Mice 08.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 To ja wątek rozwijam, jakieś trapery budowlane chyba sobie trzeba na jesień kupić, bo adidaski przemakają??? Ja na budowie traperów nie założyłem tylko 1 raz, potem prosto pojechałem na pogotowie Z doświadczenia ... traperki + dżinsy + flanelka to mój niezbędnik budowlany od kilkunastu latek No i jeszcze jakieś ciepłe majty.... Myślałem, że kalesony to sprawa oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Myślałem, że kalesony to sprawa oczywista Nie no, latem były stringi szeroko zresztą opisywane, a teraz wskakujemy w coś cieplejszego, chyba nie chodziłeś latem w ciepłych majtach... http://images3.fotosik.pl/30/wz9887qnt8v3hfk1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 08.10.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Myślałem, że kalesony to sprawa oczywista Nie no, latem były stringi szeroko zresztą opisywane, a teraz wskakujemy w coś cieplejszego, chyba nie chodziłeś latem w ciepłych majtach... http://images3.fotosik.pl/30/wz9887qnt8v3hfk1.jpg Latem oczywiście w stringach , ale rozmawiamy o zimnie więc kalesony były dla mnie oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Latem oczywiście w stringach , ale rozmawiamy o zimnie więc kalesony były dla mnie oczywiste okiej, sprawdzać nie będziemy co kto nosi, choć szkoda, to mogłoby być ciekawe i nowe doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 08.10.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 zmarzłam dziś na budowie, brrrrr, może ktoś podzieli się refleksją na ten temat bo nam wątek leży. Muszę sobie chyba onuce kupić. Ja polecam tradycyjny strój "na cebulkę". Swojego czasu spędziłam 4 noce z rzędu na budowie, a że trafiłam akurat na te zimne noce na początku września, to ubrana byłam w 2 swetry i 2 polary! Wyglądałam jak bałwanek i tak też się poruszałam Najgorsze były kostniejące ręce a jedyne co miałam pod ręką to rękawice, takie stolarskie ze "skórki", oczywiście nie ma takich rękawic w rozmiarach damskich... No i spróbujcie w takim ekwipunku zapiankować dziurę w suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.10.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 to rękawice, takie stolarskie ze "skórki", oczywiście nie ma takich rękawic w rozmiarach damskich... No i spróbujcie w takim ekwipunku zapiankować dziurę w suficie A takie rękawiczki w małych rozmiarach są. Nie obiecuję ale mogę spróbować załatwić za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 09.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 to rękawice, takie stolarskie ze "skórki", oczywiście nie ma takich rękawic w rozmiarach damskich... No i spróbujcie w takim ekwipunku zapiankować dziurę w suficie A takie rękawiczki w małych rozmiarach są. Nie obiecuję ale mogę spróbować załatwić za darmo. Hihi, szyjesz na miarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.10.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 to rękawice, takie stolarskie ze "skórki", oczywiście nie ma takich rękawic w rozmiarach damskich... No i spróbujcie w takim ekwipunku zapiankować dziurę w suficie A takie rękawiczki w małych rozmiarach są. Nie obiecuję ale mogę spróbować załatwić za darmo. Hihi, szyjesz na miarę? no co ty, ale ja takie dostałam, spróbuję załatwić babskie rozmiary, jak mi się uda to będę rozdawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 10.10.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Tematyka cieplych ubranek jak najbardziej na czasie. Zaliczyliśmy dzisiaj pierwszy przymrozek. Ciekawe czy to już początek zimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 10.10.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ciekawe czy to już początek zimy? Proszę natychmiast odwołać, wypluć itp W tym roku zima ma przyjść PÓŹNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 10.10.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Proszę natychmiast odwołać, wypluć itp W tym roku zima ma przyjść PÓŹNO Eeee, no nie wiem. Rano było pierwsze w tym roku skrobanie szyb. Ale zimę i tak mam w d.... i dalej pomykam w stringach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 10.10.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Proszę natychmiast odwołać, wypluć itp W tym roku zima ma przyjść PÓŹNO Eeee, no nie wiem. Rano było pierwsze w tym roku skrobanie szyb. Ale zimę i tak mam w d.... i dalej pomykam w stringach No ale chyba nie po dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 10.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Proszę natychmiast odwołać, wypluć itp W tym roku zima ma przyjść PÓŹNO Eeee, no nie wiem. Rano było pierwsze w tym roku skrobanie szyb. Ale zimę i tak mam w d.... i dalej pomykam w stringach No ale chyba nie po dachu? No właśnie, że po dachu. Po pierwsze świeci tyłkiem zamiast słońca, więc w okolicy wszystkim robi się cieplej po drugie przy zjeździe w dół sam się rozgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 10.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Nie no, na dach to już nie mogę patrzeć. A te stringi mają odstraszyć zimę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 10.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Nie no, na dach to już nie mogę patrzeć. A te stringi mają odstraszyć zimę! Wiesz w ramach odstarwszania to przydałby się jakiś taniec indiański a nie stringi. Dla MICE Myszy Tobie prawdę powiedzą A serio prorokowałam przymrozki i w szybkie ochłodzenie już w sierpniu obserwując zachowanie myszy, które "oficjalnie się afiszowały" tj. z pól uprawnych ładowały się do domu. Z drugiej strony prawdowpodobnie zima nie będzie zbyt mróżna sądząc po rozwoju drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 10.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dla MICE Myszy Tobie prawdę powiedzą A serio prorokowałam przymrozki i w szybkie ochłodzenie już w sierpniu obserwując zachowanie myszy, które "oficjalnie się afiszowały" tj. z pól uprawnych ładowały się do domu. Z drugiej strony prawdowpodobnie zima nie będzie zbyt mróżna sądząc po rozwoju drzew Czyli wyganiała Kasia wołki, na dwoje babka wróżyła itp Tylko jedna mysza ciągle do domu włazi ale za duża żeby utrzasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 10.10.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 świeci tyłkiem zamiast słońca, więc w okolicy wszystkim robi się cieplej Można przyjechać się pogrzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 10.10.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 A ja zadaszać już będę ! A właściwie dopiero ...... A co do stringów to muszę powiedzieć, że u facetów wolę bokserki ale takie przylegające z elastycznego materiału Jak na takie się zimą przerzucicie, to przyjdę popatrzeć jak budowa postępuje Dni miałam nerwowe, bo 2 tłumanów po budowie bez miary chodziło - kierbud i architekt. Potakiwali sobie, w dziennik się wpisali, a nastepnego dnia zmierzyliśmy okna i okazało się, że nadproża wylano 30 cm niżej w stosunku do projektu Oj działo się, działo Mąż się bał, że ludzi ze stropu pozrzucam Ale już jestem spokojna, dziury na okna mam własciwe - poprawione. Tylko "czemu" - kurcze - człowiek musi sam każdego sprawdzać?????????? To było pytanie retoryczne, nie wymagające odpowiedzi Pozdrawiam wszystkich golasów, odzianych w stringi i wielbicieli bokserek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 10.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a ja kolejny raz zapraszam budowlancow w niedziele na Golecin tym razem za darmo turniej parowy pogoda ma byc ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 10.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a ja kolejny raz zapraszam budowlancow w niedziele na Golecin tym razem za darmo turniej parowy pogoda ma byc ladna Mam bliziuteńko, więc mogę zajść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts