Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bla, bla, bla... Wielkopolska

Gość Marzin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam

Ja mam 100 za stopień

a ile się tego włókna dosypuje na m/2. :o

Niestety nie wiem, kiedyś coś kupowałem i z głupa frant się zapytałem, ile to kosztuje.

Marzin:

po pytaniu lidki nie byłbym już taki pewien, czy warto samemu. Jeśli z 1 kg wyrabiają więcej m2 posadzki to tak, w przeciwnym razie...

Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam

Ja mam 100 za stopień

witam serdecznie,czy moge prosic o jakies namiary na te schody?

Ja mam 100 za stopień

witam serdecznie,czy moge prosic o jakies namiary na te schody?

tak wycenili mi to moi budowlańcy ale narazie są związani z moją budową i są mi mocno potrzebni :wink:

tak wycenili mi to moi budowlańcy ale narazie są związani z moją budową i są mi mocno potrzebni :wink:

..i boimy się podać namiary, co ? :wink: H ehe

A u mnie punktualnie o godz 7 pojawiła się ekipa od tynków. Dziś przygotowują sobie robotę, gruntują, rusztowania i te sprawy, a od jutra ostro zaczynają!

witam też się pochwalę posadzki skończone podłoga jak lustro teraz podlewanie a w piątek gruntowanie ścian i do przodu dzisiaj jedziemy oglądać płytki.pozdrawiam lidka. :D

W sumie za parę dni my tez możemy juz oglądać. Zresztą co ja gadam, moja małzonka ogląda już od miesiąca. Podobno nigdzie nie ma takich jak ona chce :o Później się okaże ze są, ale bardzo drogie. I będą fochy :lol:

dzisiaj jedziemy oglądać płytki.pozdrawiam lidka. :D

Jejciu, już płytki...ale fajowo macie...

Fajowo i nie bo płytki podrożały jak :evil: :evil: nie powiem co. Miałam jedne namierzone kosztowały 45 zł z meter a teraz 55 zł :o :cry: :cry: . Jakaś kompletna głupawka. Mam wrażenie że zaczyna się dokładnie taki sam cyrk jak był z pustakami i cementem

lidka87

ci sami, co byli u Marzina? Cena i namiar są na forum?

Tak, ci sami. Tel 609 911 292. Cena 12zł/metr + 1 zł od metra za włókno.

Fajowo i nie bo płytki podrożały jak :evil: :evil: nie powiem co. Miałam jedne namierzone kosztowały 45 zł z meter a teraz 55 zł :o :cry: :cry: . Jakaś kompletna głupawka. Mam wrażenie że zaczyna się dokładnie taki sam cyrk jak był z pustakami i cementem

Za długo czekaliśmy wciornastku i teraz załapaliśmy się na koninkturę :( Muszę powiedzieć Magdzie, żeby się troszkę pośpieszyła.

witam ja płytki oglądałam maniakalnie zjechałam cały poznań i ościenne okolice z Gnieznem włącznie,a tu pan płytkarz mówi zobaczcie w budom-markecie i olśnienie w jednym miejscu pięknie wyeksponowane i facet konkretny,więc w 20 min.płytki wybrane w piątek pojadę kupić po dokładnych pomiarach.Wracając do posadzek są super i piją jak u marzina .pozdrawiam lidka.

witam ja płytki oglądałam maniakalnie zjechałam cały poznań i ościenne okolice z Gnieznem włącznie,a tu pan płytkarz mówi zobaczcie w budom-markecie i olśnienie w jednym miejscu pięknie wyeksponowane i facet konkretny,więc w 20 min.płytki wybrane w piątek pojadę kupić po dokładnych pomiarach.Wracając do posadzek są super i piją jak u marzina .pozdrawiam lidka.

Wyprzedziłaś moje myśli, bo własnie miałem pytać, gdzie jest takie miejsce z płytkami, gdzie żona dostanie oczopląsu :o

A gdzie ten Budom-market?

Ten?

POZNAŃ, UL. SKŁADOWA 5

TEL. +48 (061) 859 83 00

FAX. +48 (061) 859 83 01

witam też się pochwalę posadzki skończone podłoga jak lustro teraz podlewanie a w piątek gruntowanie ścian i do przodu dzisiaj jedziemy oglądać płytki.pozdrawiam lidka. :D

lidka ... my to się musimy spotkac..tak blisko...aż wstyd ... a przy okazji pooglądam jak wyszły tynki (u mnie planujemy je na wrzesień)... :wink: