Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej:)) Macie jakies namiary na firme wykonujaca fundamenty?? i jesli ktos wie to prosze o napisanie jak wyglada zwrot kosztow za fundamenty przez kopalnie ?? dzieki i pozdrawiam:)
ile metrów i jaka kostka mozemy sie dogadac

O taką informację chciałem zapytać wykonawcę...

Co się lepiej sprawdza, ale skłaniam się na kostkę betonową, podpatrzona u sąsiada taka mała, kształt trapezu.. Muszę sie dowiedziec jakiej to firmy..

Ile metrów? - myślałem że takie obliczenia to robią wykonawcy... Sam tego nie liczyłem, ale myślę że trochę bedzie :]

O taką informację chciałem zapytać wykonawcę...

Co się lepiej sprawdza, ale skłaniam się na kostkę betonową, podpatrzona u sąsiada taka mała, kształt trapezu.. Muszę sie dowiedziec jakiej to firmy..

Ile metrów? - myślałem że takie obliczenia to robią wykonawcy... Sam tego nie liczyłem, ale myślę że trochę bedzie :]

moze ułozyc kostke zajmujemy sie takim pracami brukarskim mamy doswiadczenie

Szanowni forumowicze. Macie namiary na jakiegoś sprawdzonego, niedrogiego kierownika budowy? Będę bardzo wdzięczna. I murarza solidnego...

Iwunia firma w Chełmku MAL_BUD (jedna z najtańszych w okolicy) za fundaamenty (do stanu zerowego) zaśpiewała 30 700zł. Fakt, że fundament mamy dość duży, jednak po obliczeniu ich kosztów z przedmiaru materiał wychodzi prawie 15 tys., reszta to ich robocizna. Zrezygnowaliśmy więc i będziemy działać sami...

Co do zwrotu nie powiem nic niestety, jestesmy poza szkodami górniczymi.

teraz ja po prośbie

poszukuję sprawdzonej ekipy do położenia tynków zewnętrznych z okolic Legnicy

pilne chciałabym sie dogadać na kwiecień

i tak na marginesie, ile się płaci za metr kwadratowy robota z materiałem - tynki cementowo-wapienne + ocieplenie

moze ułozyc kostke zajmujemy sie takim pracami brukarskim mamy doswiadczenie

Kostka to libet piccola, jaka cena za komplet ułożenia z podłożem? - do zrobienia scieżki przed domem i wjazd do garażu, opaska wokół domu..

I proszę o namiary na wasze zrealizowane prace..

Pozdrawiam

Kostka to libet piccola, jaka cena za komplet ułożenia z podłożem? - do zrobienia scieżki przed domem i wjazd do garażu, opaska wokół domu..

I proszę o namiary na wasze zrealizowane prace..

Pozdrawiam[/quo

za libeta liczymy 50zł wzaleznosci jaki jest grunt . wykonalismy chodniki z piccolo w osieku i na miescie jezeli chcesz sie dogadac to mozemy sie spotkac i obejrzec robote i wycenimy co i jak

Mam takie pytanko. Ile kosztuje zrobienie fundamentów, to znaczy stan zero nie licząc materiału ? Nam gościu zaproponował 14 tys. i powiedział, że to nie drogo. Mi się wydaje, że to strasznie dużo.

Witam.

Poszukuję dobrej ekipy do wykończenia z zewnątrz już ocieplonego domku znajdującego się w Oborze k. Lubina. Będzie sporo klinkieru oraz oczywiście tynk (prawdopodobnie silikon). Tel. kontaktowy 606908642. Z mojej strony mogę polecić kilku dobrych fachowców, z różnych etapów budowy - informacje na prv.

z góry dziękuję za pomoc

Darek