mery_r 28.02.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Kupię humus. Proszę o oferty z transportem Polkowice Dolne. Pilne!!!!!! Sprzedam bloczki Ytong do ścianek działowych-tanio- zostało mi prawie 2 palety- 300zł jestem zainteresowana bloczkami proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi0404 02.03.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Potrzebuję pilnie o namiar:1. Na kogoś od elewacji. Mamy ocieplony dom, ale trzeba nanieść pewne poprawki...Istotna dla mnie jest wycena za szpachlowanie klejem drugi raz, zerwanie i wykonanie ponownie styropianu na balkonach, poprawienie boni, obróbka drzwi, obróbka dołów elewacji z okopaniem i żywicą, położenie tynku ozdobnego (tak zwany putz). 2. Kogoś od położenia płytek na balkony i taras.3. Kogoś kto zrobi schody drewniane.4. Namiar na brukarza. Jaki materiał wybieracie na bruk???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgosiagorska20 05.03.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Zaczynamy budowę domu w Legnicy bardzo prosimy o dobre firmy budowlane z których sami byliście zadowoleni na 100%z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolka877 06.03.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Czy ktoś z Was korzystał z usług, jako kierownik budowy, p. Barbary Śliwowskiej ze Złotoryi lub p. Adama Mroczko z Legnicy? Proszę o opinie. I czy ktoś buduje wg projektu z98? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kataryna86 10.03.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam wszystkich !!! Czy znacie moze namiary na dobrego geologa na terenie Lubina Legnicy, i czy takie badania gruntu maja sens, działka jest w Pieszkowie i myślimy nad domem z piwnicą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszPce 10.03.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 badanie gruntu ma sens, u mnie wszelkie przypuszczenia geologa się sprawdziły. http://www.pracowniageologiczna.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asta11 11.03.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witam, potrzebuję kupić barak metalowy na czas budowy. Tanio. Może ktoś kończy budowę i chce się pozbyć. Miejscowość Sobin. tel: 609 351 821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 12.03.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Sprzedam zbiornik na wodę 1000 litrów - dla potrzeb budowlanych.Zbiornik na palecie,zadbany,z podwójnym zaworem spustowym.Odbiór na terenie gminy Jerzmanowa. Cena do ustalenia po kontakcie @... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 16.03.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Kupię humus. Proszę o oferty z transportem Polkowice Dolne. Pilne!!!!!! Sprzedam bloczki Ytong do ścianek działowych-tanio- zostało mi prawie 2 palety- 300zł ile masz kolego tych bloczków? -> [email protected] ktoś posiada może blaszak na budowę? może być buda lub garaż, byle w rozsądnej cenie, okolice Ścinawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgosiagorska20 17.03.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Czy budowała u kogoś firma p.Zdzisława Rybaka z Legnicy proszę o opinię będę wdzięczna za odpowiedzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S_Y_L_W_I_A 19.03.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Potrzebuję pilnie o namiar: 1. Na kogoś od elewacji. Mamy ocieplony dom, ale trzeba nanieść pewne poprawki... Istotna dla mnie jest wycena za szpachlowanie klejem drugi raz, zerwanie i wykonanie ponownie styropianu na balkonach, poprawienie boni, obróbka drzwi, obróbka dołów elewacji z okopaniem i żywicą, położenie tynku ozdobnego (tak zwany putz). 2. Kogoś od położenia płytek na balkony i taras. 3. Kogoś kto zrobi schody drewniane. 4. Namiar na brukarza. Jaki materiał wybieracie na bruk???? Mogę polecić 4. Brukarzy ze Strzegomia - układają granit, ich prace można obejrzeć np. w Modłej k. Głogowa, koło Lubina też. tel. 606412422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S_Y_L_W_I_A 19.03.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Proszę o namiary na geodetę, sprawdzoną firmę od stanu surowego. Planuję płytę fundamentową. Ewentualnie fachowców od płyty fundamentalnej, od stawiania muru i od dachu Gdzie można dostać tanio materiały budowlane. Informacje proszę na forum lub na prv: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz-s2 20.03.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Witam,wszystkich budujących w Lubinie i okolicach ja również poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy budowlanej do wybudowania domu w stanie surowym zamkniętym.Potrzebuję również specjalistów od płyt fundamentowych.Informację proszę wysyłać na [email protected] P.S. Jeśli ktoś w okolicy budował według projektu Z102 to chętnie w miarę możliwości chciałbym wymienić doświadczenia. Z góry wszystkim bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asta11 26.03.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam, potrzebuję info gdzie zaopatrzyć się w drewno na szalunki. W owczarach powiedziano 623 zł brutto za kubik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BroNet 28.03.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Witam, potrzebuję info gdzie zaopatrzyć się w drewno na szalunki. W owczarach powiedziano 623 zł brutto za kubik. ja kupowałem w gorzelinie Kora tartak, polecam, można pojechać i samemu sobie wybrać to jest taniej - jakies 400 za kubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 30.03.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Do zakupu materiałów polecam Mercusa, do stali Staldom czy ktoś z szanownych forumowiczów dorzuci jeszcze swoją opinię w tym temacie? gdzie najtańsza stal, bloczki fundamentowe, beton, materiały na ściany? i z czego budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika_mimi 31.03.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 czy ktoś z szanownych forumowiczów dorzuci jeszcze swoją opinię w tym temacie? gdzie najtańsza stal, bloczki fundamentowe, beton, materiały na ściany? i z czego budujecie? co do stali też polecam Staldom - my mamy całe zbrojenie z tej firmy, można też zasięgnąć info co do cen w Predomie, jeżeli chodzi o beton to chyba najlepiej się dogadać z firmą ze Składowic, choć beton tez mam z Predomu, bo oni pracują w sobotę my dom budujemy z pustaków z Owczar Porotherm 25 P+W i udało nam się kupić w super cenie w promocji w castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda32 31.03.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 witam kupię ziemię humus pod wyrównanie terenu z dowozem w Radwanicach koło Polkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszPce 01.04.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam posiadam do sprzedania pozostałości po budowie Piecyk Koza plus rury 100 PLNinfo na prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 02.04.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 co do stali też polecam Staldom - my mamy całe zbrojenie z tej firmy, można też zasięgnąć info co do cen w Predomie, jeżeli chodzi o beton to chyba najlepiej się dogadać z firmą ze Składowic, choć beton tez mam z Predomu, bo oni pracują w sobotę my dom budujemy z pustaków z Owczar Porotherm 25 P+W i udało nam się kupić w super cenie w promocji w castoramie dzięki za podpowiedź odnośnie hurtowni a co do tego materiału z Owczar to jaka jest jego jakość, wymiarowo i wytrzymałościowo? pustaki nie pękają, nie ma dużo odpadów? w sumie nie myslałem o zakupie materiału w marketach typu castorama ale może faktycznie to dobry pomysł jakby trafić coś w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts