kathlen22 29.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam, czy ktoś moglby mi polecic godnego zaufania i rzetelnego inspektora nadzoru inwestorskiego z lubina badz okolic. Z gory dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudziQ 29.10.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 witam,taka firma- Domika z materiałami budowlanymi w Lubinie - ktoś coś o niej wie? domikainvest.pl taka mają stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 01.11.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 WitamSzukam kogoś do wykonania więźby dachowej .Jak macie jakieś namiary piszcie na ogólnym lub na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_wojtas_ 03.11.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam.Poszukuje numeru tel do P. Dulewskiego z Polkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_wojtas_ 04.11.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witam!Mam pytanie czy:35pln za m2 postawienia muru i 65 pln za m2 wiezba +dachowka to cena przystepna i do zaakceptowania??Z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 06.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Sprzedam zbiornik na wodę 1000 litrów - dla potrzeb budowlanych.Zbiornik na palecie,zadbany,z podwójnym zaworem spustowym.Odbiór na terenie gminy Jerzmanowa. Cena do ustalenia po kontakcie @... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 10.11.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 kupie kawałek tuby szalunkowej ok 50 cmjak komuś zostało to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy91 14.11.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witam, czy ktoś moglby mi polecic godnego zaufania i rzetelnego inspektora nadzoru inwestorskiego z lubina badz okolic. Z gory dziekuje!! Hej podaje namiary na inspektora - byl u mnie - nie mialem zadnych problemow - polecam Pan Jan tel. 607-501-624 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery_r 20.11.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witam! niedługo rozpoczynamy budowe domu w Oborze, koło Lubina. W związku z tym, mam do was pytanie, na temat materiałów budowlanych, gdzie najlepiej i najtaniej kupować stal, bloczki fundamentowe, beton i wypełnienie do fundamentów oraz Porotherm na sciany i jak się oblicza ile czego potrzeba? Jeśli mielibyście jeszcze kontakt do sprawdzonego kierownika budowy to tez byłabym wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam i licze na pomoc! Do zakupu materiałów polecam Mercusa, do stali Staldom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery_r 20.11.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witam,przyjmę stare drzwi do zabezpieczenia otworów na zimę oraz gruz i ziemię/humus. (gmina Grębocice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androtti 21.11.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 witam,sprzedam paletę bloczków ceramicznych Roben Poroton 24, na palecie jest 72szt. z tego około 5-10szt. lekko ukruszone (paleta się przewróciła podczas transportu)... oddam w dobre ręce:) miejscowość: Radwanice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathlen22 22.11.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witam, dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi na moje pytania:)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofJadwidzic 10.12.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam Czy ktoś z forumowiczów może polecić dobra firmę budowlaną. Zaczynam budowę domu w przyszłym roku. Domek powstanie w Osieku.Jeśli ktoś może pomóc to z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arako 10.12.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam Czy ktoś z forumowiczów może polecić dobra firmę budowlaną. Zaczynam budowę domu w przyszłym roku. Domek powstanie w Osieku. Jeśli ktoś może pomóc to z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam U mnie dom stawiała (też w Osieku) firma Kompleks Dach. Może nie jest tania, ale nic po nich nie trzeba poprawiać. Naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 11.12.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 kupie kawałek tuby szalunkowej ok 50 cmjak komuś zostało to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 26.12.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Witam wszystkich budujacych :Mam do sprzedania 14 ramek rusztowania warszawskiego,lekkiego. Ramki kupione przezemnie i używane tylko u mnie na budowie. Oddam za 400 zł, w razie potrzeby dowiozę za free w okolicach Lubina. tel 796-466-634.Przyjmę kazda ilośc ziemi, humusa:)KrzysztofJadwidzic - dowiedz się kto budował budynek handlowy obok Poczty/parkingu na Sportowej- oglądałem latem robotę tej firmy-bardzo dobra firma starszych panów i gdybym miał kogoś brac do siebie to byli by oni.Pomyślności w Nowym Roku wszystkim inwestorom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_wojtas_ 02.01.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam.Poszukuje kierownika budowy-Polkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arako 13.01.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 WitamPoszukuję namiarów na stolarza (schody i meble łazienkowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 13.01.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Kto w naszych okolicach wykonuje drewniane obudowy studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cysiu1978 17.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam-Sprzedam działkę budowlaną 12 ar w miejscowosci SOBIN(3km od POLKOWIC)(12km od LUBINA)na nowo powstałym osiedlu domkow jednorodzinnych z dala od drogi głownej,niedaleko las,bardzo spokojna okolica,utwardzona droga gminna,atrakcyjna lokalizacja,dostep do wszystkich mediow-telefon 784877922 pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts