Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanie, czy opłaca się samemu zając ocieplaniem fundamentów. Czy wiecie ile może dodatkowo liczy sobie dodatkowo ekipa budowlana za tę usługę.Mąż złota rączka wszystko potrafi.

Witam,

czy ktoś z Was potrzebuje WEŁNY MINERALNEJ bardzo dobrej jakości?

Chodzi o wełnę grubości 18 cm i 20 cm firm URSA i ISOVER o współczynnikach przenikania ciepła lambda - 0,035 W/m2 oraz 0,033 W/m2.

Zostało mi tego trochę po ociepleniu poddasza...

tel. 791 377 311

witam, czy ktos moze polecic (najlepiej w lubinie) osobe do zmian w projekcie i pomocy w papierkologi zwiazanej z pozw. na budowe ?

Projekt niby wstepnie wybrany, teraz wypadalo by go kupic i zalatwic temat szkod gorniczych i drobnych zmian.

Firma wir 0768447818 ul. Wiśniowa 55( osiedle domków na Polnym). Pan Ryszard Nikończuk. Chyba najtańszy w Lubinie, a zna się na rzeczy. Nie lubi za dużo zmian w projektach, choć ja ich miałam sporo.Tylko nie przyznawać się , że się nie śpieszy.Ja się przyznałam i trwało to trochę.Dobrze,że mi się nie śpieszyło.
Niebawem będę miała rozmowę z moim przyszłym kierownikiem . Jakie kwestie powinnam poruszyć, co ustalić. W ogóle jakie są teraz ceny za kierownika? Może ktoś korzystał z usług Piotra Fedoszczaka.
Witam!

Poszukuje bardzo dobrego kafelkarza z wolnymi terminami ^^ Jeśli możecie to prosze przesłać mi numery telefonu na priv albo na gg: 4404476

Witam,

Jesli jeszcze potrzebujesz plytkarzy, to znam 2 dobrych chlopakow z Lubina. Namiar do nich: 787130386. Na stronce mozesz zobaczyc ich prace: http://www.bauservice.ovh.org

Pozdrawiam

Pawel

poradźcie, podpowiedźcie: którą polecacie hurtownie w zaopatrywaniu budowy, taka w miare tanie ceny, doradztwo, szybka i sprawna realizacja? Lubin i okolice najlepiej. mam pare wycen (ryczko, matbudex, mercus, predom, keramoss, cer-bud, wkt, gaja) komplexowo w sumie podobne ceny, ale wiadomo że chodzi jeszcze o obsługe, zwroty, reklamacje itp.

pozdrawiam

Witam mam pytanie na temat słupków ogrodowych gdzie mozna kupić tanio najlepiej Polkowice ,Lubin,Głogów przosze o odpowiedz :lol:
poradźcie, podpowiedźcie: którą polecacie hurtownie w zaopatrywaniu budowy, taka w miare tanie ceny, doradztwo, szybka i sprawna realizacja? Lubin i okolice najlepiej. mam pare wycen (ryczko, matbudex, mercus, predom, keramoss, cer-bud, wkt, gaja) komplexowo w sumie podobne ceny, ale wiadomo że chodzi jeszcze o obsługe, zwroty, reklamacje itp.

pozdrawiam

A słyszałeś o hurtowni JAWA z Bolesławca? Podobno mają najniższe ceny, nawet z transportem.T&T z Nowej Wsi z Legnickiej też ma dobre ceny, ja narazie jestem na etapie cen, nie wiem do końca jak współpraca. Może ktoś ma doświadczenie z Jawą lub T&T ?

Chyba jest tak jak w hipermarketach jedni to maja tanio inni tamto, stawiałem dom z porotona robena i te 12 np w predomie wtedy po 4,72 a w mercusie 4,20 a 24 odwrotnie przy dużej liczbie sztuk różnica znaczna. No cóż ale potem buchneli mi z budowy 1,5 palety i całe zaoszczędzenie kasy poszło się ......... życie