GronekOgonek 27.09.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Witam, mogę polecić moją ekipę od dachu, są z Rogowa Legnickiego, solidni, dokładni, po wykonaniu wszystko sprawdził inspektor i jest bardzo dobrze. Namiar pan Adrian 783911618. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildominika 02.10.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 witam ponownie jesteśmy na etapie wybierania okien może macie jakieś rady gdzie można je kupić w naszej okolicy tzn głogów-lubin i jakiej firmy wy macie okna ? bo ja kompletnie nie wiem na co sie zdecydować, chcemy okna ze średniej półki cenowej jednocześnie dobre jakościowo już się tyle naczytałam, że mózg mi paruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiakrzys 02.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 witam ponownie jesteśmy na etapie wybierania okien może macie jakieś rady gdzie można je kupić w naszej okolicy tzn głogów-lubin i jakiej firmy wy macie okna ? bo ja kompletnie nie wiem na co sie zdecydować, chcemy okna ze średniej półki cenowej jednocześnie dobre jakościowo już się tyle naczytałam, że mózg mi paruję Witam My zakupiliśmy w firmie Proplast w Głogowie- okna i brama Krispol Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauritius 10.10.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Witam,chciałam podziękować wszystkim forumowiczom, którzy odpowiedzieli mi na priv w sprawie namiarów na ekipę budowlaną. My dopiero mamy PnB więc nasze doświadczenia nie mogą się za wiele przydać, ale obiecuję, że w miarę postępów będę również zamieszczała przydatne info. Niestety, z doświadczeń jakie mamy, to na razie co mogę, to NIE POLECIĆ jednego z adaptujących projekt - ze względu na ciągle niekompletną dokumentację, Starostwo odrzuciło nam za pierwszym razem wniosek, i cała sprawa załatwiania ciągnęła się 5 miesięcy, gdzie zazwyczaj trwa koło 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 20.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 WitamJa już mam końcówkę budowy więc pora na porządki. Mam na sprzedaż fajny barak budowlany, zaadoptowany z lodówki z samochodu ciężarowego, a więc ocieplony pianką. Rozmiar 5 x 2,5 m.. drzwi zasuwane a więc ciężko je sforsowac. Dorobiłem dodatkowe zamknięcie( są dwa )-co skutecznie uniemożliwiło dwukrotne próby kradzieży zawartości. Jeśli ktoś jest zainteresowany to prosze dzwonic 604 36 43 40 -wieczorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bąbelkowo 27.10.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witam się,macie może namiary na sprawdzonych architektów od projektowania domów ? Legnica i okolice.Za wszystkie namiary będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 07.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Macie jakiegoś godnego polecenia pośrednika okien PCV ? Nie mam pojęcia co wybrać. Wczoraj dostałam wycenę z firmy EKOPROFIL Z ulicy Lompy w Głogowie. Czy ktoś tak kupował okna i jak przebiega transakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelka_ 19.11.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam, my dopiero zaczynamy także prosiłabym o wyrozumiałość będziemy budować w okolicy Lubina. Macie godne polecenia i oczywiście nie drogie biuro projektowe które robiło Wam adaptacje? Prosiłabym o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BroNet 21.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam, my dopiero zaczynamy także prosiłabym o wyrozumiałość będziemy budować w okolicy Lubina. Macie godne polecenia i oczywiście nie drogie biuro projektowe które robiło Wam adaptacje? Prosiłabym o namiar. jesteśmy w podobnej sytuacji, potrzebujemy też mapki do celów projektowych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annklin 22.11.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Macie jakiegoś godnego polecenia pośrednika okien PCV ? Nie mam pojęcia co wybrać. Wczoraj dostałam wycenę z firmy EKOPROFIL Z ulicy Lompy w Głogowie. Czy ktoś tak kupował okna i jak przebiega transakcja?[/quot Słuchajcie, musicie uważać na te firemki - ceny windują sobie bardzo wysoko, bo mamy to szczęście zamieszkiwać teren górniczy, a górnik, wiadomo, ma duuużo kasy. Ja też robiłam wyceny m.in. w Lubinie i uwierzcie mi było około 6-8-tysięcy drożej niż np. w Chojnowie. A poza tym, wszędzie namawiali na potrójną szybę i rolety jednocześnie. Wreszcie wybraliśmy z mężem fabrykę z Chojnowa. Okna są moim zdaniem bardzo dobre, tyle co mogę stwierdzić po roku. Podwójna szyba + rolety z silnikiem w korzystnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annklin 22.11.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Mam jeszcze pytanie o dobrego (i oczywiście) niedrogiego stolarza od drzwi wewnętrznych. Jeśliby ktoś potrzebował stolarza do schodów i parapetów, to mam wspaniałego gościa, który (aż sama się dziwiłam, że mu się to opłaca, bo dojeżdżał do mnie z Głogowa) zrobił schody i parapety naprawdę bardzo ładnie i przy tym zupełnie tanio. Niestety nie wykonuje drzwi i nie montuje litej deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelka_ 25.11.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 jesteśmy w podobnej sytuacji, potrzebujemy też mapki do celów projektowych, A skąd jesteście? Ja z Lubina, podzwoniłam po geodetach i biurach projektowych i jeśli jesteś zainteresowany mogę podać ceny. Gdzie budujecie? My pod Lubinem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaziii 28.11.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam,Kończę stan surowy otwarty i zostało mi coś na zbyciu. Sprzedam 35 prętów fi 10 długości 12mb za ok 600zł. 35szt.x12mb=420mb, 420mb x 0,617kg = 260kg, 260 kg x 3,3 zł = 860 zł brutto (cena sklepowa) Sprzedam też wibrator Zosia ZB5. Kupiłem go na Allegro nowego za 350zł. Dwa razy go użyłem do ław o stropów więc, sprzedam go za 300zł. Wszystko do odbioru jest w Sobinie, lub razem pomyślimy o przetransportowaniu towarów. Mój tel. 606-209-974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildominika 05.12.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Macie jakiegoś godnego polecenia pośrednika okien PCV ? Nie mam pojęcia co wybrać. Wczoraj dostałam wycenę z firmy EKOPROFIL Z ulicy Lompy w Głogowie. Czy ktoś tak kupował okna i jak przebiega transakcja?[/quot Słuchajcie, musicie uważać na te firemki - ceny windują sobie bardzo wysoko, bo mamy to szczęście zamieszkiwać teren górniczy, a górnik, wiadomo, ma duuużo kasy. Ja też robiłam wyceny m.in. w Lubinie i uwierzcie mi było około 6-8-tysięcy drożej niż np. w Chojnowie. A poza tym, wszędzie namawiali na potrójną szybę i rolety jednocześnie. Wreszcie wybraliśmy z mężem fabrykę z Chojnowa. Okna są moim zdaniem bardzo dobre, tyle co mogę stwierdzić po roku. Podwójna szyba + rolety z silnikiem w korzystnej cenie. zgadzam się z powyższym ja zamawiałam okna z jeleniej góry wyszło o wiele taniej i szybciej bo na okna czekaliśmy 3 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hałs 06.12.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Macie jakiegoś godnego polecenia pośrednika okien PCV ? Nie mam pojęcia co wybrać. Wczoraj dostałam wycenę z firmy EKOPROFIL Z ulicy Lompy w Głogowie. Czy ktoś tak kupował okna i jak przebiega transakcja?[/quot Słuchajcie, musicie uważać na te firemki - ceny windują sobie bardzo wysoko, bo mamy to szczęście zamieszkiwać teren górniczy, a górnik, wiadomo, ma duuużo kasy. Ja też robiłam wyceny m.in. w Lubinie i uwierzcie mi było około 6-8-tysięcy drożej niż np. w Chojnowie. A poza tym, wszędzie namawiali na potrójną szybę i rolety jednocześnie. Wreszcie wybraliśmy z mężem fabrykę z Chojnowa. Okna są moim zdaniem bardzo dobre, tyle co mogę stwierdzić po roku. Podwójna szyba + rolety z silnikiem w korzystnej cenie. Witam, Czy mogę poprosić o namiary na tą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 06.12.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Witam wszystkich po dłuższej przerwie! Proszę o pomoc/namiary na : 1. GODNĄ POLECENIA FIRMĘ OD MEBLI KUCHENNYCH NA WYMIAR 2. SPRAWDZONĄ EKIPĘ OD PŁYT GK (kładzenie i szpachlowanie) 3. DOŚWIADCZONY INSTALATOR (technik grzewczych) 4. ELEKTRYK Z UPRAWNIENIAMI (projekt WLZ + realizacja) Nie będę wspominał,że zależy mi na FACHOWCACH + konkurencyjne ceny Z GÓRY DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don_tomas 10.12.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 witam wszystkich forumowiczów.Poszukuję sklepów z dobrymi cenami materiałów budowlanych w okolicy Legnicy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 18.12.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 HejA ja szukam godnej ekipy do wymiany/ocieplenia stropodachu w kostce w Legnicy. Macie kogoś kto to zrobi porządnie? Pozdrawiammacst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildominika 20.12.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 jesteśmy na etapie poszukiwań pieca z podajnikiem (chyba tak to się nazywa:) macie jakieś doświadczenia namiary firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka2020 26.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 WITAM!Zamierzam z mężem kupić dom w stanie surowym koło Polkowic (od prywatnego inwestora). Poszukuję fachowca który mógłby ocenić stan książki budowlanej (czy wszystko gra) i stan wykonania dotychczasowych robót (mury, dach, komin)będę bardzo wdzięcznapozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts