mk1719501284 19.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Wlasnie wrocilismy z Glogowa Obsluga w Matbudexie pierwsza klasa mamy wycene na nast sobote Zobaczymy Ceny o wiele nizsze niz w Lubinie Od razu do wyceny dolicza prace panow polecanych przez m&k :cieśli (Polak) i dekarzy (Kurnyta) Nie wiem tylko co z wiezba bo oni biora z Grebocic a cena 810 zl a jak sie samemu do Grebocic dzwoni to facet przez telefon mowi max 800 Teraz mamy dylemat z rynnami zaproponowal nam takie ladne srebrne ( jedne z tych lepszych) badz plastikowe Musze znalezc jakies zdjecie domku ze srebrnymi rynnami negocjuj z Poniedziałkiem i poproś żeby na następnym spotkaniu był Kurnyta, żeby omówić szczegóły techniczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 19.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 W nast sobote bedzie zarowno Kurnyta jak i PolakNegocjowac ? Zejdzie jeszcze z ceny? bo niby do kazdego towary automatycznie daje rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 20.06.2008 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 negocjować zawsze trzeba w najgorszym wypadku nic nie wynegocjujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 20.06.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Negocjuj, nam też dali rabaty, a przy kolejnej wizycie i po negocjacjach znowu zeszli z ceny:) właśnie zaczynają nam kłaść dachówkę, jutro mają przywieźć umowę....mam nadzieję, że cena będzie jeszcze lepsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 20.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 gabsien masz priva ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 20.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 kasiakp odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 24.06.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Czy ktos mial do czynienia z Robertem Mazurem? - budowlaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebol 144 25.06.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nie rozumiem dlaczego niezgodnie ze sztuka budowlaną??? Czyżbyś miała do czynienia z tą firma??? I dlaczego odrazu krypto reklama??? Kazdy kogos poleca wiec nie rozumiem osądu który padł nieprawidłowo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.06.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Jestem zalamana POMOZCIE PROSZE wkoncu zlapalismy "naszego" Henia czyli Pana od wszystkiego Jak sie okazalo 2 tyg temu mial zlozyc papiery o PNB itp a co....jesttragiczne Nic nie zlozyl Jestemy daleko w lesie Dajcie jakies namiary na kogos kto nam sie tym dalej zajmie Niestety maz pracuje bardzo dlugo Sami nie mamy szans Ryczec mi sie chce Ekipe niby mamy dach bedzie wyceniony w sobote a nawet papiery o pozwolenie nie zlozone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ile czekliuscie na pnb? A ile na uprawomocnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 26.06.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kasia porozmawiaj z Jarosławem Wiśnickim 601782975, u mnie jest kierownikiem budowy, ale wiem, że prowadzi też dokumentacje itp i składa wnioski (jak macie komplet dokumentów to samo zlożenie trwa chwilkę, może spróbuj sama?) Zgodnie z przepisami na wydanie PNB mają 64 dni, ale pod warunkiem, że przedstawiłaś komplet dokumentów i do niczego się ne przyczepią...... Może będziesz miała szczęście jak ja to dostaniesz szybciej:)-trzymam kciuki Nie pamiętam ile się uprawomacnia chyba 14 dnia, ale jak będziesz odbierać pozwolenie to w Urzędzie wszystko Ci powiedzą za ile dni w jakim pokoju, co masz załatwić (np Dziennik i tablica budowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.06.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzieki gabsien Wlasnie chcemy sami sie tym juz zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 26.06.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzieki gabsien Wlasnie chcemy sami sie tym juz zajac z mojego "bogatego" doświadczenia wynika że tak będzie najlepiej i najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 28.06.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Bylismy w Glogowie dostalismy wycene dachu od A do Ztroche nam sie kolana ugiely no ale wiedzielismy ze dach = kupa kasa no wiec za robocizne , wiezbe, laty, kontralaty, plyty OSB, boazeria, foliowanie, montaz okien montaz stopni i law 50700 za materialy 27000 Oczywiscie zaraz zaczelismy pytac ile mozna zejsc z ceny Za dwa tygodnie ma przygotowac wstepna umowe Zastanawiamy sie ile moze nam zejsc z ceny bo napewno cos zejdzie bo juz nawet powiedzial ze jest jakas mozliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrcell278 28.06.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Na moj dach 211 m2 materiał z oknami dachowymi 7 szt dachowka rynny wszystko 27 400 zł robocizna 23 tys na gotowo ( DACH ROBIA BRACIA ZE ZLOTORYI ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 28.06.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Na moj dach 211 m2 materiał z oknami dachowymi 7 szt dachowka rynny wszystko 27 400 zł robocizna 23 tys na gotowo ( DACH ROBIA BRACIA ZE ZLOTORYI ) Czyli co caly dch bedzie cie kosztowal niewiele ponad 50 tys ?? A wchodzi w to wiezba, laty i kontrlaty czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 28.06.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 A powiedzcie mi - Ci co robili dach w Glogowie - ile Glogow moze zejsc z ceny ? Poniedzialek mowil ze bedzie jeszcze rozmawial z fachowcami i zastanawiam si czy oni tez moga cos zejsc z ceny czy raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 28.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Jak czytam to co piszecie to ciesze sie że mam to już za sobą, ja za dach zapłaciłam 10 tyś robocizna prawie 150 m2 ale chłopaki były nie stad tylko z Lubelskiego.4 ich było + pełne utrzymanie przy czym spali na budowie wiec tylko jedzenie, nie mogę dać namiarów bo tu nie przyjadą, juz nie jeden próbował ich ściągnąć, co to za dach za 50 tyś robocizna. Mój był prosty 2 spadowy + 2 kurniki + jeden wyłaz dachowy. I cenę która napisałam to cena z marca tego roku i ze wszystkim czyli więźba, łaty, folia, dachówka, wykończenia z blachy, nadbitka drewniana czyli boazeria raz malowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 29.06.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 zrobie foty wyceny i wstawie ja tu Gabsien i m&k jaka mieliscie wycene robocizny za dach jesli mozna wiedziec ? w moja cene 50700 jest wliczona wiezba, laty i kontralatyplyta OSB i nabicieboazeria i nabicie boazeriiimpregnatfoliowanieno i prace ciesielskieprace dekarskieprace blacharskie montaz okien stopni kominiarskich i law Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts