mateuszkl 09.05.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam. Potrzebuje namiary na geologa do badan geotechnicznych gruntu. Najlepiej niedrogiego i szybkiego. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 09.05.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam. Potrzebuje namiary na geologa do badan geotechnicznych gruntu. Najlepiej niedrogiego i szybkiego. Pozdr Korzystałem z usług... Pracownia Geologiczna Janina Łukasiewicz Głogów ul Nankera 4 76/832 23 96 Badania robilem kilka lat temu wiec nie wiem jak z cenami na dzien dzisiejszy.Kwestia ile otworow i indywidualnych negocjacji. Co do szybkosci,pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc i zrobic na wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
themasterp 16.05.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 witam Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami dotyczącymi zakupu styropianu? szukam EPS70 i EPS100, zależy mi oczywiście na dobrej cenie ale i przyzwoitej jakości tego styropianu, gdzie braliście? Castorama? Obi? Predom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliffka 17.05.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 witam Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami dotyczącymi zakupu styropianu? szukam EPS70 i EPS100, zależy mi oczywiście na dobrej cenie ale i przyzwoitej jakości tego styropianu, gdzie braliście? Castorama? Obi? Predom? Witaj, my kupowaliśmy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KONOPKA" z Leszna, po bardzo korzystnych cenach, wyszło taniej niż gdziekolwiek w okolicach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
themasterp 17.05.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witaj, my kupowaliśmy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KONOPKA" z Leszna, po bardzo korzystnych cenach, wyszło taniej niż gdziekolwiek w okolicach. Pozdrawiam Dziękuję pięknie za namiary, zadzwonię tam w poniedziałek i dowiem się o ceny. To przy okazji może spytam jeszcze po jakiej cenie kupujecie piach do zasypki fundamentów? Mnie narazie z dowozem do Osieka wołają 350 zł za transport, ma ktoś może taniej piasek dobry pod zagęszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka_222 21.05.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Witam. Wybór dachówki juz naszczęście za mną (ufff nie było łatwo) teraz przyszedł czas na okna. Czy możecie polecic jakieś sprawdzone firmy w okolicy? (lubin, legnica, chojnów ...) Okna PCV ze średniej połki cenowej. Bedę wdzięczna. Wcześniej pojawiła się wzmianka o firmie z Chojnowa. Parę osób pytało o nią. Nie mam 100% pewności ale wydaje mi się, że chodzi o firme Domex pana Mariusza Cichońskiego. Słyszałam sporo dobrych opinii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snakel 23.05.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witam. Wybór dachówki juz naszczęście za mną (ufff nie było łatwo) teraz przyszedł czas na okna. Czy możecie polecic jakieś sprawdzone firmy w okolicy? (lubin, legnica, chojnów ...) Okna PCV ze średniej połki cenowej. Bedę wdzięczna. Wcześniej pojawiła się wzmianka o firmie z Chojnowa. Parę osób pytało o nią. Nie mam 100% pewności ale wydaje mi się, że chodzi o firme Domex pana Mariusza Cichońskiego. Słyszałam sporo dobrych opinii. Pozdrawiam. Mi zamontowała okna firma Domex z Rawicza p.Dominika Jasiaka tel. 606415599. Szukałem w dobrej cenie ale też jakość była ważna. Szczególnie zależało mi na szerokich i sztywnych profilach i markowych okuciach np. winkhaus , gdyż mam m.in 3 okna narożne 130x 210. Tak miałem w porojekcie i nie chciałem zmieniać a cześć ofert mówiła abym zmniejszył okna. Wybór padł na profilu Deceuninck - cenowo mniej niż Veka czy Schüco a jakościowo nie odbiegają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asica25 24.05.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Mi zamontowała okna firma Domex z Rawicza p.Dominika Jasiaka tel. 606415599. Szukałem w dobrej cenie ale też jakość była ważna. Szczególnie zależało mi na szerokich i sztywnych profilach i markowych okuciach np. winkhaus , gdyż mam m.in 3 okna narożne 130x 210. Tak miałem w porojekcie i nie chciałem zmieniać a cześć ofert mówiła abym zmniejszył okna. Wybór padł na profilu Deceuninck - cenowo mniej niż Veka czy Schüco a jakościowo nie odbiegają. My właśnie zamówliśmy okna w Domexie w Chojnowie na profilach gealan (mają też vekę tylko wychodzi drożej), braliśmy tam też rolety pod klawisz. Czy okna się sprawdzą to ciężko powiedzieć bo dopiero czekamy na montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelka_ 26.05.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam. Potrzebujemy ok 300 szt stempli dł. ok. 3 m - oczywiście w dobrej cenie Prosiłabym o namiar na hurtownię z tanią stalą, potrzebujemy jeszcze bloczki fundamentowe oraz beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
themasterp 28.05.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Stemple ja brałem w tartaku w Parchowie, nie pamiętam ceny ale dało się pogadać.Beton nie dawno brałem z Dyckerhoffa, 190 zł netto za B20 + 250zł za godzinę pompy, bloczki najlepiej brać od Barabasia, cena wyjściowa coś koło 3,50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
N3Nk4 28.05.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam, Poszkuje sprawdzonej ekipy budowalnej z Lubina lub okolic, która może wykończyć segment w zabudowie szeregowej od stanu surowego zamkniętego do stanu deweloperskiego (na terenie Lubina). Jeżeli jest ktoś kto ma kogoś sprawdzonego i godnego polecenia bardzo proszę o namiary. Mogą być też namiary na poszczególnych dobrych, sprawdzonych i niedrogich fachowców (elektryk, hydraulik, specjalista od instalacji c.o., fachowiec od tynków i wylewek, fachowiec od ogrzewania podłogowego, ocieplenie i elewacja). Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwagga 31.05.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Witam. Szukam solidnego fachowca do elewacji. Jakie są ceny w naszych okolicach? Za położenie drugiej warstwy kleju (budynek jest już ocieplony) i tynku fachowiec zażyczył sobie 35 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiakrzys 31.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Beton polecam z firmy th-beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skvaru 03.06.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam Serdecznie.Szukam dobrej firmy do Wymurowania domku z okolic Lubina, Chocianowa. Fundamenty i ława już wylana. Teraz pozostaje murować ściany. Materiał to Ytong. Jeżeli ktoś ma godne namiary to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy91 10.06.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 WitamMam do sprzedania tasme kalenicowa olowiana vent-roll w ilosci ok 45 mb .Tasma jest nowa .Mam rowniez do sprzedania 2 nadproza L19 dl 150cm oraz pustaki wentylacyjne - pozostalosci po budowie stanu surowego.Bloczki fundamentowe grubosc 14 cm - 3 palety (180 szt.) Tel. 509-870-709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 10.06.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Macie namiary na sprzedawców paneli podłogowych z naszej okolicy?Szeroki asortyment,dobre ceny ,mozliwość montażu - szukam kompleksowej oferty na panele. Dziękuję z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_h 16.06.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam Mam do sprzedania przyczepę campingową 4-osobową (nie jest rejestrowana)- kupiłam ją do siebie na czas budowy. Idealnie spełniła swoją funkcję.Teraz może przyda się kolejnym inwestorom Cena to około 2.500 zł. Zapraszam do obejrzenia http://imageshack.us/photo/my-images/46/yjzd.jpg/ kontakt 601-754-910 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lachtetals 19.06.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 WitamMam takie pytanie: czy ktoś dostarczał wodę dla ekipy pracującej na nieuzbrojonej działce?Nasze przyłącze wodne jest ciągle "w drodze" a musimy zapewnić budowlańcom wodę. Studnia będzie dopiero za miesiąc a za tydzień zaczynają pracę i woda musi być.Zbiornik 1000 l można gdzieś wypożyczyć lub kupić ale co z wypełnieniem go? wąż od sąsiada odpada...Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł lub sam to przerabiał proszę o sugestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BroNet 28.06.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 witam, poszukuje blaszaka - "budy" na budowę , - Okolice Polkowice - Sobin, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi0404 28.06.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Przestrzegam przed firmą budowlaną Jana i panem Jarosławem Kucem z Legnicy (http://janabud.pl/). My niestety zaufaliśmy im i jego 20letniemu doświadczeniu. Niestety, okazało się, że doświadczenie to ma, ale w partaczeniu. Wcale nie prawdą jest, że ich specjalizacją są łazienki i pokoje łazienkowe, nie trzymają się w ogóle reguł kładzenia płytek, nie zachowują poziomu etc Zatrudnia ludzi, którzy w ogóle nie znają się na robocie... A sprzęt jakim dysponują, to słabej klasy sprzęt z Castoramy itp podobnych marketów. A szczytem całej bezczelności, jest powiedzonko pana Jarka "Przecież to nie apteka" na jakiekolwiek uwagi dotyczące ich pracy.... Jednym słowem masakra... Gdyby, ktoś chciał poznać bliższe szczegóły naszej historii zapraszam do kontaktu na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts