asta11 02.04.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Zlecę wykonanie fundamentów ( dodatkowe zbrojenie - szkody górnicze ). Może ktoś ma nr na osoby godne polecenia. tel: 791 607 337 lub [email protected] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BroNet 03.04.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 dzięki za podpowiedź odnośnie hurtowni a co do tego materiału z Owczar to jaka jest jego jakość, wymiarowo i wytrzymałościowo? pustaki nie pękają, nie ma dużo odpadów? w sumie nie myslałem o zakupie materiału w marketach typu castorama ale może faktycznie to dobry pomysł jakby trafić coś w promocji w castoramie jest teraz po 3,2 zł tylko nie wiem jak z transportem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kataryna86 03.04.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zlecę wykonanie fundamentów ( dodatkowe zbrojenie - szkody górnicze ). Może ktoś ma nr na osoby godne polecenia. tel: 791 607 337 lub [email protected] . Cześć Asta11 mam pytanie gdzie się dowiedzieć czy miejsce mojej budowy podlega pod szkody górnicze i czy będziecie chcieli korzystać z dofinansowania z KGHM? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asta11 03.04.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cześć Asta11 mam pytanie gdzie się dowiedzieć czy miejsce mojej budowy podlega pod szkody górnicze i czy będziecie chcieli korzystać z dofinansowania z KGHM? pozdrawiam Cześć, kurcze nie wiem. Wiem, że w sobinie na pewno. Będziemy korzystać z dofinansowania z KGHM. Wszystko załatwił nasz architekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika_mimi 04.04.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 dzięki za podpowiedź odnośnie hurtowni a co do tego materiału z Owczar to jaka jest jego jakość, wymiarowo i wytrzymałościowo? pustaki nie pękają, nie ma dużo odpadów? w sumie nie myslałem o zakupie materiału w marketach typu castorama ale może faktycznie to dobry pomysł jakby trafić coś w promocji teraz w Castoramie mają mieć właśnie promocję pustaków - jak dla nas są okey, cały parter mam wymurowany i na razie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika_mimi 04.04.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Cześć, kurcze nie wiem. Wiem, że w sobinie na pewno. Będziemy korzystać z dofinansowania z KGHM. Wszystko załatwił nasz architekt. Pozdrawiam trzeba napisać pismo do KGHM i oni odpisują czy dany teren podlega pod szkody górnicze czy nie, u mnie tym zajął się projektant przy adaptacji projektu domu i mam od nich oficjalną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kataryna86 04.04.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 trzeba napisać pismo do KGHM i oni odpisują czy dany teren podlega pod szkody górnicze czy nie, u mnie tym zajął się projektant przy adaptacji projektu domu i mam od nich oficjalną odpowiedź Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarbela 04.04.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 W miejscowych planach zagospodarowania przestrzennego jest informacja o terenie górniczym, u nas taki zapis był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 05.04.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Proszę o namiar na firmę (okolice Głogowa,Lubina,Polkowic) która zajmuje się niwelacją terenu,ukształtowaniem pod trawnik. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrMs 07.04.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Witam! Czy ma ktoś z Was namiary na kogoś kto wierci w rozsądnych cenach studnie głębinowe w okolicach Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 13.04.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam budowniczych !!Jak ktoś ma zawadzający na działce zbiornik lub zbiorniki na wodę 1m3 -te popularne plastykowe,może byc uszkodzony(byleby nie w kawałkach:) to dajcie znac. 796 466 634.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 13.04.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 jak ja kupowałem niedawno od gościa to miał jeszcze 3, po 150zł, koło Ścinawy, nieuszkodzone tylko wymagające wyczyszczenia (były bodajże po jakimś gruncie). jakbyś był zainteresowany to dam namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kossma 16.04.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Polecam producenta stropów z Jawora koło Legnicy. Sam od nich brałem ok 2 tyg temu, strop gęstożebrowy z betonu sprężonego. Jestem zadowolony, wykonawca stwierdził że jakościowo strop jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 21.04.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Sprzedam stemple używane długości ok 2,7-2,8 ok 100 szt , 5 zł szt odbiór we własnym zakresie w Niemstowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asta11 22.04.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Poszukuję namiar na kierownika budowy okolice Polkowic. Tylko takiego, który będzie na kilku etapach budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 23.04.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam Poszukuje kogos kto wykona nam strop zelbetowy lany ,najlepiej metoda ''gospodarcza'', ale firmy w rozsadnych cenach rowniez bierzemy pod uwage . Strop okolo 275m2,budowa Spokojna okolice Slawy ok 35km od GlogowaDzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 25.04.2014 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Sprzedam stemple używane długości ok 2,7-2,8 ok 100 szt , 5 zł szt odbiór we własnym zakresie w Niemstowie Masz dwie dlugosci 2,70 i 2,80? Nie wiem jeszcze jakie wysokie beda nam potrzebne ,spytam wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek129 27.04.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Witam Może ktoś ma do odsprzedania 1 tonę kostki granitowej 10x10, okolice Lubina chętnie bym kupił. A może wiecie czy gdzieś w okolicy można małą ilość kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 27.04.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Orientujecie się czy można (lub czy można było zanim weszły od 2014r. nowe przepisy) odpisać różnicę VAT-u na stal zbrojeniową (pręty żebrowane i gładkie) oraz bloczki z betonu komórkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarbela 28.04.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Orientujecie się czy można (lub czy można było zanim weszły od 2014r. nowe przepisy) odpisać różnicę VAT-u na stal zbrojeniową (pręty żebrowane i gładkie) oraz bloczki z betonu komórkowego? Tak, można było, odpisywaliśmy i stal, i bloczki. Jeśli faktury są sprzed 2014 r. (wystawione do 31.12.2013 r.) to nadal można je rozliczyć. Jeśli chodzi o wydatki poniesione po 1 stycznia 2014 r. podaję link do artykułu, który wyjaśnia wszystko: http://www.pit.pl/budowlana-vat/index.php?lt=Zasady,%20wykaz%20materia%C5%82%C3%B3w%20i%20zakres%20prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts