Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Roko1

Polecam tłuczeń betonowy, mamy taki na bazie w Lubinie. Moge dostarczyc za jakies 950 zl za wywrotke 25 tonowa. Utardzalismy tym drogi w Chrostniku, sprawdza sie doskonale, praktycznie sam sie zageszcza, nie wymaga mechanicznego utwardzania. Pozdrawiam

Na ile metrów drogi wystarczy taka warotka??

Bo do tego jescze trzeba przygotować podloże (wykorytkować koparką) - moze sie okazac ze nie jest to maly wydatek.

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dajcie namiary na kierownikow budowy

musze szybko kogos znalezc

Mielismy osobe ktora miala sie zajac wszystkim i ..................klapa Stoimy przez nia w miejscu Juz prawie 3 miechy nanosi niewielkie zmiany w projekcie na tel nie odpowiada szkoda slow

Witam.

Jeśli ktoś jest na etapie wyboru projektu i jest z okolic Lubina, zapraszam do mnie, odstąpie jakieś 15-20 katalogów z projektami. Oczywiście za free, juz mi nie potrzebne, a zabierają miejsce.. Jak ktoś chętny: GG: 2661730.

Ale pogoda, zapewne nie pomaga..

Polecam firme od posadzek P. Prosniaka, ostatnio wlasnie korzystalem z uslug

cześć

Z Rzeszotar polecam ekipę pana Roberta Prośniaka - posadzki lusterko

a jakieś namiary telefoniczne?

Gdzie tanio można kupić dąb do palenia w kominku? Po moich poszukiwaniach - cena za kubik to średnio 150 zł.

Proszę o namiary od Głogowa po Złotoryję.

Znalazłam w Zielonej Gorze ale do nas nie przywiozą - za daleko.

Gość rob***
Roko1

Polecam tłuczeń betonowy, mamy taki na bazie w Lubinie. Moge dostarczyc za jakies 950 zl za wywrotke 25 tonowa. Utardzalismy tym drogi w Chrostniku, sprawdza sie doskonale, praktycznie sam sie zageszcza, nie wymaga mechanicznego utwardzania. Pozdrawiam

A sprawdzałeś czy drogę pod górkę w Kazimierzowie da radę tym utwardzić ?

Rob

A u nas problem z gazem. Nie dostaliśmy warunków ze względu na rentowność czy raczej nie rentowność. Nie wiem o co chodzi, ale całe to gazowe przyłącze do którego moglibyśmy się wpiąć znajduje się na działce obok, więc dlatego niec nie rozumię o co z tym chodzi. Może ktoś mi pomoże co teraz robić????I czy jest jeszcze szansa na to żeby jednak ten gaz mieć????
Nie wiem jak jest u Was ale moja tesciowa mieszka juz rok w nieogrzewanym domu tzn ma kominek Dopiero wczoraj podlaczyli jej gaz I powod byl taki sam Nie oplacalo im sie podlaczyc jej blizniaka Dopiero jak wybudowalo sie jeszcze kilka domkow to kazdy wplacil po 8500 tys i gaz maja , w dniu odkrecenia kurka z gazem gazownia zwraca im 70 % z tych 8500 tys