyba będę! Eeeee, za głośno, za gorąco ..............................................http://www.cosgan.de/images/midi/muede/n010.gif krys1, nie wiesz co tracisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.07.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 i wyszywać umiem! Nie gadaj, słabo mi z wrażenia...............albo to tylko ta pogoda. To tak jak w tym kawale gdy dziadek wraca do domu od lekarza i mówi do babci: to co braliśmy za orgazm to był tylko napad astmy krys1, nie wiesz co tracisz. Pewnie tak, nigdy nie byłam, kiedyś trzeba będzie spróbować.http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/c110.gif GORĄCO WSZYSKICH POZDRAWIAMhttp://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/s025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 17.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ja chyba będę! Eeeee, za głośno, za gorąco ..............................................http://www.cosgan.de/images/midi/muede/n010.gif krys1, nie wiesz co tracisz. no to jak bedziesz to sie spotkamy krys1 glosno jest bo "motóry" tlumikow nie maja ale za to szybkie sa masz jeszcze pare dni na decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts