Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Potrzebuję pilnie o namiar:

1. Na kogoś od elewacji. Mamy ocieplony dom, ale trzeba nanieść pewne poprawki...

Istotna dla mnie jest wycena za szpachlowanie klejem drugi raz, zerwanie i wykonanie ponownie styropianu na balkonach, poprawienie boni, obróbka drzwi, obróbka dołów elewacji z okopaniem i żywicą, położenie tynku ozdobnego (tak zwany putz).

2. Kogoś od położenia płytek na balkony i taras.

3. Kogoś kto zrobi schody drewniane.

4. Namiar na brukarza.

Jaki materiał wybieracie na bruk????

Kupię humus. Proszę o oferty z transportem Polkowice Dolne. Pilne!!!!!!

Sprzedam bloczki Ytong do ścianek działowych-tanio- zostało mi prawie 2 palety- 300zł

ile masz kolego tych bloczków? -> [email protected]

ktoś posiada może blaszak na budowę? może być buda lub garaż, byle w rozsądnej cenie, okolice Ścinawy

Potrzebuję pilnie o namiar:

1. Na kogoś od elewacji. Mamy ocieplony dom, ale trzeba nanieść pewne poprawki...

Istotna dla mnie jest wycena za szpachlowanie klejem drugi raz, zerwanie i wykonanie ponownie styropianu na balkonach, poprawienie boni, obróbka drzwi, obróbka dołów elewacji z okopaniem i żywicą, położenie tynku ozdobnego (tak zwany putz).

2. Kogoś od położenia płytek na balkony i taras.

3. Kogoś kto zrobi schody drewniane.

4. Namiar na brukarza.

Jaki materiał wybieracie na bruk????

Mogę polecić 4. Brukarzy ze Strzegomia - układają granit, ich prace można obejrzeć np. w Modłej k. Głogowa, koło Lubina też. tel. 606412422

Proszę o namiary na geodetę, sprawdzoną firmę od stanu surowego. Planuję płytę fundamentową. Ewentualnie fachowców od płyty fundamentalnej, od stawiania muru i od dachu ;-)

Gdzie można dostać tanio materiały budowlane.

Informacje proszę na forum lub na prv: [email protected]

Witam,

wszystkich budujących w Lubinie i okolicach ja również poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy budowlanej do wybudowania domu w stanie surowym zamkniętym.

Potrzebuję również specjalistów od płyt fundamentowych.

Informację proszę wysyłać na [email protected]

P.S. Jeśli ktoś w okolicy budował według projektu Z102 to chętnie w miarę możliwości chciałbym wymienić doświadczenia.

Z góry wszystkim bardzo dziękuję.

czy ktoś z szanownych forumowiczów dorzuci jeszcze swoją opinię w tym temacie? gdzie najtańsza stal, bloczki fundamentowe, beton, materiały na ściany? i z czego budujecie?

co do stali też polecam Staldom - my mamy całe zbrojenie z tej firmy, można też zasięgnąć info co do cen w Predomie, jeżeli chodzi o beton to chyba najlepiej się dogadać z firmą ze Składowic, choć beton tez mam z Predomu, bo oni pracują w sobotę

my dom budujemy z pustaków z Owczar Porotherm 25 P+W i udało nam się kupić w super cenie w promocji w castoramie

co do stali też polecam Staldom - my mamy całe zbrojenie z tej firmy, można też zasięgnąć info co do cen w Predomie, jeżeli chodzi o beton to chyba najlepiej się dogadać z firmą ze Składowic, choć beton tez mam z Predomu, bo oni pracują w sobotę

my dom budujemy z pustaków z Owczar Porotherm 25 P+W i udało nam się kupić w super cenie w promocji w castoramie

dzięki za podpowiedź odnośnie hurtowni

a co do tego materiału z Owczar to jaka jest jego jakość, wymiarowo i wytrzymałościowo? pustaki nie pękają, nie ma dużo odpadów?

w sumie nie myslałem o zakupie materiału w marketach typu castorama ale może faktycznie to dobry pomysł jakby trafić coś w promocji