Reziii 03.05.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 jestem zainteresowana szpachlowaniem i malowaniem (mam tynk gipsowy bardzo dobrze położony) oraz ociepleniem zewnętrznym (styropian 15 cm siatka i klej ) ile bierzecie za m2 Witam. Proszę o podanie miejscowości w jakiej miały bby być wykonane prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 03.05.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam. Proszę o podanie miejscowości w jakiej miały bby być wykonane prace. Polkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reziii 03.05.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Polkowice Jężeli będzię Pani pasowało to w dniu jutrzejszym możemy się spotkać i porozmawiać na temat cen. Mój tel. 792-490-309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 04.05.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 W połowie czerwca do sprzedania .........stemple budowlane około 300 szt 2.80 do 3.0 m 6 zł sztkantówki 10/10 cm 120 mbkantówki 10/6 cm 50 mb deskowanie stropu monolitycznego 150 m2 deska 2,5 cm deski o grubości 5 cmwszystko raz użyte do szalowania monolitukoszt w tartaku ponad 7000 tyś użyte raz u mnie 4000 tyśtel,669 200 111odbiór okolice Grzymalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golon 04.05.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Drodzy Forumowicze. Od jakiego producenta zakupywaliście bloczki betonowe? Chodzi mi o jakość bloczków (czy były wymiarowe) oraz o cenę. Proszę o cenne uwagi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1978 05.05.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam budujących i nie tylko , pilnie potrzebuję tłuczeń lub inny materiał do utwardzenia wjazdu na działkę ... Proszę o informację gdzie można coś takiego dostac ? Działka jest k.Polkowic Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reziii 05.05.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam budujących i nie tylko , pilnie potrzebuję tłuczeń lub inny materiał do utwardzenia wjazdu na działkę ... Proszę o informację gdzie można coś takiego dostac ? Działka jest k.Polkowic Z góry dziękuję Witam. Betoniarnia Dyckerhoff w Polkowicach na ul. Działkowej posiada gruz betonowy (czysty) jak rozmawiałem z kierownikiem chcą się go pozbyć za darmo. Zaproponowali że sami załadują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1978 05.05.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Dzięki serdeczne za szybką odpowiedz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROSOMAK76 05.05.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Czy możecie polecić kogoś do ocieplenia domu (styropian, siatka, klej) a może orientujecie się ile biorą za m2, pozdrawiam Witam..wspolpracuje z kilkoma spawdzonymi osobami godnymi polecenia.....obecnie mam fajnych szlifierzy - malarzy w moim domu , plytkarz b.dobrze sie spisal ( plytki na podlodze 66,6 x 66,6 ) , elewacje chlopaki zrobili u mnie ( styropian 25 cm + siatka + klej ) moj gg 3757099 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annklin 06.05.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Witam,pilnie potrzebuję dobrego kierownika budowy. Jeżeli macie kogoś godnego zaufania, proszę napiszcie. Planuję budowę w okolicach Chojnowa (wieś Jaroszówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annklin 06.05.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Czy ma ktoś sprawdzoną ekipę budowlaną, którą mógłby polecić. Nie mam możliwości za bardzo doglądać budowlańców, stąd prośba jedynie o sprawdzonych fachowców. Czy ktoś może słyszał coś o firmie komplex dach z Lubina z ścinawskiej? Słyszałam , że są dobrzy , ale dość drodzy. Proponuję pana Ludwika Górnego z Lubina. Bardzo solidny i rzetelny, działa w branży już chyba z 50 lat, zajmuje się kompleksową budową razem z materiałami. W kontakcie również przyjemny, słucha uwag inwestora. Radzę też, aby zrobić tzw. casting i porównać oferty, bo koszty wykonania mogą się znacznie różnić (typowe dla terenu górniczego:) Co do kompleks dachu - to nie wiem, jaką mają opinię, ale ja osobiście nie mam zbyt dobrego zdania, na wycenę dachu czekałam bardzo długo i dopiero po przypomnieniu się dostałam maila z ceną dachu ot tak podaną bez żadnych szczegółów:( Ostatecznie dachówkę zamówiłam w Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwunia1717 12.05.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam:) poszukuję dobrej ekipy do wykonania fundamentów okolice Polkowic, z góry dziękuje za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reziii 12.05.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam:) poszukuję dobrej ekipy do wykonania fundamentów okolice Polkowic, z góry dziękuje za info:) Witam. Na temat wykonawcy napisałem... Pani prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek0320o2.pl 16.05.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam, szukam dobrej ekipy do budowy domu - miejscowość Sobin. PILNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROSOMAK76 17.05.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Powodzenie ...dobra ekipa pewnie tez ma byc tania ...Podowedznie jeszcze raz ..Unas nie mozna tych dwoch spraw laczyc ......tanio = byle jak , dobrzy = drodzy....ale tak powinno byc.....wkoncu placimy za dobra robote a nie szukamy oszczednosci a pozniej nastepne ekipy robia poprawki po wczesniejszych....zawsze to ma krotkie nogi .jak zaoszczedzimy na poczatku to pozniej ( nierowne sciany = wiecej tynkarz poznje zarobi...a tak jak by ktos murarza za dupe i przypilnowal to czesciej uzywal by poziomicy a papieroska palil by na przerwie a nie przy robocie ) Tyle moich uwag . Architekt widzacy rozne ekipy budowlane takie ma zdanie o naszych fachowcach - sa slabi i niedokladni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reziii 18.05.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Rosomak76 po części masz dużo racji. "Ekipy Budowlane" nad którymi nie ma stałego nadzoru po prostu robią jak najszybciej i po jak najmniejszej lini oporu. Wielokrotnie spotykałem sie z firemkami gdzie szef uważa się za mgr inż. budownictwa a do tego ma gadane jak prawnik a na robocie kompletnie się nie zna!! Najlepiej odzwierciedla to powiedzenie...będzie Pani zadowolona Na dodatek ukrywanie kosztów i po robocie musi Pan dopłacić za to czy za tamto!! Nieporozumienie widziały gały co brały. Najważniejsze jest przecież dobro klienta. Sam się o tym doskonale przekonałem, próbując wejść na rynek budowlany zacząłem od rozwieszania ogłoszeń...nikt się nie odezwał hehe. W trakcie wykonywania pierwszej roboty w Osieku nawiązałem kontakt z następnymi inwestorami poszukującymi Brygady budowlanej. Inwestorzy zauważyli że rozpoczynając budowę stawiam swoje zaplecze socjalne , skrzynki elektryczne , ogrodzenia itp. Na temat papierosa w trakcie pracy ...to prawda zamiast poziomnicy to kiep!!! Szkoda że na naszym rynku coraz więcej jest ekip Leszczyńskich, Wschowskich itp. No ale niestety ktoś ceny winduję a niestety poprawy jakości nie widać !! Brygady porządne i uczciwe niestety na tym cierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 18.05.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam, czy ktoś ma namiary na beton bez faktury ? Pilnie potrzebuję beton b 20- 20 m3. Chcę w tym tygodniu zalać ławę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROSOMAK76 18.05.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Rezii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROSOMAK76 18.05.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Rezii chętnie bym sie spotkał i zobaczył twoja pracę.... Aktualnie jestem na etapie wykanczania mojego domu ( projekt autorski w Osieku ) ...nie ukrywam ze projektujac mam tez zapytania od Inwestorow o konkretnych ludzi do prac .... Poszukiwanie dobrzy .....Ostatnio zrobilismy projekt domu jednorodzinnego z garażem w Bożanowie tak się sklada ze tez cala logistyke i prowadzenie robot wykonalem.....I jak cos się przypilnuje od początku to efektu pozniej nie trzeba sie wstydzic....moj gg do kontaktu w sprawadzfachowych i formalnych =3757099 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenia50 19.05.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 witamnaczytałam sie na forum o kominkach i głowa mi spuchłagdzie ja w okolicy Legnicy znajdę fachowca co by mi kominek wyrychtował na cacya najlepiej piecokominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts