Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bla, bla, bla... Wielkopolska

Gość Marzin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Brzydlaczku wybacz, ale wczoraj odkryłam jak przyjemne jest latanie w stringach po dachu :lol: i dopiero dziś mnie tu przywiało. Dobrze, że nie możesz w ten week, bo w tej burzy to średnio mi się chce na moto wsiadać, a jechałam wczoraj po kolejne cegły i widziałam Twoje nowe okna :) znów mnie o 2 miesiące wyprzedziłaś...

aaa i się odbraź na zawsze bo kogo jak kogo, ale Ciebie to nigdy nie olewam :wink:

Budowlańcy, gdzie jesteście???

Ja dziś zrobiłem mały rekonesans po okolicach Poznania. Najpierw pojechałem do Lidki. Obejrzałem ich tynki, bo ten sam gość co u nich, w sierpniu będzie robił u mnie. Okazało się, ża zaraz obok jest domek majani. Zajechałem, ale nikogo tam nie było. Dalej pojechałem w kierunku puszczy zielonka, ale niestety nie pamiętałem gdzie, kto buduje. Pokręciłem się po stęszewku, czy raczej pobrodziłem po kałużach. Potem pojechałem w kierunku Koziegłów, i dalej przez Sobotę (Wciornastek ma już ocieplenie!) dotrałem do Rokietnicy. Teraz przynajmniej wiem co gdzie jest, bo do tej pory za bardzo się nie orientowałem.

No, a w Rokietnicy mogłem w końcu połazić po moich wczoraj zrobionych posadzkach! :D