Marzin 02.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 krys1, dawaj fotki. Niech ludziska zobaczą jak macie perfekcyjnie wykonane fundamenty! co do kabiny kupiliśmyw skórzewie ul.malwowa150 z brodzikiem 1490 jest na allegro pokazana teraz jeszcze panel i gotowe. Wczoraj byliśmy tam zobaczyć. Fajne te kabiny. Dla mnie ważne było to, że wszystkie elementy jak zawiasy, uchwyty, klameczki wykonane są z metalu, a nie z powlekanego plastiku. Kabina powinna posłużyć. Mimo to kupiliśmy coś innego Tylko z jednego powodu. Przestarszyłem się że otwierane drzwi kabiny mógłbym szybko załatwić. Kupiliśmy taką. Drzwi są przesuwane. A tak ogólnie to zakupy do łazienek mam już za sobą! Ufff. P.s. Żal mi jak cholera tych pilotów. Teraz ich rodziny w każdych wiadomościach muszą dziesiątki razy oglądać jak oni ginęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 02.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 krys1, dawaj fotki. Niech ludziska zobaczą jak macie perfekcyjnie wykonane fundamenty! Eeeeeeee..............co ty........., każdy sie stara jak może, my z naszym podejściem i tak chyba jestesmy traktowani jako dziwacy, Konieczny mówił, że nie widział jeszcze takiego równego podbetonu a my tylko staliśmy nad budowlańcami a oni łapali poziomy. Przecież my budujemy dla siebie a nie na sprzedaż...................nie chcemy po trzech latach bawić się w remonty bo coś "siada" jak u naszych znajomych, którzy po roku mieszkania muszą robić prawie generalny remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 02.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Uprzejmie donoszę, że zamknęliśmy dziś stan zerohttp://www.cosgan.de/images/more/bigs/a084.gif Proszę się nie pchać z gratulacjami, wiem, że zrobi się kolejka, wszyscy będą przyjęci Chwilę człowiek nie zajrzy a tu takie info Mały nie jestem ale spróbuję się dopchać ...Krys1 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 02.09.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Chwilę człowiek nie zajrzy a tu takie info Mały nie jestem ale spróbuję się dopchać ...Krys1 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif Mice, dziękuję, dziękuję.....widzę, że zauważyłeś mój pościk.....tak zagaję, a co u Ciebie. Dziś to pewnie wszyscy grilują na działeczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 02.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Dziś to pewnie wszyscy grilują na działeczkach. My tak pół na pół. Trochę latania po sklepach o pozostałą częsć dnia spędziliśmy na budowie kłócąc się o wizję ogrodu ... No i bylismy u Misiaka. Robią mu dach a on się nic nie chwali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 02.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Mice, dziękuję, dziękuję.....widzę, że zauważyłeś mój pościk.....tak zagaję, a co u Ciebie. Dziś to pewnie wszyscy grilują na działeczkach. No u mnie nie ma jeszcze jak grillować Podobno w tym tygodniu rusza cieśla z więźbą http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif a jak będzie zobaczymy. Mam wyceny na ocieplenie, czekam na wycenę okienek i szacuję siły czy wszelkie instalacje robić samemu czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 02.09.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 No u mnie nie ma jeszcze jak grillować Podobno w tym tygodniu rusza cieśla z więźbą http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif a jak będzie zobaczymy. No proszę! Oby przybyli o terminie! Mam wyceny na ocieplenie, czekam na wycenę okienek i szacuję siły czy wszelkie instalacje robić samemu czy nie A możesz cosik tu napisac o tych ociepleniach. Jaki zakres robót, jaki metariał, jakie stawki? Niektóre instalacje to chyba śmiało możesz robić. Inne to zależy jak stoisz z czasem, bo umiejętności raczej Ci nie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 02.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Teraz dekarze to mają sezon, słyszałam od jednego, że najchętniej to by sobie anty- reklamę powiesił, bo tyle ma zamówień. Kiedyś gdy chciał się pozbyć klienta to mu rzucał taką cenę, że klient sam rezygnował, a teraz to nie pomaga, ludzie się wogóle nie targują Ci to mają dobrze Mice i Misiak pokażecie potem swoje dachy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 02.09.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 kłócąc się o wizję ogrodu ... Jakieś plany??????? Zerknij na koniec tegodziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 02.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Mice i Misiak pokażecie potem swoje dachy???? Nie wiem jak Misiak ale obiecuję, że jak będzie ładny to wrzucę fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 02.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 ....... że jak będzie ładny No co ty, pewnie, że będzie ładny. A Misiak jak nie wklei fotki to pojadę zobaczyć, wiem gdzie mieszka http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.09.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jakieś plany??????? Palny są ! I to jeszcze jakie! Magda jest po ogrodnictwie, kierunek kształtowanie terenów zielenii. I tu jest problem. Nie wiem czy jej wizje nie doprowadzą nas do nędzy A ja chcę parę krzaków i trawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.09.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Jakieś plany??????? Palny są ! I to jeszcze jakie! Magda jest po ogrodnictwie, kierunek kształtowanie terenów zielenii. I tu jest problem. Nie wiem czy jej wizje nie doprowadzą nas do nędzy A ja chcę parę krzaków i trawę... Daj jej poszaleć, napewno stworzy coś pięknego. http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/h074.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 04.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Daj jej poszaleć, napewno stworzy coś pięknego. Taaa, a pod tymi pięknymi kwiatkami będzie leżał mój trup. Albo dostanę zawału, albo zemrę z głodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.09.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Daj jej poszaleć, napewno stworzy coś pięknego. Taaa, a pod tymi pięknymi kwiatkami będzie leżał mój trup. Albo dostanę zawału, albo zemrę z głodu. Młody jesteś, silny, dasz radę zarobić pieniążki albo zemrę z głodu...... Może niektóre roślinki będą jadalne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 04.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Daj jej poszaleć, napewno stworzy coś pięknego. Taaa, a pod tymi pięknymi kwiatkami będzie leżał mój trup. Albo dostanę zawału, albo zemrę z głodu. Młody jesteś, silny, dasz radę zarobić pieniążki fajna perspektywa zamiast wypoczywac po budowie bedziesz musial zarabiac na jakies badyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 04.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 fajna perspektywa zamiast wypoczywac po budowie bedziesz musial zarabiac na jakies badyle Jest ktoś kto mnie rozumie. Po budowie mam zamiar pośwęcić się sportom motorowym. To bardzo droga pasja, na krzaczki może nie starczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 04.09.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 fajna perspektywa zamiast wypoczywac po budowie bedziesz musial zarabiac na jakies badyle Jest ktoś kto mnie rozumie. Po budowie mam zamiar pośwęcić się sportom motorowym. To bardzo droga pasja, na krzaczki może nie starczyć! Trza było kupić działkę koło lasu, u mnie krzaki same włażą na działkę, nic nie muszę sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 04.09.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Teraz dekarze to mają sezon, słyszałam od jednego, że najchętniej to by sobie anty- reklamę powiesił, bo tyle ma zamówień. Kiedyś gdy chciał się pozbyć klienta to mu rzucał taką cenę, że klient sam rezygnował, a teraz to nie pomaga, ludzie się wogóle nie targują Ci to mają dobrze Mice i Misiak pokażecie potem swoje dachy???? krys gratulacje stanu 0 wiem jakie to szczęście! w moim przypadku był to etap wyjścia z doła prawdziwego i psychicznego domek czekał sobie prawie 2 miechy za dachem bo mnie cieśla wykiwał znalazłem nowego to tartak mnie zwodził przez 3 tygodnie wieźba jest cieśle tez i nawet walczą, dzisiaj ponoć krokwie stawiali! nie wiem nie bylem tylko sąsiad marzin z okna telefonicznie zdawał relacje;-) okna zamówione w thermoplascie mam mieć kolo 15 września wiec mam nadzieje ze dach będzie w fazie końcowej o ile ekipa nie ucieknie okna dachowe tez qpione fakro z rabatem 23 % od ceny katalogowej mam nadzieje ze dobra cena - sąsiad twierdzi ze tak ja walczę z kanalizą i woda bo puk rokietnica zawołał za odcinek wody i kanalizy ok 100m z przylaczami prawie 50 tys netto poje..............bało ich ! maja monopol bo jak pojawiała sie firma wyszukana przez moja osobę od razu dawali do zrozumienia ze będą problemy wiec firmy wycofały sie niby na ta chwile mam jedna co dała wycenę na 36 tys netto - jutro spotkanie zobaczymy co wyjdzie z tego krys zapraszam na działkę !! fotki będą jak będzie co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 05.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Kris1 gratulacje!!! Kasa mi się kończy,a ten etap wykończeniówki jest rzeczywiście wykańczający... w środku u mnie niewiele widać, hydraulicy jakoś tak ślamazarnie działają, ale inni zaczęli ocieplać poddasze i dobrze bo zimno jak cholera się robi i niedługo będę się budzić jako sopel lodu... okna mam zamówione-padło na oknoplast Kraków (ta firma polecana na forum z Gniezna-póki co jestem zadowolona z obsługi, z ceny mniej...), dziś przyjeżdża gościu od bramy garażowej, a ja szukam drzwi wejściowych i do garażu (wyjście na ogród)- w marketach budwlanych nic mi się nie podoba więc jeśli ktoś już to przechodził i może polecić...byłabym wdzięczna Mimo temperatury, pozdrawiam gorąco i biegam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts