asiakrzys 16.04.2013 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam, szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od posadzek i tynków. Budowa koło Głogowa, jeśli ktoś z Was mógłby mi polecić byłabym bardzo rada dziękuję ! Witam , My jesteśmy na etapie tynków robi nam firma Interbud ( mała solidna firma ) mają nowa maszynę do tynków i do zacierania ,że tynki są gładziutkie !!!Telefon do szefa : 502 119 003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek129 18.04.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam może ktoś ma namiary na fachmanów od drewnianych altanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asica25 21.04.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam, Czy mogę poprosić o namiary na tą firmę? Ja również proszę o nazwę firmy z Chojnowa (chodzi o okna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 22.04.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Prosze o namiary na fachowca do polozenia plytek na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi0404 23.04.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam.Mam do odsprzedania bloczki ytong, pozostałości po budowie, nie dużo, tanio!!!Od zaraz. Budowa na Polkowicach Dolnych. Zapraszam do kontaktu na priv Szukam dobrego płytkarza do położenia płytek w salonie i połączenia ich z deską barlinecką oddzieloną od płytek taśmą led. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snakel 25.04.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam może ktoś ma namiary na fachmanów od drewnianych altanek Tu masz kontakt do faceta z Krobi koło Rawicza ale oni cały czas robią są na naszym terenie rejonie Lubin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snakel 25.04.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Sorry Tomaszek zapomniałem namiarów: 601-696-537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JB2013 29.04.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 WitamPodrzuci ktoś namiary na hurtownie ze stalą na zbrojenie w dobrej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolka877 30.04.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam Podrzuci ktoś namiary na hurtownie ze stalą na zbrojenie w dobrej cenie?? Dunino pod Legnicą 601 572 955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silu 30.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Czy macie godnego polecenia stolarza, bo mam do wykonania stopnie schodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam, szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od posadzek i tynków. Budowa koło Głogowa, jeśli ktoś z Was mógłby mi polecić byłabym bardzo rada dziękuję ! U mnie robiła firma z Głogowa a dojeżdżali ponad 100km ,rzucili pod drzwiami ulotkę a że pochodzę z Głogowa to patriotyzm regionalny wygrał i nie zawiodłam się mimo ze nie byli z polecenia Pan Darek 503167550.Robili na swoim materiale Dolina Nidy .Jest bardzo prosto ,nie pogubili kątów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elde 30.04.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 U mnie robiła firma z Głogowa a dojeżdżali ponad 100km ,rzucili pod drzwiami ulotkę a że pochodzę z Głogowa to patriotyzm regionalny wygrał i nie zawiodłam się mimo ze nie byli z polecenia Pan Darek 503167550.Robili na swoim materiale Dolina Nidy .Jest bardzo prosto ,nie pogubili kątów. U mnie też ta ekipa właśnie skończyła tynki. Wyszło wszystko w porządku. Do posadzek nie będę szukać innych nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.04.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 U mnie też ta ekipa właśnie skończyła tynki. Wyszło wszystko w porządku. Do posadzek nie będę szukać innych nawet. Mi posadzki robiła lokalna firma ,ale z tynkow jestem bardzo zadowolona tak jak i sufitów ,dlatego dałam namiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelka_ 30.04.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Zaczynamy budowę ok. września czy może ktoś polecić kierownika budowy? Może pamiętacie jakie ceny. Budować będziemy pod Lubinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelka_ 30.04.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jeśli ktoś buduje dom w kalateach 4 to byłabym wdzięczna za możliwość obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy91 04.05.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam. Szukam kominiarza - potrzebuje zrobic odbior kominiarski do gazowni i PINB. Mam 2 kominy. Prosze o jakies namiary na rzetelnych i jakis nie za bardzo drogich kominiarzy . Lokalizacja Krzeczyn Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.05.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Prosze o namiary na fachowca do polozenia plytek na tarasie nikt nie ma namiarow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elde 06.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Zaczynamy budowę ok. września czy może ktoś polecić kierownika budowy? Może pamiętacie jakie ceny. Budować będziemy pod Lubinem. Zależy czy ma tylko podpisać papier czy ma faktycznie doglądać budowy. Za takiego drugiego ok 1500 za rok. W razie pytań jestem do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 08.05.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Proszę o namiary na: 1. firmę od szpachlowania i gładzi2. instalatora CO Oczywiście chodzi mi o ludzi sprawdzonych,godnych polecenia i w rozsądnych cenach. Sam buduję (pod Głogowem) dom w technologii szkieletowej,do stanu deweloperskiego dom buduje jedna firma.Gdyby ktoś był zainteresowany stawianiem domu w tej technologii to służę pomocą (proszę o kontakt poprzez PW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkam 09.05.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam, na przelomie czerwca i lipca mamy w planach rozpoczecie budowy niedaleko Glogowa. Czy posiadacie jakis sprawdzonych ludzi do zrobienia fundamentow? Rozwazam takze mozliwosc zrobienia plyty fundamentowej. Czy w naszym rejonie ktoras firma wykonuje takie plyty i "wie co sie z czym je"? Prosilbym takze o namiary gdzie mozna kupic tanio w naszym regionie: stal, beton, izolacje itp. (co potrzebne do wykonania fundamentow)? A moze macie jakies sprawdzone strony internetowe, gdzie mozna kupic materialy tanio i najlepiej jeszcze dobrej jakosci Dziekuje wszystkim za odpowiedzi w temacie badz tez PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts