Marzin 29.07.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Brzydlak Bo ludziska zarobieni, a nie tak jak my bąki zbijamy Miałem jechać na budowę, ale usłyszałem ze stadionu Olimpii ryk motorów. Chyba pójdę na żużel! Brrrym, brrrymm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 30.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam Ja mam 100 za stopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.07.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 30.07.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Znowu pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 30.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a ile się tego włókna dosypuje na m/2. Niestety nie wiem, kiedyś coś kupowałem i z głupa frant się zapytałem, ile to kosztuje. Marzin: po pytaniu lidki nie byłbym już taki pewien, czy warto samemu. Jeśli z 1 kg wyrabiają więcej m2 posadzki to tak, w przeciwnym razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROZA POZNAN 30.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam Ja mam 100 za stopień witam serdecznie,czy moge prosic o jakies namiary na te schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 31.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam Ja mam 100 za stopień witam serdecznie,czy moge prosic o jakies namiary na te schody? tak wycenili mi to moi budowlańcy ale narazie są związani z moją budową i są mi mocno potrzebni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 tak wycenili mi to moi budowlańcy ale narazie są związani z moją budową i są mi mocno potrzebni ..i boimy się podać namiary, co ? H ehe A u mnie punktualnie o godz 7 pojawiła się ekipa od tynków. Dziś przygotowują sobie robotę, gruntują, rusztowania i te sprawy, a od jutra ostro zaczynają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 01.08.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 witam też się pochwalę posadzki skończone podłoga jak lustro teraz podlewanie a w piątek gruntowanie ścian i do przodu dzisiaj jedziemy oglądać płytki.pozdrawiam lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 01.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ..i boimy się podać namiary, co ? H ehe No,.... strasznie się boimy i nie podamy. Jestem wstrętną egoistką i mnie nie podpuszczaj.....Ty..... młody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 01.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 dzisiaj jedziemy oglądać płytki.pozdrawiam lidka. Jejciu, już płytki...ale fajowo macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.08.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 witam też się pochwalę posadzki skończone podłoga jak lustro teraz podlewanie a w piątek gruntowanie ścian i do przodu dzisiaj jedziemy oglądać płytki.pozdrawiam lidka. W sumie za parę dni my tez możemy juz oglądać. Zresztą co ja gadam, moja małzonka ogląda już od miesiąca. Podobno nigdzie nie ma takich jak ona chce Później się okaże ze są, ale bardzo drogie. I będą fochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.08.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 lidka87ci sami, co byli u Marzina? Cena i namiar są na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 dzisiaj jedziemy oglądać płytki.pozdrawiam lidka. Jejciu, już płytki...ale fajowo macie... Fajowo i nie bo płytki podrożały jak nie powiem co. Miałam jedne namierzone kosztowały 45 zł z meter a teraz 55 zł . Jakaś kompletna głupawka. Mam wrażenie że zaczyna się dokładnie taki sam cyrk jak był z pustakami i cementem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 lidka87 ci sami, co byli u Marzina? Cena i namiar są na forum? Tak, ci sami. Tel 609 911 292. Cena 12zł/metr + 1 zł od metra za włókno. Fajowo i nie bo płytki podrożały jak nie powiem co. Miałam jedne namierzone kosztowały 45 zł z meter a teraz 55 zł . Jakaś kompletna głupawka. Mam wrażenie że zaczyna się dokładnie taki sam cyrk jak był z pustakami i cementem Za długo czekaliśmy wciornastku i teraz załapaliśmy się na koninkturę Muszę powiedzieć Magdzie, żeby się troszkę pośpieszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 01.08.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 witam ja płytki oglądałam maniakalnie zjechałam cały poznań i ościenne okolice z Gnieznem włącznie,a tu pan płytkarz mówi zobaczcie w budom-markecie i olśnienie w jednym miejscu pięknie wyeksponowane i facet konkretny,więc w 20 min.płytki wybrane w piątek pojadę kupić po dokładnych pomiarach.Wracając do posadzek są super i piją jak u marzina .pozdrawiam lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 witam ja płytki oglądałam maniakalnie zjechałam cały poznań i ościenne okolice z Gnieznem włącznie,a tu pan płytkarz mówi zobaczcie w budom-markecie i olśnienie w jednym miejscu pięknie wyeksponowane i facet konkretny,więc w 20 min.płytki wybrane w piątek pojadę kupić po dokładnych pomiarach.Wracając do posadzek są super i piją jak u marzina .pozdrawiam lidka. Wyprzedziłaś moje myśli, bo własnie miałem pytać, gdzie jest takie miejsce z płytkami, gdzie żona dostanie oczopląsu A gdzie ten Budom-market? Ten? POZNAŃ, UL. SKŁADOWA 5 TEL. +48 (061) 859 83 00 FAX. +48 (061) 859 83 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 01.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 witam też się pochwalę posadzki skończone podłoga jak lustro teraz podlewanie a w piątek gruntowanie ścian i do przodu dzisiaj jedziemy oglądać płytki.pozdrawiam lidka. lidka ... my to się musimy spotkac..tak blisko...aż wstyd ... a przy okazji pooglądam jak wyszły tynki (u mnie planujemy je na wrzesień)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 01.08.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 witam serdecznie bardzo proszę w niedzielę będzie można biegać po posadzkach,a co do odległości to ja codziennie widzę twój domek jak by nie pole to na szage 5 minut spacerkiem z okien górnego pokoju mam dokładnie twój domek ale nie jestem podglądaczką więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts