Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam chciałam się dowiedzieć z czego budujecie wasze domy my jesteśmy na etapie zastanawiania się i wpadła nam w oko termalica niestety problem jest taki że towar z tarnowa powiedzieli mi 1700 za transport a może wy macie jakieś wieści o tym czy gdzieś na naszym terenie można ją kupić pozdrawiam

Witam my rowniez przymierzamy sie do rozpoczecia budowy w tym roku.

Dzialka w miroszowicach, wlasnie dostalem notke z kgh-m o szkodach.

Na dzialce prad woda kanalizacja, skrzynka gazowa na granicy.

mapka do celow projektowych jest. Poszukuje kogos kto zrobi adaptacje , plan zag. terenu, co nieco doradzi i ogarnie papiery do pozwolenia.

Czy forumowicze moga polecic kogos rozsadnego cenowo ?

mogę polecić pana Ryszarda Perłakowskiego jest z Kłobuczyna nam załatwia właśnie pozwolenie i jest również kierownikiem budowy za adaptacje, zmiany w projekcie, zag terenu 1500 zl

ARCHITEKT POSZUKIWANY :welcome:

do adaptacji projektu i przyłączy,

do zmian w projekcie: zmiana stropu z gęstożebrowego na filigran, z CO gazowego na ekogroszek.

Oprócz namiarów mile widziane wasze opinie :)

Rozpoczęcie budowy w 2012 r. Chocianów.

Projektant Brzozowiec Krystian tel.605734748 polecam

Pilnie sprzedam barak budowlany blaszak, usadowiony na płozach, idealny na budowę,nie przecieka, zamykany na kłódkę. Do odbioru w Karczowiskach, cena 150 zł

Kontakt telefoniczny: 669 878 996

Dodatkowo do sprzedania jest też skrzynka elektryczna, budowlana, z fundamentem, zamykana na kluczyk. Cena 470 zł. Przy zakupie, za dopłatą możliwość wykonania pomiarów ochronnych podłączonej skrzynki budowlanej do ZK i wystawienia protokołu pomiarowego do złożenia w Energetyce,w celu zainstalowania układu pomiarowego na placu budowy.

Telefon: 669 878 996

Przyjmę ziemię do wyrównania terenu.

Mam do sprzedania też stemple budowlane. Cena do ustalenia. PILNE

Poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy do stanu zerowego ,a miał ktoś do czynienia z firmą SZKULIM BUD Szkulimowski Łukasz - proszę o opinie.

Witam serdecznie, do budowy stanu "0" i nie tylko polecam Pana Mariana, bardzo solidny bez nałogów a przede wszystkim konkretny. . Kontakt 668064053

Pilnie sprzedam barak budowlany blaszak, usadowiony na płozach, idealny na budowę,nie przecieka, zamykany na kłódkę. Do odbioru w Karczowiskach, cena 150 zł

Kontakt telefoniczny: 669 878 996

Dodatkowo do sprzedania jest też skrzynka elektryczna, budowlana, z fundamentem, zamykana na kluczyk. Cena 470 zł. Przy zakupie, za dopłatą możliwość wykonania pomiarów ochronnych podłączonej skrzynki budowlanej do ZK i wystawienia protokołu pomiarowego do złożenia w Energetyce,w celu zainstalowania układu pomiarowego na placu budowy.

Telefon: 669 878 996

Przyjmę ziemię do wyrównania terenu.

Mam do sprzedania też stemple budowlane. Cena do ustalenia. PILNE

Barak już nieaktualny. Pozdrawiam.

• 2 weeks później...

Witam wszystkich!

Mam do sprzedania stal żebrowaną pozostałą z mojej budowy fi 10 dł 12m 140 szt. w miejscowości Jaroszówka. tel. 605171794 PILNE

Jakby ktoś potrzebował dachówkę karpiówkę (winna czerwień angobowana z creatona) to też mam parę sztuk (ok. 30 m2).