Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ostrzegam przed panem geodetą Maciejem Tuliszkiewiczem z Lubina!!!Pracę powierzoną obiecuje wywiązać się w terminie 2 tygodni,po czym czekamy już ROK!!!Ma nasze dokumenty,nie odbiera telefonów.Jak już uda sie z nim skontaktować kłamie w żywe oczy.OSTRZEGAM!!!

Witam, SSZ juz zrobiony, a zatem przechodzimy do wewnatrz domku :) Pilnie poszukuje sprawdzonych i godnych polecenia fachowcow od:

- hydrauliki (podlogowka w calym domu)

- elektryki

- tynki

- posadzki

- ocieplenie dachu

- ocieplenie domu od zewnatrz + elewacja

Ponadto szukam osob dobrze znajacy sie na instalacjach alarmowych, odkurzaczach centralnych, przydomowych oczyszczalniach sciekow.

Z gory dziekuje za wszelkie informacje i namiary!

Witam,

poszukuje namiarów na sprawdzone ekipy budujące domy w Lubinie i okolicach, zarówno murarzy, dekarzy jak i wszelką wykończeniówkę temat bardzo pilny.

Za wszelką pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Jeśli dalej szukacie ekipy to z czystym sumieniem polecę moją

buduję w Lubinie na ul.Małomickiej

Jak chcecie możecie podjechać zobaczyć ich robotę przy okazji zobaczycie dach też dam namiary

mój telefon 607468666 Darek

Czy budowała u kogoś firma p.Zdzisława Rybaka z Legnicy proszę o opinię będę wdzięczna za odpowiedzi,

Budował mojej kuzynce, a ciotce remontował wcześniej całe stare zrujnowane mieszkanie.Dobrze ,solidnie , na czas i w rozsądnej cenie.

Witam,

macie jakieś namiary na kogoś godnego polecenia jeżeli chodzi o wiercenie studni ?

Sobin,

gdzie zamawialiście więźbę dachowa ?

U nas i u dwóch moich kolegów również z Sobina studnie wiercił pan Darek z Nowej Soli. 601755368. Dobierał i montował też stację uzdatniania bo niestety wodociąg Energetyki do nas dotrzeć nie chciał :(

Witam

Proszę o namiary na fachowca, który wykona schody samonośne, oraz informację gdzie robiliście meble kuchenne, kominek i kogo możecie polecić

Kilkanaście postów wcześniej napisałem namiar na pana od schodów drewnianych

-Arek 608401738

Witam, SSZ juz zrobiony, a zatem przechodzimy do wewnatrz domku :) Pilnie poszukuje sprawdzonych i godnych polecenia fachowcow od:

- hydrauliki (podlogowka w calym domu)

- elektryki

- tynki

- posadzki

- ocieplenie dachu

- ocieplenie domu od zewnatrz + elewacja

Ponadto szukam osob dobrze znajacy sie na instalacjach alarmowych, odkurzaczach centralnych, przydomowych oczyszczalniach sciekow.

Z gory dziekuje za wszelkie informacje i namiary!

Witam

Jako jedyni posiadamy w Polkowicach sprzęt do natrysku piany na poddasza. Możemy wykonać docieplenie w dobrej cenie. Więcej na Priv.

Pozdrawiam.

Witam, poszukuje dobrego kierownika budowy, czy ktoś może kogoś polecić?

Dziękuje

Witam

Rozsądny i z dużą wiedzą kierownik to inż. Rafał Dziedzic 501 789 437.

Pozdrawiam

JAk by ktoś potrzebował gościa od wykończenia, a szczególnie do płytek, gładzi czy regipsów to polecam mojego wykonawcę. Zrobił mi kilka lat temu mieszkanie a jesienią będzie wykończał mi budowę.

Szczegóły na priv

Witam serdecznie. Potrzebuje na wczoraj ekipe do dachu.... bardzo prosze o sprawdzone firmy i jesli ktos byłby w stanie podac ceny więźby, łat, kontrłat, liść i nadbitki oraz rzeźbienia za metr (oczywiscie na priv.. przesle swoja wycene drewna rowniez). Chciałabym porównac.

Z góry serdecznie dziekuje i jeszcze raz prosze o namiary. Dzwoniłam tez do tych braci Ludynia, ale nikt nie odbiera, na smsy tez nie odpowiadaja..