Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam, poszukuje blaszaka - "budy" na budowę , - Okolice Polkowice - Sobin,

Widziałam ogłoszenie w najnowszej Gazecie Polkowickiej wrzucam w całości:

"Garaż z blachy ocynkowanej w wymiarach 3mx3m. Idealnie nadaje się na budowę. Możliwość Rozłożenia do transportu. Stan bardzo dobry. Cena 550 zł. tel 609-937-219"

• 2 weeks później...
Proszę o namiary na dobry i w rozsądnej cenie beton, piasek

Ja kupowałem beton na budowę w Topbetonie k/ Lubina . Nawet emailowo miałem od nich opfertę : [email protected] . Tel 607 330 491.

Dostarczali na kopalnie do budowy szybu tak więć na pewno dobra jakość.

Ps. Ponawiam pytanie poprzedników odnośnie humusu czy ziemi dajcie jakieś namiary może być na priv.

WITAM, mam taką prośbę, czy ktoś mógłby nas zaprosić do domu, kto ma ogrzewanie podłogowe na całym dole i w łazience na górze ? Mąż chce sam zrobić tylko dokładnie nie wie jeszcze wszystkiego więc chciałby podpatrzyć wykonanie. Jeśli byłaby taka możliwość to proszę napisać na priv. Okolice Polkowic i Głogowa.

• 2 weeks później...

Sprzedam w dobrej cenie folię w płynie IZOLEX IZOFOL 25 kg

Jest to gotowa do użycia, jednoskładnikowa masa,szybkoschnąca,proekologiczna.

Tworzy elastyczną, wodochronną powłokę o dużej przyczepności.

Stosuję się do wykonywania przeciwwilgociowych powłok uszczelniających podłoży budowlanych pod wykładziny ceramiczne wewnątrz pomieszczeń o podwyższonej wilgotności: łazienki, natryski, toalety, pralnie, piwnice, kuchnie, itp.

Produkt kupiłem w czerwcu,jest fabrycznie zamknięty z ważną datą użytkowania.

Wykonałem w swoim domu wszelkie zabezpieczenia przeciwwilgociowe i jedno opakowanie mi po prostu zostało.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt... [email protected]

Możliwa dostawa do : Głogów,Polkowice,Lubin,Legnica,Chojnów

Witam serdecznie forumowiczów post swój kieruję szczególnie do tych już wybudowanych w okolicach Głogowa,Polkowic i Lubina .Proszę o białą i czarną listę firm budowlanych Jest ich tak dużo że , zawrotu głowy można dostać a jak się jeszcze człowiek zacznie ich pytać to tak się reklamują że nie ma od nich lepszych i bądź tu mądry człowieku.Najlepiej żeby była to firma która stawia dom od podstaw po dach.Dostałam trzy nazwiska niby z polecenia;P.Dulewski z Polkowic ,P.Dworzański z Nielubii P.Makara z Jaczowa .Może ktoś zechce coś dopowiedzieć doradzić, odradzić,zaproponować swoja firmę z której był zadowolony jestem otwarta na sugestie i będę wdzięczna za pomoc

• 2 weeks później...
Witam serdecznie forumowiczów post swój kieruję szczególnie do tych już wybudowanych w okolicach Głogowa,Polkowic i Lubina .Proszę o białą i czarną listę firm budowlanych Jest ich tak dużo że , zawrotu głowy można dostać a jak się jeszcze człowiek zacznie ich pytać to tak się reklamują że nie ma od nich lepszych i bądź tu mądry człowieku.Najlepiej żeby była to firma która stawia dom od podstaw po dach.Dostałam trzy nazwiska niby z polecenia;P.Dulewski z Polkowic ,P.Dworzański z Nielubii P.Makara z Jaczowa .Może ktoś zechce coś dopowiedzieć doradzić, odradzić,zaproponować swoja firmę z której był zadowolony jestem otwarta na sugestie i będę wdzięczna za pomoc

Naszą budowę zaczynaliśmy z p.Makarą z Jaczewa- MASAKRA, jacy to partacze!!!! Na szczęście szybko udało nam się znaleźć fachowca, tzn p.Dworzańskiego, który naniósł dużooooooooooooooo poprawek po partaczach i dokończył budowę. Dodam, że współpracuje z wieloma fachowcami, więc spokojnie można się z nim dogadać i zrobić dom pod klucz. MY POLECAMY P.DWORZAŃSKIEGO.

Naszą budowę zaczynaliśmy z p.Makarą z Jaczewa- MASAKRA, jacy to partacze!!!! Na szczęście szybko udało nam się znaleźć fachowca, tzn p.Dworzańskiego, który naniósł dużooooooooooooooo poprawek po partaczach i dokończył budowę. Dodam, że współpracuje z wieloma fachowcami, więc spokojnie można się z nim dogadać i zrobić dom pod klucz. MY POLECAMY P.DWORZAŃSKIEGO.

To świetnie,jest już naniesiony na moją białą listę :).Dziękuję