silu 05.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 WitamPoszukuje sprawdzonego elektryka do wykonania instalacji wewnątrz budynku i ekipy do wykonania przyłączoa wodnokanalizacyjnego do domu. Za wszystkie namiary z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 24.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nie wiem, czy jeszcze aktualne, ale namiar na solidnego elektryka mogę dać- naprawdę godny polecenia! Jeśli nadal jest potrzebny- proszę o prywatną wiadomość- szybciutko odpiszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 26.01.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Witam budujących w okolicy. Barak budowlany już nieaktualny ,więc prosze nie dzwonic, natomiast poszukuję membrany dachowej. .Potrzebuję minnimum 12 mb.Jak komuś zastało niech da znac 604 36 43 40.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marco74 27.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam budujacych Czy jest na forum osoba która zbudowała dom w oklicach Lubina / Małomice/ Obora. mam dylemat odnośnie rodzaju stropu jaki wybrać, terive czy wykonać lany. Według projektu mam Terive ale niektórzy moi znajomi wspominają o szkodach górniczych i polecaja lepiej wykonac w całości lany.Dziekuję za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 27.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Będę wdzięczny za namiary na firmy,które mają w swojej ofercie ogrodzenia panelowe - interesuje mnie dobra jakość w przystępnej cenie ! Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marco74 27.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam,Szukam dobrych, sprawdzonych firm budowlanych. Buduje sie w okolicy Lubina. Będę wdzięczny za namiary.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśkii 28.01.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 zobacz na forum dom w rododendronach 6w archonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stooq 29.01.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witam Z czystym sumieniem mogę polecić firmę RABAR-BUD która wykonała mi wykończenie domu od stanu surowego zamkniętego pod klucz !! Współpracę z tą firmą zakończyłam w październiku 2012 roku . Moją uwagę przyciągnęła szczególna dokladność przy wykonywaniu łazienek (jak wiadomo często płytkarze trzaskają metry nie patrząc na fugi, silikony czy inne ważne detale) .. Osoby bardzo komunikatywne, wszystko było na bieżąco ustalane ! Na poddaszu zachowane wszystkie kąty i linie na sufitach podwieszanych... Wszelkie zakończone prace podłogowe (panele , deski podłogowe itp ) zabezpieczają gruba folią dzięki czemu podczas rutynowego "spacerowania" podczas remontu nie znajdzie się zadna rysa ! Wykonali mi także elewacje (ocieplenie) z tynkiem silikonowym ! Tynk elegancko zatarty (nie ma zadnych "połączeń") oraz podbitkę dachową z której efektu jestem najbardziej zadowolona !! Dla zainteresowanych mogę wysłać zdjęcia na e-mail ! NAPRAWDĘ POLECAM FIRMĘ RABAR BUD 781890803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hałs 01.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witamposzukuje godnego stolarza - z Lubina Polkowic lub okolic. Byłabym wdzięczna za namiary na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GronekOgonek 01.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witam wszystkich po dłuższej przerwie! Proszę o pomoc/namiary na : 1. GODNĄ POLECENIA FIRMĘ OD MEBLI KUCHENNYCH NA WYMIAR 2. SPRAWDZONĄ EKIPĘ OD PŁYT GK (kładzenie i szpachlowanie) 3. DOŚWIADCZONY INSTALATOR (technik grzewczych) 4. ELEKTRYK Z UPRAWNIENIAMI (projekt WLZ + realizacja) Nie będę wspominał,że zależy mi na FACHOWCACH + konkurencyjne ceny Z GÓRY DZIĘKUJĘ Ja mogę polecić firmę od mebli kuchennych "Zelmeb" Zdzisław Zelek Jaworzyńska 44 Legnica Jestem bardzo zadowolona z wykonania, montaż bardzo szybki i bezproblemowy, czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia g 07.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witam mam pytanie jaki kocioł polecacie na drewno i węgiel ? I gdzie można go kupić w Proszę o odp z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asica25 08.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 WitamMam do sprzedania działkę budowlaną w miejscowości Sobin (Gmina Polkowice) o powierzchni 12 arów (w kształcie prostokąta 30 x 40). Działka posiada pozwolenie na budowę ważne do kwietna 2013 roku, pełną dokumentację oraz gotowy projekt (Dom w Werbenach G2 – lustrzane odbicie. Dojazd do działki drogą utwardzoną, podłączony prąd, przyłącze gazu przy granicy działki. Działka znajduje się w bardzo ładnej i cichej okolicy. Sprzedam nieruchomość z pozwoleniem lub bez. Cena: 69 000zł ( do negocjacji)Kontakt po godz. 15-tej, tel. 602402983, 668849704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snakel 12.02.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dzień dobry,Tytułem wprowadzenia buduje się 14 km od Lubina. Jak się ociepli będę kładł dachówkę , potem okna. Ale już szukam namiary na ekipe do położenia wewnątrz agregatem tynku gipsowego ( ściany mam z Ytonga). Zdecydowałem się na tynk Diamant. Jest to najtrwardzszy tynk gipsowy Knaufa ale ważen aby ekipa miała z nim doświadczenie. Prtośba o info w/w sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka_222 13.02.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam. Ja buduję się w Rokitkach. Jestesmy na etapie dachu. Mam pytanie o hurtownie w okolicy z dachówkami firmy Tondach. Może kładł ktoś taką na dach w okolicy bo chętnie bym obejrzała. Ja mogę polecić betoniarnie w Czernikowicach(tani beton i bloczki betonowe) i WKT w Legnicy (tanie bloczki solbet). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usia 14.02.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Sprzedam nową wannę Koło Elipso 160 lewa, wanna nowa. Sprzedam po bardzo atrakcyjnej cenie (850 zł do negocjacji). Nie mogę jej u siebie zamontować ponieważ kupując nie sprawdziłam odporowadzenia wody i ta mi kompletnie nie pasuje. Muszę kupić prawą. Wanna do odbioru w okolicach Polkowic. Mogę rozważyć dowóz do odbiorcy (w zależności od ilości km) Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 506107391. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snakel 15.02.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Coś widzę , że małe zainteresowanie w temacie. Jak macie nawmiary na firmy, z których byliście zadowoleni przy tynkach maszynowych to proszę o info.Anetko_222 bedąc w Polkowicach w Bricomarche to budowlany market Intermarsze zauważyłem duży bilbord tondacha ze wszystkimi elementami do produkcji dachu, przypuszczalnie mają go w ofercie sieciowej. Swego czasu jak szukałem materiałów to wiem, że w ofercie miała go hurtownia z Wąsosza tu namiary: http://www.agrowasosz.pl ( gościu zainwestował w stronę bo kiedyś to strasznie to wyglądało ) - sprawdź bo ceny miał bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemkoM 18.02.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam Buduję się w okolicy Polkowic. Mam pytanie nie wiecie gdzie w pobliżu można kupić pustaki szalunkowe na ściany fundamentowe? Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzech2302 19.02.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Polecam firmę Rabar-bud z Lubina . Polecona została właśnie na tym forum.. Nie ukrywam, że miałem pewne obawy odnośnie firmy ponieważ tak naprawdę u żadnego z moich znajomych ta firma nic nie wykonywała. Teraz z pewnością to ja wśród znajomych, będę ją polecał ! Bardzo profesjonalne podejście do całego przedsięwzięcia ! Wykonali u mnie w styczniu wykończenie mieszkania deweloperskiego do stanu „na gotowo” . Wszystko zrobione jak należy, bez najmniejszego stresu z mojej i małżonki strony. Właściciel wręczył mi gwarancję na wykonane prace. Współpraca była bardzo dobra. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszPce 20.02.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witam Buduję się w okolicy Polkowic. Mam pytanie nie wiecie gdzie w pobliżu można kupić pustaki szalunkowe na ściany fundamentowe? Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam ja brałem w http://www.barabas.pl/kontakt-3.html atrakcyjnie cenowo i bardzo dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snakel 20.02.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jeśli chodzi o betonowe wyroby ,bloczki fundamentowe etc. to najlepszej jakości są Barabasia jak gościu napisał wyzej i to w całym regionie nie tylko okolice Lubina. A teraz ciekawostka dokupowałem bo mi zabrakło i bloczki Barabasia tańsze były w promocji w Merkusie centrum zaopatrzenia budowlanego koło dawnej fabryki domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts