brzydlak 25.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Marzin- w calej chacie bedziemy robic nidy wiec zrobimy je po posadzkach. teraz musimy zlapac elektryka i oczy/szczalnie/. nie zauwazylam wczesniej tej SZCZALNI no i przed posadzkami Krzysztof / instalator/ polozy jeszcze podlogowke. juz mi s nie chce myslec o tej budowie. normalnie mam hustawke nastrojow jak...kobieta. marze tylko o tym zeby we wrzesniu wyskoczyc na mazury i zalapac s na ostatni zagiel, ech Rozumim. Czyli teoretycznie wrzesień możliwy, ale w praktyce bedzie cieżko. mi zostały tylko tynki i ocieplenie poddasza + płyty GK, ale biorąc pod uwagę to ze z tynkami wchodz ą 6 sieprnia i potem prawie miesiąc schnięcia, to nijak wrzesien nie wypali. Nie wspomnę o zrobieniu kuchni i łazienek. A potem już najprzyjemniejsze rzeczy. Podłączanie kontaktów, lamp, biały montaż. Sam będe to robił. Nikomu nie dam! Ajajajaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 25.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 26.07.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A czemu tak czarno to widzisz- oczyszczalnia jeden dzien - tak mysle , elektryk ok tydzien, posadzki do 3 dni,Krzysztof - jeden dzien , plyty i welna do tygodnia, ale czesc bedzie juz robiona na miejscu z nami mieszkajacymi, jedna lazienka plytki plus bialy montaz -do tyg/ w tym czasie reszta jedzie na plytach GK. panele tez kolejno a nie wszedzie jednoczesnie. spoko luz. tylko myslec o tym juz mi s nie chce. potrzebuje odmiany. i SŁOŃCA Brzydlaku, bo lepiej nastawić się, że przeprowadzka będzie później i cieszyć się jeżeli uda się wcześniej, niż być smutnym, bo termin się odwleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 26.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 26.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ale ja nie musze miec calej chaty zrobionej zeby s tam przeniesc. chodzi tylko o to, zeby bylo to minimum - czyli jedna lazienka, oczyszczalnia i 2 pokoje schody. reszte juz dodłubiemy na miejscu przy kawce. jak s w sierpniu nie uda, to we wrzesniu na pewno wyjdzie.a smutna s urodzilam bo było zimno, wiec to dla mnie stan naturalny Ja też chcę niezbędne minimum i wzzzziu z Poznania. Aby było tylko gdzie siusiu zrobić. Mało tego, jeden pokój starczy! A to miesiąc urodzenia ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A to miesiąc urodzenia ma znaczenie? Moze w szpitalu mocno grzali i dlaego taka goraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 26.07.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 26.07.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ja też chcę niezbędne minimum i wzzzziu z Poznania. Aby było tylko gdzie siusiu zrobić. Mało tego, jeden pokój starczy! To ja wobec tego mogę się już przeprowadzać, bo kanaliza podłączona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 26.07.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 bo ja z natury jestem smutna / chociaz ciagle s smieje / a siebie za wlosy nie podniose. a smutna jestem bo TYLU ludzi ma zle i nigdy NIGDY nie moge o tym zapomniec. nawet kiedy ciesze s z mojego nowego dachu. a przeciez nie wszystkim moge pomoc dlatego koniecznie musze wygrac w totka. wcale nie dla siebie , bo mi starcza to co mam. wlsnie dla tych ktorzy sobie nie radza :/ wspolczuje im Wszystkim nie pomożesz brzydlaku To ja wobec tego mogę się już przeprowadzać, bo kanaliza podłączona Heh, kanalizę to ja mam od 2006 roku, Tylko ciężko trafić w tak niewielką rurkę w tak niewygodnej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 26.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 marzin. mam pytanko co do posadzek? co kładli ci (siatkę, czy włókno) dokładali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 marzin. mam pytanko co do posadzek? co kładli ci (siatkę, czy włókno) dokładali . Dosypywał włókno. To była ukryta opłata, bo do metra za to włókno doliczają sobie 1zł. U mnie wyszła stówka dodatkwo. Nie chciało mi się już z nimi o to spierać. Ale może to włókno kosztuje 10zł/ kg i warto samemu kupić.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 27.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Marzin, Fibremix czyli włókna 44 zł za 1 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.07.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Marzin, Fibremix czyli włókna 44 zł za 1 kg. No to chyba lepiej kupić to samemu. Czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 27.07.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 a ile się tego włókna dosypuje na m/2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROZA POZNAN 27.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.07.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 a ile się tego włókna dosypuje na m/2. cos mi swita ze okolo 0,6 kg na 1 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 28.07.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 a ile się tego włókna dosypuje na m/2. cos mi swita ze okolo 0,6 kg na 1 m3 Chyba lepiej se wyluzować, i niech sami to włokno sypią. Więcej pierniczenia jak to wszystko warte. Tak na oko, to do tego baniaka który miesza gość dawał parę garstek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts