iwonka i tomaniu 23.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A dzięki, dzięki Taras mamy z deski tarasowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziama 24.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 alossa dzięki za info, zawsze warto wiedzieć, żeby można ewentualnie negocjować ceny z wykonawcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.02.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A dzięki, dzięki Taras mamy z deski tarasowej... mozesz mi wyslac na prv jakie koszty byly tz materialu i robocizny i kto Wam robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 24.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A dzięki, dzięki Taras mamy z deski tarasowej... mozesz mi wyslac na prv jakie koszty byly tz materialu i robocizny i kto Wam robil? Koszt: deska tarasowa 2500 zł legary: 300 zł wkręty: 200 zł olej do drewna: 400 zł Robiłem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 24.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A....wiem, że może nie to nie allegro, ale mam do sprzedania nowy wideodomofon bezsłuchawkowy firmy Genway, cena w sklepie 1200 zł, ja chciałbym 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 24.02.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam,Myślę, że na dniach dostaniemy pozwolenie na budowę. Będziemy budować się w Sobinie koło Polkowic. Potrzebuję namiary na jakąś ekipę Budowlaną od fundamentu do stanu surowego. Oczywiście ma być tania , solidna i dobra. Budowa ma przebiegać w dwóch etapach .Na wiosnę fundamenty, a na jesień reszta. Mieszkamy jeszcze na Górnym Śląsku, stąd tez nieciekawie z kontaktami. Myślę, że w czasie wakacji uda nam się przeprowadzić na stare śmieci czyli na Dolny Śląsk i wtedy zaczniemy dalszą budowę, bo na odległość to jednak nie budowa. Najlepiej będzie chyba na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.02.2010 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Koszt: deska tarasowa 2500 zł legary: 300 zł wkręty: 200 zł olej do drewna: 400 zł Robiłem sam wielkie dzieki - dzielny jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szalona kobieta 25.02.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Potrzebuje ziemie do niwelacji terenu oraz humus ,będe wdzięczna za namiary.Wiosna idzie !Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alossa 25.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Potrzebuje ziemie do niwelacji terenu oraz humus ,będe wdzięczna za namiary. Wiosna idzie ! Pozdrawiam. I ja...!!!!!!!!!Też potrzebuję.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziama 26.02.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hej potrzebuje ekipy do kompleksowej instalacji CO, wod-kan, elek. ma ktoś może namiary do sprawdzonej firmy, która np u was w domku robiła i jesteście zadowoleni, a tak przy okazji z ciekowości ile za takie coś płaciliście pozdawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 My jestesmy bardzo zadowoleni z hydraulika - dam namiary jak maz wrociz elektryka zreszta tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziama 27.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 hejka Dzięki kasiakp za szybką odpowiedź, jak się okazało elektryka już mamy <zapomniałam > ale innych możecie polecać z góry dziękuje Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 27.02.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 potrzebuje ziemie do niwelacji terenu oraz humus ,będe wdzięczna za namiary. Wiosna idzie ! Pozdrawiam. i ja...!!!!!!!!!też potrzebuję.... Pozdrawiam zapraszam na wiosne,mam do oddania kilka wywrotek ziemi do niwelacji - musimy poczekac az ciezki sprzet bedzie mogl wjechac na plac budowy - moj nr kontaktowy 660 777 660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szalona kobieta 28.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam !Pilnie potrzebuję dobrego kierownika budowy ,bede wdzięczna za wszelkie namiary.Pozdrowienia dla wszystkich zaczynających przygodę z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
n4ughty 01.03.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam!Poszukuje bardzo dobrego kafelkarza z wolnymi terminami ^^ Jeśli możecie to prosze przesłać mi numery telefonu na priv albo na gg: 4404476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 01.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam! Poszukuje bardzo dobrego kafelkarza z wolnymi terminami ^^ Jeśli możecie to prosze przesłać mi numery telefonu na priv albo na gg: 4404476 Witaj ! Znam porządnego płytkarza z przygotowaniem praktycznym ponad 10 letnim oraz dużą wiedzą teoretyczno-praktyczną. Nie jestem z Twoich okolic ale dość często bywam w okolicy Lubina/Głogowa i znam tam pewnego wykonawcę z tradycjami, mogę Go spokojnie polecić jako naprawdę super fachmana - u mnie robił za doradcę ale widziałem Jego prace i można śmiało Go samego na budowie zostawić - zrobi elegancko. Zresztą pogadaj z Nim sam. Namiar na człowieka Paweł 788 718 945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-0072 02.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam wszystkich.Budujemy się w Lubinie i mam do was pytanie odnośnie okien. Jakie firmy polecacie? Zależy mi na oknach dobrych i tanich. Z góry dziękuję za odpowiedż. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 02.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 podtrzymuję pytanie jakie? Lubin - Legnica i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-0072 03.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Prosze o pomoc w znalezieniu firm sprzedajacych plastikowe okna w Lubinie i okolicach. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 03.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jeśli masz ochotę na wycieczkę do Legnicy, to mogę polecić firmę Maćka Kozyry na II Armii WP na przeciwko Reala. Konkretni ludzie tam pracują i znają się na oknach.Jeśli będziesz zainteresowna to daj znać to załatwie nr tel do niego. PozdrawiamPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts