Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich budujacych :

Mam do sprzedania 14 ramek rusztowania warszawskiego,lekkiego. Ramki kupione przezemnie i używane tylko u mnie na budowie. Oddam za 400 zł, w razie potrzeby dowiozę za free w okolicach Lubina. tel 796-466-634.

czy to nadal aktualne ???

Witam

Czy ktoś z forumowiczów może polecić dobra firmę budowlaną. Zaczynam budowę domu w przyszłym roku. Domek powstanie w Osieku.

Jeśli ktoś może pomóc to z góry bardzo dziękuje.

Pozdrawiam

Polecam firmę INTREBUD Andrzej Urbańczyk 502119003. Solidna firma !

witam

słyszałam o wykonywaniu charaktrystyki energetycznej przez internet wiecie coś na ten temat podobno wysyła się im zdj budynku itp i oni to robią i odsyłają koszt tego to podobno 100 i wiem że jakaś osoba z sobina to robiła ale nie wiem nic więcej pomyślałam że może na forum ktoś ma więcej info na ten temat

Witam, czy ktoś wie gdzie można dostać tanie, używane słupki ogrodzeniowe oraz siatkę leśną lub budowlaną (120m)?

z góry dziękuje:)

Sprzedam około 150 bloczków betonowych - ładne proste,równe - 275zł.

Zbiornik 1000litrów w kratownicy - na palecie. 130zł.

LOCO - Sobin gm.Polkowice. Możliwy transport.

SPRZEDANE

Witam,

proszę o namiar na niedrogiego elektryka który podłączy mi prąd tymczasowy (słup mam na działce). Orientuje się ktoś jaki może być tego koszt? Ile może kosztować robocizna? Budowa jest koło Lubina.

Kupię stemple na ogrodzenie z siatki leśnej - około 40 szt - dł. 1,8 - 2 m ,

mamy na sprzedaż stemple po 4 zł za sztukę tylko w gminie Grębocice, w razie zainteresowania proszę o kontakt.