sarbela 30.07.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 gdzie w naszej okolicy można kupić przydomową oczyszczalnie ścieków? W Jaczewie k. Głogowa. Ich strona: http://ekologiczne-oczyszczalnie.com.pl/Oczyszczalnie-EKO.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokie 02.08.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ja czekałem na pozwolenie w Lubinie 3tyg. w maju 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildominika 03.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 dziękuję sarbela już myślałam że nikt się nie odezwie swoją drogą jaką firmę wybraliście u siebie my się zastanawiamy nad in-dran rozmawiałam z ich dealerem powiedział że koszt z montażem żwirem itd 9600 myślę że nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarbela 03.08.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 dziękuję sarbela już myślałam że nikt się nie odezwie swoją drogą jaką firmę wybraliście u siebie my się zastanawiamy nad in-dran rozmawiałam z ich dealerem powiedział że koszt z montażem żwirem itd 9600 myślę że nie jest najgorzej Zgłębiam temat od kilku dni i jeszcze trochę mi zejdzie bo temat niełatwy Mamy studnię wodną i musimy zachować odpowiednie odległości. Studniarz odradzał montaż oczyszczalni, twierdząc że zna ludzi którym po prostu cuchnie na działce, że sobie zanieczyścimy ziemię i że lepiej zrobić szczelne szambo. Mi się szambo nie bardzo widzi Na razie skłaniamy się bardziej ku biologicznej bio-hybryda z odprowadzeniem oczyszczonych już ścieków do studni chłonnej. Jakoś najbardziej do mnie taka właśnie przemawia. Takich z drenażem na razie raczej nie biorę pod uwagę. Ale na decyzję czy BOŚ czy nie mamy jeszcze sporo czasu. Jesteśmy dopiero na etapie fundamentów. Może ktoś ma u siebie POŚ i mógłby napisać swoją opinię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildominika 04.08.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 my też mamy studnie na działce ale o odległości się nie martwię nam również gościu od wiercenia studni mówił że może śmierdzieć kupką ale szamba nie chcemy bo się nie opłaca, my również jesteśmy na etapie fundamentów ale musimy już zdecydować co chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi0404 06.08.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Mam do sprzedania ogrodzenie tymczasowe (siatka leśna)- używane 5szt po 25m oraz 2 szt po 25m nieużywane. Cena do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildominika 07.08.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 kolejna prośba tym razem o namiary na ekipę do dachu solidna i niedrogą najlepiej z okolic polkowic lubina głogowa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliffka 09.08.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Przyłączam się do prośby 'emildominika' o sprawdzoną ekipę odnośnie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katia1 10.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Okazja!Sprzedam nową narożną wannę SANPLAST Comfort za połowę ceny.Tylko 500zł.Możesz obejrzec już identyczna zamontowana u mnie w domu w Osieku.Wanna jest lewostronna i wyjatkowo efektowna!Zapraszam!Tel.605455533. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda32 12.08.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam, czy ktoś może polecić mi sprawdzoną ekipę budowlaną, która wybuduje dom do stanu zamkniętego w miejscowości Radwanice. Interesują mnie ekipy budowlane z Głogowa, Polkowic, Lubina lub też pobliskich miejscowości, dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda32 12.08.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam. Potrzebuję zebrać humus, ma ktoś namiary na kogoś solidnego i szybkiego:) budowa okolice Radwanic... Mam do Ciebie pytanie, czy znasz dobra ekipę budowlaną która wykona dom do stanu zamkniętego - w miejscowości Radwanice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda32 12.08.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam, czy mogę prosić o namiary na firmę która budowała Wam dom?? czy jesteście z tej ekipy w 100% zadowoleni?dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_umia 14.08.2012 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam Poszukuję namiary na dobrego i niedrogiego fachowca od studni głębinowych w okolicach Lubina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarbela 14.08.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam Poszukuję namiary na dobrego i niedrogiego fachowca od studni głębinowych w okolicach Lubina. Mogę polecić dobrych studniarzy. Czy tanich nie wiem, nie sprawdzałam cen u innych, dwie osoby mi ich polecały i my też jesteśmy bardzo zadowoleni. Przy wierceniu żadnego błota, czyściutko, zostaje tylko kupka piachu. Są, jak dobrze pamiętam z wielkopolski, do nas do Bądzowa przyjechali do Sobina też, to może i do Lubina podjadą Nie wiercą głębiej niż 30 m. U nas woda była na 24, sąsiedzi nas straszyli że w naszej okolicy ciężko o wodę, sami podobno wiercili 3 razy i nie znaleźli wody, a u nas była (może studniarzy mieli do d...) Namiary: 607-052-284 Tomiak Zdzisław lub Zbigniew (nie pamiętam imienia a nie mam wizytówki przy sobie) lub do jego syna: 512-613-741 Damian Tomiak Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_umia 14.08.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 dziękuję bardzo sarbelapozdrawiam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 24.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam, potrzebuje deski do deskowania dachu, czy ktoś wie, gdzie można tanio kupić i jaką grubość dajecie na dach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 29.08.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam, potrzebuje deski do deskowania dachu, czy ktoś wie, gdzie można tanio kupić i jaką grubość dajecie na dach ? Ja dałem calówki szerokość 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 29.08.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Szukam ekipy do budowy tarasu z zadaszeniem przystawionym do budynku . Tel 669200111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łlukasz 10.09.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Witam jestem nowy na tym forum...zaczynam budowe domu tzn fundamentów w Gniewomirowicach na osiedlu Południowym..ludzie gdzie najtaniej i znajde bloczki oraz beton w rejonie LEGNICY lub CHOJNOWA?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linciano 12.09.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam jestem nowy na tym forum...zaczynam budowe domu tzn fundamentów w Gniewomirowicach na osiedlu Południowym..ludzie gdzie najtaniej i znajde bloczki oraz beton w rejonie LEGNICY lub CHOJNOWA?Pozdrawiam Beton i bloczki w Czernikowicach k/Chojnowa lub Składowicach k/Lubina. Wskazówka: o cenach nigdy nie należy rozmawiać przez telefon, bo w większości wypadków usłyszycie cenę cennikową. To rada otrzymana od samych sprzedających materiały. Osobiście można dostać duży upust nawet bez targowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts