Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam, poszukujemy przedstawicieli/firmy budowlane, ktore prowadza sprzedaz dachowki plaskiej. Nie jestesmy jeszcze zdecydowani jakiej konkretnej firmy dlatego tez szukamy, gdzie mozna znalezc ponizsze dachowki:

NELSKAMP Nibra G10

Meyer Holsen Piano

creaton domino

Erlus Linea

Koramic Actua

witam, poszukujemy przedstawicieli/firmy budowlane, ktore prowadza sprzedaz dachowki plaskiej. Nie jestesmy jeszcze zdecydowani jakiej konkretnej firmy dlatego tez szukamy, gdzie mozna znalezc ponizsze dachowki:

NELSKAMP Nibra G10

Meyer Holsen Piano

creaton domino

Erlus Linea

Koramic Actua

Nibra g10 Trzymajcie się od tej dachówki z daleka .

Witam! niedługo rozpoczynamy budowe domu w Oborze, koło Lubina. W związku z tym, mam do was pytanie, na temat materiałów budowlanych, gdzie najlepiej i najtaniej kupować stal, bloczki fundamentowe, beton i wypełnienie do fundamentów oraz Porotherm na sciany i jak się oblicza ile czego potrzeba? Jeśli mielibyście jeszcze kontakt do sprawdzonego kierownika budowy to tez byłabym wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam i licze na pomoc!

Oddam ziemię,którą można wykorzystać do niwelacji terenu.

Ziemia będzie do odbioru na terenie gminy Jerzmanowa.

Szczegóły przez telefon po wcześniejszym kontakcie email... [email protected]

Witam

Macie może namiary na firmę od studni głębinowych.

Damian i Zdzisław Tomiak. Są z woj. wielkopolskiego z Moch.

tel. 512-613-741 lub 607-052-284

Wiercili u nas i dwójki znajomych, wszyscy zadowoleni :)

Damian i Zdzisław Tomiak. Są z woj. wielkopolskiego z Moch.

tel. 512-613-741 lub 607-052-284

Wiercili u nas i dwójki znajomych, wszyscy zadowoleni :)

Witam

Dzięki za odzew a napisz mi jeszcze jaką metodą wiercą udarową czy płuczkową.

Pozdrawiam Krzysztof

Witam! niedługo rozpoczynamy budowe domu w Oborze, koło Lubina. W związku z tym, mam do was pytanie, na temat materiałów budowlanych, gdzie najlepiej i najtaniej kupować stal, bloczki fundamentowe, beton i wypełnienie do fundamentów oraz Porotherm na sciany i jak się oblicza ile czego potrzeba? Jeśli mielibyście jeszcze kontakt do sprawdzonego kierownika budowy to tez byłabym wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam i licze na pomoc!

podłączam się do pytania,

• 2 weeks później...
Mam do sprzedania nowa wannę akrylowa narożną lewostronna,160/100cm./.Wanna zapakowana,sprzedam za polowe ceny!Jest wygodna,b.efektowna.Firma SANPLAST,seria comfort,więcej pod nr 605595862.po co macie przepłacać,skorzystajcie z [email protected] to 600zl-do negocjacji.
Witam

Dzięki za odzew a napisz mi jeszcze jaką metodą wiercą udarową czy płuczkową.

Pozdrawiam Krzysztof

Mąż twierdzi, że udarową, ja sie nie znam ;) widziałam tylko, że czysciutko było wokół, żadnego

błota podczas odwiertu.

Czy ktoś może mi podać ile płaciliście za robociznę przy ociepleniu poddasza? Ułożenie dwóch warstw wełny, folii, profili i płyt gk. 50 zł za m2 wydaje mi się zbyt wysoką ceną, ale może się mylę...
Witam. Czy ktoś może mi podać namiary na taniego projektanta łazienek? (nie chodzi o studia projektowe, raczej kogoś, kto robi to sam i nie bierze np.2.000,00 zł za zaprojektowanie 2 łazienek). Z góry dziękuję.