Anetka_222 23.02.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Dzięki snakel za namiary. Ja z tynkami narazie nie pomogę bo nie mam doswiadczenia jestem przy dachu ... A jaką kładziesz dachóweczkę? tak z czystej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snakel 23.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Miał być Creaton Premion kolor antracyt ale wzgledy finansowe spowodowały, że jest Röbben Piemont też w tym kolorze, gdyż na wizualizacjach bardzo nam się podobał dach w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka_222 24.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Antracyt super Ja się wacham między Robben Piemont a Tondach tylko mnie interesują cimne brązy. Creaton na szczęście odpadł na wstępie bo nie znalazłam takiego koloru jak mi się podoba i dzięki temu bedzie dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek129 24.02.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam Proszę o wycenę budowy takiego garażu dwustanowiskowego (koszt robocizny) bez lanego stropu tylko drewniane jętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek129 24.02.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 http://www.tooba.pl/projekty-garazy/Archigraph/G-11A/a,s_pd,idp,13689.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 25.02.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Proszę o kontakt do fachowca z prawdziwego zdarzenia zajmującego się instalacjami c.o. - oczywiście najlepiej z naszej okolicy. Dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elde 03.03.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Sprzedam ponad 100 stempli drewnianych. Długość każdego ok 3m. Odbiór w Osieku.Cena 6 zł / sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katia1 16.03.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Sprzedam nowa akrylową wannę Sanplast,narożna,lewa,160/100cm.Mam identyczna już w swojej łazience.Jest elegancka,zdjęcia moge wysłać.Cena jaką oferuję to 500zł-połowa ceny sklepowej.Warto!Osiek 605455533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszkl 02.04.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam. Potrzebuje namiary na osoby adaptujace projekty i zajmujace sie uzyskiwaniem pozwolen na budowe domu. Jestem z Polkowic.Jesli to mozliwe prosze o kilka namiarow proszepisac tu na forum (moze komus sie przydac) badz na priv. Jeszcze jedno pytanko ile sie czeka na PNB ze wszystkimi formalnosciami tj. od wydania warunkow przylaczy i dostaw energii i wody itd. do pozwolenia na budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszPce 03.04.2013 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam. Jeszcze jedno pytanko ile sie czeka na PNB ze wszystkimi formalnosciami tj. od wydania warunkow przylaczy i dostaw energii i wody itd. do pozwolenia na budowe? -samo pozwolenie w urzędzie to 30 dni i możliwość przesunięcia do 65 (u mnie 62 dni) + 7 dni od daty zgłoszenia można budować oficjalnie wcześniej jeszcze 14 dni Zespół uzgadniania dokumentacji więc same urzędy to minimum 60 dni u mnie adaptacja projektu rozpoczęła się 17 grudnia, 2 maja złożyłem wszystkie dokumenty 15 czerwca została wydana decyzja ale, że mam służebność, więc dostałam ją 5 lipca a 12 mogłem budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazykokos 03.04.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 a czy ktoś miał do czynienia albo słyszał o ekipie Tomasz Sowiżdrzał F.H.U.KRYDAR Przestrzegam przed Krydar Dariusz Tomasz Sowizdrzal tel. 602 797 368 tej firmy, w sieci jest pelno negatywnych opinii o tej firmie. Zobacz sobie pod tym linkiem: http://otobiznes.pl/cs6251-fhukrydar/testimonials 1. Opinia "Firma wykonywała u mnie wykończenie poddasza: - ocieplenie wełną - profile pod plyty k-g - montaż płyt Absolutnie przestrzegam przed tą firmą. Zupełny brak profesjonalizmu. Wełna nieprawidłowo położona, profile nie trzymają poziomów. Poniszczyli tylko materiał.Widać, że ludzie zupełnie nie znają się na robocie. W efekcie druga firma musi zrobic wszystko od nowa. Straciliśmy tylko czas i pieniądze. Od takich "fachowców" trzeba się trzymać z daleka. " 2.Opinia Zleciłem ,,firmie'' budowę domu jednorodzinnego.Zero profesjonalizmu .Panowie nie znają podstaw budowlanki i rysunku technicznego, zapomnieli wymurować drzwi które potem wycinali piłą ręczną .Nie posiadają narzedzi do pracy. Po kazdej wizycie kierownika budowy rozbieranie scian . Marnowanie materialu narażenie inwestora na ogromne straty.Przestrzegam przed tą firmą. 3. Opinia Firma ta wykonywala u mnie elewacje. Kompletny brak doswiadczenia, fachowosci, rzetelnosci i odpowiedzialnosci za powierzone materialy. Wykonanie elewacji mialo trwac 3 tygodnie a trwalo 3 miesiace, przy okazji bylo mase niedorobek i usterek, nawet wlasnego rusztowania nie mieli. Na koncu niedbale polozyli tynk silikonowy. Koszt poprawy tynku 5 tys. Amatorszczyzna jak z czasow glebokiej komuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 04.04.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Univers lubin czy znacie tą firmę i czy ktoś kupował u niej okna z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathlen22 05.04.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam!jestem nowa na tym forum. Jestesmy z mezem na etapie wybierania projektu domu i mam takie pytanie czy jest ktos z okolic lubina kto wybudowal badz buduje dom w lukrecji 3 lub dom w werbenach z archonu. Z gory dziekuje za odpowiedz, bardzo bysmy byli wdzieczni jakbysmy mogli zobaczyc te domy juz w budowie, albo lepiej, juz wybudowane:). A co to universu, to pracowalam tam i powiem ze maja dobre okna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathlen22 05.04.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Univers lubin czy znacie tą firmę i czy ktoś kupował u niej okna z montażem Witam! pare lat temu pracowalam w universie, i powiem ze maja dobre okna, z montazem tez nie powinno byc problemu, choc nie wiem jaka ekipa obecnie pracuje. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 05.04.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam! pare lat temu pracowalam w universie, i powiem ze maja dobre okna, z montazem tez nie powinno byc problemu, choc nie wiem jaka ekipa obecnie pracuje. pozdr Widzisz w takich firmach chodzi bardziej o montaż i o montażystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asica25 06.04.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Do kathlen22My budujemy dom w werbenach g2p ale obecnie jesteśmy dopiero na etapie skończonej piwnicy (pogoda nie pozwala ruszać dalej) więc chyba za dużo nie pomożemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathlen22 08.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Do kathlen22 My budujemy dom w werbenach g2p ale obecnie jesteśmy dopiero na etapie skończonej piwnicy (pogoda nie pozwala ruszać dalej) więc chyba za dużo nie pomożemy:) Dziekuje za odpowiedz!!:)my jednak zdecydowalismy sie na lukrecje 3:)to jakby ktos budowal takze ten dom, to bede wdzieczna za odpowiedz:)pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marco74 12.04.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam, my dopiero zaczynamy także prosiłabym o wyrozumiałość będziemy budować w okolicy Lubina. Macie godne polecenia i oczywiście nie drogie biuro projektowe które robiło Wam adaptacje? Prosiłabym o namiar. Krystain Brzozowiec z lubina 605734748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elde 13.04.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Krystain Brzozowiec z lubina 605734748 Polecam człowieka również i ja. A tak na marginesie. Szukam sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliffka 15.04.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam, szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od posadzek i tynków. Budowa koło Głogowa, jeśli ktoś z Was mógłby mi polecić byłabym bardzo rada dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts