Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A dzięki, dzięki

Taras mamy z deski tarasowej...

mozesz mi wyslac na prv jakie koszty byly tz materialu i robocizny i kto Wam robil?

Koszt: deska tarasowa 2500 zł

legary: 300 zł

wkręty: 200 zł

olej do drewna: 400 zł

Robiłem sam

Witam,

Myślę, że na dniach dostaniemy pozwolenie na budowę. Będziemy budować się w Sobinie koło Polkowic. Potrzebuję namiary na jakąś ekipę Budowlaną od fundamentu do stanu surowego. Oczywiście ma być tania , solidna i dobra. Budowa ma przebiegać w dwóch etapach .Na wiosnę fundamenty, a na jesień reszta. Mieszkamy jeszcze na Górnym Śląsku, stąd tez nieciekawie z kontaktami. Myślę, że w czasie wakacji uda nam się przeprowadzić na stare śmieci czyli na Dolny Śląsk i wtedy zaczniemy dalszą budowę, bo na odległość to jednak nie budowa. Najlepiej będzie chyba na priv.

hej

potrzebuje ekipy do kompleksowej instalacji CO, wod-kan, elek. ma ktoś może namiary do sprawdzonej firmy, która np u was w domku robiła i jesteście zadowoleni, a tak przy okazji z ciekowości ile za takie coś płaciliście

pozdawiam wszystkich :D

potrzebuje ziemie do niwelacji terenu oraz humus ,będe wdzięczna za namiary.

Wiosna idzie !

Pozdrawiam.

i ja...!!!!!!!!!też potrzebuję....

Pozdrawiam

zapraszam na wiosne,mam do oddania kilka wywrotek ziemi do niwelacji - musimy poczekac az ciezki sprzet bedzie mogl wjechac na plac budowy - moj nr kontaktowy 660 777 660

Witam!

Poszukuje bardzo dobrego kafelkarza z wolnymi terminami ^^ Jeśli możecie to prosze przesłać mi numery telefonu na priv albo na gg: 4404476

Witam!

Poszukuje bardzo dobrego kafelkarza z wolnymi terminami ^^ Jeśli możecie to prosze przesłać mi numery telefonu na priv albo na gg: 4404476

Witaj !

Znam porządnego płytkarza z przygotowaniem praktycznym ponad 10 letnim oraz dużą wiedzą teoretyczno-praktyczną. Nie jestem z Twoich okolic ale dość często bywam w okolicy Lubina/Głogowa i znam tam pewnego wykonawcę z tradycjami, mogę Go spokojnie polecić jako naprawdę super fachmana - u mnie robił za doradcę ale widziałem Jego prace i można śmiało Go samego na budowie zostawić - zrobi elegancko. Zresztą pogadaj z Nim sam. Namiar na człowieka Paweł 788 718 945.

Witam wszystkich.Budujemy się w Lubinie i mam do was pytanie odnośnie okien. Jakie firmy polecacie? Zależy mi na oknach dobrych i tanich. Z góry dziękuję za odpowiedż. Marta

Jeśli masz ochotę na wycieczkę do Legnicy, to mogę polecić firmę Maćka Kozyry na II Armii WP na przeciwko Reala. Konkretni ludzie tam pracują i znają się na oknach.Jeśli będziesz zainteresowna to daj znać to załatwie nr tel do niego. Pozdrawiam

Pablo