Martuszek 18.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Nadal szukam stolarza z zacięciem artystycznym (chodzi o wykonanie zdobień na zamówienie) do kuchni i nadal nic przekonującego mi się nie trafia............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 18.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Marzin i Misiak, sorry, wypadł mi wyjazd służbowy. Dowiedziałem się w piątek wieczorem Oj, oj, żałuj że Ciebie nie było! Piszę się na następny termin, byle nie w niedzielę za 1,5 tygodnia Damy Ci znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 18.09.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Fajnie, że zaglądasz Mam takie swoje - czyli nieobiektywne zupełnie - aczkolwiek możliwe, że trafne spostrzeżenia, dlaczego ludzie z Forum nie przyszli na gokarty.Otóż, ludzi na forum łączy budowa i obawiam się, że ludzie budujący mają mało czasu na przyjemności, a jak już je mają, to jeszcze muszą nadrabiać zaleglości towarzyskie wśrod przyjaciół spoza forum, a nawet rodziny - zwłaszcza w niedzielę. Jakby to była pogadanka o budowaniu, to pewnie tez bym przyszła, ale na prawdę z ciężkim sercem gonię własny ogon i muszą co chwila wybierać i rezygnowac z wolnego niegdyś czasu. No....zgadza się, trafne przemyślenia.............jeszcze dodam swoje: budowa to nie wszystko, trzeba nauczyć się od niej oderwać... Teraz nasza kolej Na kiedy termin?????? AAAAAAAAAA już doczytałam u ŚWIERCZA. No to masz stresa, nie.........????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 18.09.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 mam je głupio i bezsensownie wysokie,a na szerokość chyba 100 (kompletna ignorancja ) chyba uderzę w gerdę,ale pojadę jeszcze sprawdzić jak to wygląda... Skąd ja to znam już prawie wpadłam w rozpacz bo te robione na miarę powalały cenowo i w końcu oświecenie Łapawa - mają stronkę netową ceny jak najbardziej do przyjęcia jedyna wada lub zaleta to że drewniane. Druga sparwa że jeśli w kształcie drzwi coś chcesz zmienić np brak łuczka (tak ja u mnie) to nie wpływa to na cenę. dziewczyny, załamałyście mnie....... tez mam 100 cm drzwi wejściowe rozumiem, że wymiar 100 cm jest wymiarem nietypowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 hej hej witam Wielkopolan . Jest ktoś z okolic Kalisza??/ witam z samego Kalisza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.09.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Nadal szukam stolarza z zacięciem artystycznym (chodzi o wykonanie zdobień na zamówienie) do kuchni i nadal nic przekonującego mi się nie trafia............ ja mam namiary na takiego fachowca,robi własnie zdobienia na zamowienia,odnawia antyki. jezeli chcesz moge sie go zapytac,czy ma wolne terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.09.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 AAAAAAAAAA już doczytałam u ŚWIERCZA. No to masz stresa, nie.........????????? Mam, mam. Ale chciałbym żeby było już po. Magda idzie dziś do lekarza. Prawdopodobnie może już zostać w szpitalu no i będą "wyciskać" No ja nie wiem czemu ta nasza dzidzia nie pcha się na ten świat, przecież ma takich fajnych rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.09.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Mam, mam. Ale chciałbym żeby było już po. Magda idzie dziś do lekarza. Prawdopodobnie może już zostać w szpitalu no i będą "wyciskać" No ja nie wiem czemu ta nasza dzidzia nie pcha się na ten świat, przecież ma takich fajnych rodziców Nie pcha się bo zimno na dworze i domek nie skończony...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 19.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Mam, mam. Ale chciałbym żeby było już po. Magda idzie dziś do lekarza. Prawdopodobnie może już zostać w szpitalu no i będą "wyciskać" No ja nie wiem czemu ta nasza dzidzia nie pcha się na ten świat, przecież ma takich fajnych rodziców Nie pcha się bo zimno na dworze i domek nie skończony...... Widzis Marcin, wszystko to Twoja wina i na początku i na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.09.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dziewczyny, załamałyście mnie....... tez mam 100 cm drzwi wejściowe rozumiem, że wymiar 100 cm jest wymiarem nietypowym? No tak prawie. U mnie dokładnie tak że otwór drzwiowy ma 110 cm. Więc skrzydło drzwi powinno mieć 100. Wszystkie typowe drzwi wejściwe w znośnych cenach są z skrzydłami 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Mam, mam. Ale chciałbym żeby było już po. Magda idzie dziś do lekarza. Prawdopodobnie może już zostać w szpitalu no i będą "wyciskać" No ja nie wiem czemu ta nasza dzidzia nie pcha się na ten świat, przecież ma takich fajnych rodziców Nie pcha się bo zimno na dworze i domek nie skończony...... Widzis Marcin, wszystko to Twoja wina i na początku i na końcu No właśnie, nie chciałam mówić tego głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 19.09.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ja mam namiary na takiego fachowca,robi własnie zdobienia na zamowienia,odnawia antyki. jezeli chcesz moge sie go zapytac,czy ma wolne terminy Będę wdzięczna. Będę musiała na pewno rozeznac się w cenach u takiej osoby, bo moje dotychczasowe skromne bardzo doświadczenie w tym zakresie pokazuje, że osoby zajmujące się zawodowo renowacją antyków są bardzo drogie w porównaniu ze stolarzami wytwarzającymi nowe egzemplarze. Trzeba chyba więcej wiedziec i umiec, pewnie tak? Może jednak zależeć to będzie od rodzaju zlecenia. Zobaczymy co życie przyniesie i jeszcze raz dziękuję, że zadeklarowałaś się sprawdzić co i jak w moim temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.09.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Natus - nie wcielo mnie. zagladam tu czesto ale nie mam za bardzo glowy zeby pisac 2 miechy temu mialam kryzys budowlany .bylam zla, ze cos mnie podkusilo zeby s budowac, ze nie kupilam chaty od niemczyka. za dokladnie taki sam kredyt mialabym chate nawet ok 15m2 wieksza i juz od 1,5 roku mieszkalabym na moim ulubionym osiedlu. zachcialo mi s oszczedzac ostatnio budowa wreszcie s ruszyla wiec gniew mi minal. oczyszczalnia jest, elektryk dziala...5 tydzien - sam s juz z siebie smieje wazne ze robi b. dokladnie, mniejsza o to ze tak wolno. chociaz chata ma ok 200 m, punktow duzo a on jest jeszcze mlodziutki i s stara wiec tak idzie po 3 miesiacach zwodzenia raczyl przyjechac tesciu wiec daniel ma juz lepszego pomocnika ode mnie od 2 tyg jest tesc, daniel na urlopie i wynajety facet i naprawde wreszcie widac efekty. goscia bardzo polecam. bierze 1500 za tydzien roboty ale robi zajebiscie dokladnie i schodzi z budowy dopiero jak juz jest zupelnie ciemno i pracuje od wczesnego rana. wczesniej wyremontowal danielowi i jego kolesiowi biuro i zrobil to naprawde rewelacyjnie. mysle ze my go jeszcze potrzymamy ze 2 tyg. za 1,5 tyg tesciu jedzie na 2 tyg do anglii a pozniej wroci i beda ocieplac budynek. wynajem chaty przedluzylam do konca listopada wiec raczej nie bedzie trzeba wprowadzac s w betony ogolnie mam juz luz. czas mnie nie goni. wrecz chetnie odlozylabym przeprowadzke do wiosny bo nie chce mi s po niechcicowemu latac po kolana w glinie. kredyt zwiekszymy o 50 tys do tego to co zarobilismy i powinno na wiekszosc starczyc. nie licze oczywiscie mebli ogolnie luz. wreszcie. a pod koniec sierpnia myslalam nawet zeby sprzedac to w cholere. pozdrawiam wszystkich goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 20.09.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Świerczowi serdecznie Antosia gratuluję, jakbym miała syna, to też byłby Antoś Skąd ja to znam już prawie wpadłam w rozpacz bo te robione na miarę powalały cenowo i w końcu oświecenie Łapawa - mają stronkę netową ceny jak najbardziej do przyjęcia jedyna wada lub zaleta to że drewniane. Druga sparwa że jeśli w kształcie drzwi coś chcesz zmienić np brak łuczka (tak ja u mnie) to nie wpływa to na cenę. możesz podać adres tej strony?bo z wyszukiwarki nie bardzo mi wychodzi... Brzydlak u mnie też doły bo kasa się kończy, a ja kredytu już nie mam jak zwiększyć...w przyczepie robi się momentami z deczka zimno, ale też coś się rusza...w przyszłym tygodniu okna i bramę chyba zamontuję, wylali mi wczoraj posadzki i szambo zrobione, chłopaki na górze bawią się nidą, a w gminie w końcu przetarg na sieć wodociągową u mnie rozstrzygnęli, więc jest szansa, że będę mieć wodę ogólnie latanka, ale jestem twardziel nie wyprowadzę się stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 21.09.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Skąd ja to znam już prawie wpadłam w rozpacz bo te robione na miarę powalały cenowo i w końcu oświecenie Łapawa - mają stronkę netową ceny jak najbardziej do przyjęcia jedyna wada lub zaleta to że drewniane. Druga sparwa że jeśli w kształcie drzwi coś chcesz zmienić np brak łuczka (tak ja u mnie) to nie wpływa to na cenę. możesz podać adres tej strony?bo z wyszukiwarki nie bardzo mi wychodzi... Proszę bardzo . Można je obejrzeć w BudomBis przy A2 (wylot Dąbrowskiego) na wysokości Przeżmierowa, ale zamawić lepiej bezpośrednio http://www.drzwi-lapawa.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 21.09.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dzięki Wciorniastek- super te drzwi, co prawda nie mogę się jeszcze dodzwonić, ale w końcu wcześnie jest... jeśli to nie tajemnica, to ile za swoje płacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 21.09.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dzięki Wciorniastek- super te drzwi, co prawda nie mogę się jeszcze dodzwonić, ale w końcu wcześnie jest... jeśli to nie tajemnica, to ile za swoje płacisz? 2,5 tys, a wewnętrzne +/_ 500 - 800 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 21.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Bardzo ładne te drzwi Łapawy. A co z zabezpieczeniami? Jeśli chodzi o certyfikaty, to Gerda mi najbardziej podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 21.09.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Bardzo ładne te drzwi Łapawy. A co z zabezpieczeniami? Jeśli chodzi o certyfikaty, to Gerda mi najbardziej podchodzi. Identyczne jak Gerdy Twój wybór zamka. W Gerdzie placisz za hmmm... gerdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 22.09.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 ale super pogoda, a u mnie się jakieś dzikie tłumy przewijają na agro wystawę? ja zaraz lecę po płytki i te drzwi obejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts