Altariela 21.03.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Taka tajemnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.03.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Taka tajemnica?? Eeee...nie tyle, że tajemnica tylko te okna nie mają producenta. Są produkowane dla różnych firm z profilu określonych firm. Sprawa jest skomplikowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 21.03.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ok ok, nie drąże tematu dalej, ale tylko dlatego że już okna kupiłam (lepiej nie wiedzieć co się straciło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 21.03.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ok ok, nie drąże tematu dalej, ale tylko dlatego że już okna kupiłam (lepiej nie wiedzieć co się straciło ) Masz już okna??? A jakie i gdzie zanabyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 21.03.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 No fizycznie jeszcze nie mam, ale zadatkowalam juz 100%. Nie będę dublować całości opowieści: o cenach i wyposażeniu pisałam pod koniec 36 strony w wątku zaczynających na wiosnę.Mój kumpel je montował niedawno u siebie - baaardzo zadowolony z jakości wykonania, z ekipy montażowej i z obsługi. Obsługę potwierdzam - pani z Gniezna super cierpliwa, tlumaczy co i jak itp. Poza tym Oknoplast Kraków jest jedyną firmą dla którego nie bylo zrobienie okien tarasowych o wysokości 230 cm bez poprzeczki i utraty gwarancji - poprosiłam o taką informację na piśmie i pani mi przysłała oficjalne oświadczenie z działu jakości oknoplastu ze takie okno można bez problemu wykonać. No i w tych oknach dopłata do okuć WK1 to kwestia groszy (mi dopłata wyszła 500 zł dla wszystkich okien na parterze, a mam tego troche). Przy wpłacie 100% zaliczki miałam jeszcze dodatkowy rabat i termoramki gratis (a dzieki tym termoramkom gwarancja na szczelność szyb wydłużyła się z 7 lat do 10 lat (7 lat jest na całe okna). Inne wyceny przy duuużo uboższym wyposażeniu i gwarancji 5 lat wychodzily naprawdę niewiele taniej.Drewna nawet nie rozważałam i to niekoniecznie ze względu na cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 21.03.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 a ja się pochwalę - mam Pozwolenie na budowę radość mą zważyła nieco informacja, że ponieważ pozwolenie dotyczy budowy domu letniskowego (tylko taki mogłem budować ze względu na przypisane do mej działki warunki zabudowy) to muszę uiścić opłatę skarbową w wysokości 95 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 wloczykij napisał: a ja się pochwalę - mam Pozwolenie na budowę GRATULUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 21.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 21.03.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Marzin to nasze dzialki z lotu ptaka na mojej widac gdzie kiedys stala woda (te biale plamki) i gdzie jest/byl teren podmokly (czarna ziemia) ;-( http://www.directupload.net/images/070322/temp/MA9IX8UR.jpg fotki zrobione latach 2002-2005 na ta chwile jest tam pelno domkow to jest >>Tu<< tylko musisz zaznaczyc teren ktory ma przybliżyć ! strona glowna http://www.geoportal.gov.pl/ gratulacje włóczykiju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.03.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Marzin to nasze dzialki z lotu ptaka na mojej widac gdzie kiedys stala woda (te biale plamki) i gdzie jest/byl teren podmokly (czarna ziemia) ;-( http://www.directupload.net/images/070322/temp/MA9IX8UR.jpg fotki zrobione latach 2002-2005 na ta chwile jest tam pelno domkow to jest >>Tu<< tylko musisz zaznaczyc teren ktory ma przybliżyć ! strona glowna http://www.geoportal.gov.pl/ Ale czad! A jeszcze nie tak dawno próbowałem znaleźć takie zdjęcia na geoportalu i nie było Szkoda tylko, że nie ma aktualnych. A widziałeś zdjęcia z googleearth? Niestety Poznań nie ma precyzyjnych zdjęć, ale np Szczecin ma, i to takie dokładne, że widać dom w którym mieszkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 22.03.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wypasik te mapki. Nawet nie wiedzialem, ze taki portal jest. Wlasnie sobie do dziennika wkleilem mapke "mojego" terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 22.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Marzin to ty w Szczecinie mieszkałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Marzin to ty w Szczecinie mieszkałeś???? Tak, ponad 10 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Marzin to ty w Szczecinie mieszkałeś???? ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 22.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No to sami swoi tutaj Misiak ale czad z tymi mapami U mnie nawet drzewa stoją tam gdzie powinny... tylko na całym moim osiedlu pola uprawne są jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 22.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 wlasnie sie okazalo ze kolega celt jest moim obecnym sasiadem z klatki no niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 22.03.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 wlasnie sie okazalo ze kolega celt jest moim obecnym sasiadem z klatki no niezle Hehe ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.03.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 widzicie jaki świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.03.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ano... za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No to sami swoi tutaj Mi tęskno trochę do Szczecina, ale może dlatego, że to miasto kojarzy mi się z fajnymi czasami. A Poznań to praca, stres i korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts