vze 28.04.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Poszukuje stepli ale okolo 350szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 29.04.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Masz dwie dlugosci 2,70 i 2,80? Nie wiem jeszcze jakie wysokie beda nam potrzebne ,spytam wykonawce Stemple nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 29.04.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam Może ktoś ma do odsprzedania 1 tonę kostki granitowej 10x10, okolice Lubina chętnie bym kupił. A może wiecie czy gdzieś w okolicy można małą ilość kupić Kostkę sprzedają na skupie złomu Ścinawska koło straży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 30.04.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Stemple nieaktualne Gdzie kupowales te steple ?Jak sam widzisz potrzebuje ich dosc sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asta11 11.05.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Sprzedam bloczki fundamentowe firmy BARABAŚ 12X24X38 ZOSTAŁO MI 2,5 palety cena 2,50 brutto za sztukę. tel. 609351821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 14.05.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Przyjmę każdą ilość ziemi do wyrównania terenu- najlepiej z transportem- w rozsądnej cenie. 10 km od Lubina. Trasa Lubin- Rudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 14.05.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Sprzedam bloczki fundamentowe firmy BARABAŚ 12X24X38 ZOSTAŁO MI 2,5 palety cena 2,50 brutto za sztukę. tel. 609351821 a tak z ciekawości, czy bloczki fundamentowe różnią się czymś od zwykłych bloczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika_mimi 15.05.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 a tak z ciekawości, czy bloczki fundamentowe różnią się czymś od zwykłych bloczków? bloczki moga byc różne - Bloczki, podobnie jak cegły i pustaki używane są do murowania ścian konstrukcyjnych zewnętrznych i wewnętrznych, działowych oraz fundamentów bloczki mogą być - betonowe, keramzytobetonowe, z autoklawizowanego betonu komórkowego, bloczki silikatowe - różne technologie produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 18.05.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 bardziej chodziło mi o to czy w kwestii typowych bloczków betonowych (12x24x38mm) są jakieś specjalne dedykowane na mury fundamentowe, odmienne składem itp. od standardowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 18.05.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 A drugi temat, to czy budował ktoś z Was z Termobloq Grupy Prefabet? Z tego co widziałem po hurtowniach wychodzi taniej w przeliczeniu na m2 niż Ytong na którego byłem prawie zdecydowany, tylko jak z jakością? Niby mowią że to wszystko to i tak jedno i to samo, co Wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 19.05.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Jakby ktoś był zainteresowany mogę polecić solidną ekipę do wybudowania domu, u mnie właśnie kończą stan zerowy (fundamenty jak talala:) ) ale generalnie robią wszystko do zamknięcia stanu surowego, naprawdę fachowo i co najważniejsze niedrogo, są z okolic Lubina, jak coś dam namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo6 20.05.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Jakby ktoś był zainteresowany mogę polecić solidną ekipę do wybudowania domu, u mnie właśnie kończą stan zerowy (fundamenty jak talala:) ) ale generalnie robią wszystko do zamknięcia stanu surowego, naprawdę fachowo i co najważniejsze niedrogo, są z okolic Lubina, jak coś dam namiar na priv. Ja poproszę , czy buduja z wlasnym materialem czy mozna zaplacic sama robocizne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 20.05.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ja poproszę , czy buduja z wlasnym materialem czy mozna zaplacic sama robocizne? hej milo6, masz namiar na priv, u nich płacisz samą robociznę, materiał wybierasz sobie jaki chcesz i z tego Ci robią, oczywiście mogą Ci doradzić co i jak, mi np. polecali hurtownie gdzie najtaniej dostać to i owo i rzeczywiście mają dobre rozeznanie w cenach. poza tym w wielu sprawach można się fajnie z nimi dogadać, szef sympatyczny, no i co ważne bardzo konkretny, na pewno dopilnuje żeby zrobić Ci dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asta11 22.05.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Potrzebuję namiary na firmę, która zajmuje się wiązarami. Mam je niestety i po pierwszej wycenie jestem załamana;( Domek mały 90 m kąt 37 st nie wiem po co? ) i kwota za wiązar 21000 ; dachówka 23000 ; robocizna ok 8000 . Szukam dalej fakt pierwsza wycena!! Może ktoś poratuje i może chociaż poleci taniego i dobrego ( nie zawsze dwa sprzeczne stwierdzenia) ekipę do położenia dachówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asta11 22.05.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Jakby ktoś był zainteresowany mogę polecić solidną ekipę do wybudowania domu, u mnie właśnie kończą stan zerowy (fundamenty jak talala:) ) ale generalnie robią wszystko do zamknięcia stanu surowego, naprawdę fachowo i co najważniejsze niedrogo, są z okolic Lubina, jak coś dam namiar na priv. Ja też proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkam 23.05.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Witam, poszukuje jakis sprawdzonych firm gdzie kupowaliscie okna oraz fachowcow, ktorzy potrafia wykonac montaz "cieply". Wstepnie mierze w okna Vetrex V90+, no chyba ze macie cos innego godnego polecenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz-s2 25.05.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witam,poszukuje namiarów na sprawdzone ekipy budujące domy w Lubinie i okolicach, zarówno murarzy, dekarzy jak i wszelką wykończeniówkę temat bardzo pilny.Za wszelką pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo6 27.05.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Tomkam- kazda firma do ktorej skladalam wycene oferuje cieply montaz.. Jesli wybierzesz firme, a nie prywatne firemki nie powinno byc problemu.. ja oferte skladalam do oknoplastu i oknoplusa itp. Oknoplast oczyeoscie z krakowa itp. Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordyll 28.05.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jakby ktoś był zainteresowany mogę polecić solidną ekipę do wybudowania domu, u mnie właśnie kończą stan zerowy (fundamenty jak talala:) ) ale generalnie robią wszystko do zamknięcia stanu surowego, naprawdę fachowo i co najważniejsze niedrogo, są z okolic Lubina, jak coś dam namiar na priv. Proszę o namiary do firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 02.06.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Kupię stemple w atrakcyjnej cenie Legnica, Lubin, Chojnów i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts