natus 15.09.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Mam pytanko. Czy byliście już na grzybach? Były, są czy dopiero będą? Jeśli temat był już poruszany to przepraszam i zmykam szukać, tematu oczywiście . są, tylko dziś wszyscy już wyruszyli w ich poszukiwaniu...a ja sobie już zupkę grzybową wcinam... Marzin? jakie te drzwi za 2500? ja po obejrzeniu gerdy i KMT skłaniam się ku tym drugim...kurcze 5 tygodni się podobno na te drzwi czeka, a największym problemem dla mnie jest teraz to jaki kolor, żeby mi się z roletami i bramą zgrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 15.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Mam pytanko. Czy byliście już na grzybach? Były, są czy dopiero będą? Jeśli temat był już poruszany to przepraszam i zmykam szukać, tematu oczywiście . Nie wiem jak gdzie indziej, ale u mnie za domem rosną. Właśnie wiągnąłem na kolację zapiekankę z grzybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.09.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 natus,Mice ale Wam dobrze Kiedyś, kiedyś jeździłam na grzyby w okolice Kiszewka, ale teraz bliżej mi do Puszczy Zielonki. Nie wiem jednak czy tam warto bo dziś słyszałam opinię o Zielonce,że to grzybowa pustynia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.09.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 natus,Mice ale Wam dobrze Kiedyś, kiedyś jeździłam na grzyby w okolice Kiszewka, ale teraz bliżej mi do Puszczy Zielonki. Nie wiem jednak czy tam warto bo dziś słyszałam opinię o Zielonce,że to grzybowa pustynia . jako człowiek z puszczy moge przyznać rację, ale do dziś.... grzyby w puszczy tej o której piszesz dopiero się zaczynają - dziś dwie reklamówki maslaków - o czarnych łepkach na razie można zapomnieć - jeszcze chwila jeszcze moment i będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 16.09.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Marzin? jakie te drzwi za 2500? ja po obejrzeniu gerdy i KMT skłaniam się ku tym drugim...kurcze 5 tygodni się podobno na te drzwi czeka, a największym problemem dla mnie jest teraz to jaki kolor, żeby mi się z roletami i bramą zgrał... Drzwi będą takie Są to Urzędowskiego DZ 404. Ale ponieważ kosztowały ponad cztery patyki (cennik) i nie były dpstępne w sośnie, dogadaliśmy się z naszym stolarzem i zrobi je nam właśnie za te 2,5. Będą z sosny, kolor mam nadzieję będzie taki sam jak okien, bo od ich producenta udało mi się wycyganić dane lakieru. (...) o czarnych łepkach na razie można zapomnieć - jeszcze chwila jeszcze moment i będą Świerczu, a co to za cudeńka. Jakiś poznański slang? Typu gumówka, kanoldy i dundle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.09.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 świercz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 16.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 świercz napisał: (...) o czarnych łepkach na razie można zapomnieć - jeszcze chwila jeszcze moment i będą Oryginalny obraz zostanie pobrany za 2 sekundy Świerczu, a co to za cudeńka. Jakiś poznański slang? Typu gumówka, kanoldy i dundle... Oryginalny obraz zostanie pobrany za 2 sekundy jak to co? czarne lepki to czarne łebki znaczy no te podgrzybki? Marzin fajnie masz z tym stolarzem...a może zrobiłby drzwi takie proste drzwi i dla mnie? a tak w ogóle to kiedy się wprowadzamy? i gdzie wcięło Brzydlaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 16.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Aaaa, podgrzybki. Dzięki! Odnośnie drzwi, to hmmm..... nie wiem co powiedzieć. Termin zaklepywaliśmy już w maju, stolarz z mojego rodzinnego Drezdenka, więc kawałek drogi. Nie to żebym Ci odradzał Natalia, tylko jakoś "cieńko" to widzę... Acidtea! Gokarty mamy zamówione na 12, ale o 12:15 jechać jeszcze nie będziemy, więc przyjeżdżaj. jak ktoś jeszcze chętny, to zapraszamy. Będzie mini Grand Prix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 16.09.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 No i jak było na gokartach?Nikt się wrażeniami nie dzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 16.09.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 No i jak było na gokartach? Nikt się wrażeniami nie dzieli? bo z forum nikogo nie było byłem ja, Marcin no i moi znajomi 9 osób na tor wchodzi max na ta chwile 10 osób jazda była na maxa może fotki wstawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 17.09.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Spoko Marzin, jakoś dam radę, zwłaszcza, że wymyśliłam, że zabiję deskami to wejście dopóki nie dostanę drzwi normalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.09.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 mam je głupio i bezsensownie wysokie,a na szerokość chyba 100 (kompletna ignorancja ) chyba uderzę w gerdę,ale pojadę jeszcze sprawdzić jak to wygląda... Skąd ja to znam już prawie wpadłam w rozpacz bo te robione na miarę powalały cenowo i w końcu oświecenie Łapawa - mają stronkę netową ceny jak najbardziej do przyjęcia jedyna wada lub zaleta to że drewniane. Druga sparwa że jeśli w kształcie drzwi coś chcesz zmienić np brak łuczka (tak ja u mnie) to nie wpływa to na cenę. PS. Bylam wczoraj na grzybach pod Obornikami na trasie na Wałcz (no i w niedzielę w południe) i kiepsko. jest w lesie sucho i zimne noce. W sumie dwie kuszki i koszyczek podgrzybków. Ale pogoda piękna i wspaniały piknik w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 No i jak było na gokartach? Nikt się wrażeniami nie dzieli? Kurde! Było czadowo! Misiak, masz już jakieś foty? Jak tak to dawaj na maila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 A ŚWIERCZOWI urodził się ANTOŚ. Lećcie szybko do jego dziennika składać gratulacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.09.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 hej hej witam Wielkopolan . Jest ktoś z okolic Kalisza??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 hej hej witam Wielkopolan . Jest ktoś z okolic Kalisza??/ Cześć. Tutaj większość z okolic Poznania, ale co to ma za znaczenie. Zapraszamy do spamowania! Krys1, czytałem dziennik świercza. Nie było kolorowo, ale na szczęście wszystko dobre co dobrze się kończy. Teraz nasza kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 17.09.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Marzinie i MisiakuMam takie swoje - czyli nieobiektywne zupełnie - aczkolwiek możliwe, że trafne spostrzeżenia, dlaczego ludzie z Forum nie przyszli na gokarty.Otóż, ludzi na forum łączy budowa i obawiam się, że ludzie budujący mają mało czasu na przyjemności, a jak już je mają, to jeszcze muszą nadrabiać zaleglości towarzyskie wśrod przyjaciół spoza forum, a nawet rodziny - zwłaszcza w niedzielę. Jakby to była pogadanka o budowaniu, to pewnie tez bym przyszła, ale na prawdę z ciężkim sercem gonię własny ogon i muszą co chwila wybierać i rezygnowac z wolnego niegdyś czasu.Zgadzać się z powyższa teorią nikt nie ma obowiązku. Tak sobie a muzom foilozofię roztaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 17.09.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 A ŚWIERCZOWI urodził się ANTOŚ. Lećcie szybko do jego dziennika składać gratulacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 18.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Marzinie i Misiaku Mam takie swoje - czyli nieobiektywne zupełnie - aczkolwiek możliwe, że trafne spostrzeżenia, dlaczego ludzie z Forum nie przyszli na gokarty.Otóż, ludzi na forum łączy budowa i obawiam się, że ludzie budujący mają mało czasu na przyjemności, a jak już je mają, to jeszcze muszą nadrabiać zaleglości towarzyskie wśrod przyjaciół spoza forum, a nawet rodziny - zwłaszcza w niedzielę. Jakby to była pogadanka o budowaniu, to pewnie tez bym przyszła, ale na prawdę z ciężkim sercem gonię własny ogon i muszą co chwila wybierać i rezygnowac z wolnego niegdyś czasu. Zgadzać się z powyższa teorią nikt nie ma obowiązku. Tak sobie a muzom foilozofię roztaczam. Martuszku, Twoje spostrzeżenia sa jak najnardziej trafne. Oprócz tego, że ludzie są zajęci budowami, to nie koniecznie musi im się podobać warkot malutkich bolidów i zapach spalin. Jednych to kręci i powoduje gęsią skórką, innych nudzi i może doprowadzić do wymiotów (te spaliny ) Mimo braku obecności ze strony forumowiczów, imprezkę zaliczamy do bardzo udanych i już planujemy następną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 18.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Marzin i Misiak, sorry, wypadł mi wyjazd służbowy. Dowiedziałem się w piątek wieczorem Piszę się na następny termin, byle nie w niedzielę za 1,5 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts