BroNet 09.06.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam, macie jakieś namiary na kogoś godnego polecenia jeżeli chodzi o wiercenie studni ? Sobin,gdzie zamawialiście więźbę dachowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda32 14.06.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 WitamProszę o namiary na fachowca, który wykona schody samonośne, oraz informację gdzie robiliście meble kuchenne, kominek i kogo możecie polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolka877 15.06.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam, kupię garaż blaszany na budowę. tel. 663091712 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katia1 17.06.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ostrzegam przed panem geodetą Maciejem Tuliszkiewiczem z Lubina!!!Pracę powierzoną obiecuje wywiązać się w terminie 2 tygodni,po czym czekamy już ROK!!!Ma nasze dokumenty,nie odbiera telefonów.Jak już uda sie z nim skontaktować kłamie w żywe oczy.OSTRZEGAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkam 22.06.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witam, SSZ juz zrobiony, a zatem przechodzimy do wewnatrz domku Pilnie poszukuje sprawdzonych i godnych polecenia fachowcow od: - hydrauliki (podlogowka w calym domu) - elektryki - tynki - posadzki - ocieplenie dachu - ocieplenie domu od zewnatrz + elewacja Ponadto szukam osob dobrze znajacy sie na instalacjach alarmowych, odkurzaczach centralnych, przydomowych oczyszczalniach sciekow. Z gory dziekuje za wszelkie informacje i namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarDer 29.06.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam, poszukuje namiarów na sprawdzone ekipy budujące domy w Lubinie i okolicach, zarówno murarzy, dekarzy jak i wszelką wykończeniówkę temat bardzo pilny. Za wszelką pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Jeśli dalej szukacie ekipy to z czystym sumieniem polecę moją buduję w Lubinie na ul.Małomickiej Jak chcecie możecie podjechać zobaczyć ich robotę przy okazji zobaczycie dach też dam namiary mój telefon 607468666 Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BroNet 30.06.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 witam,pozostało mi około 9 szt palet z bloczkami TERMOton 25. Owczary zapakowane, sprzedam w dobrej cenie , odbiór w Sobinie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbblack 01.07.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Czy budowała u kogoś firma p.Zdzisława Rybaka z Legnicy proszę o opinię będę wdzięczna za odpowiedzi, Budował mojej kuzynce, a ciotce remontował wcześniej całe stare zrujnowane mieszkanie.Dobrze ,solidnie , na czas i w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbblack 01.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam, macie jakieś namiary na kogoś godnego polecenia jeżeli chodzi o wiercenie studni ? Sobin, gdzie zamawialiście więźbę dachowa ? U nas i u dwóch moich kolegów również z Sobina studnie wiercił pan Darek z Nowej Soli. 601755368. Dobierał i montował też stację uzdatniania bo niestety wodociąg Energetyki do nas dotrzeć nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbblack 01.07.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam Proszę o namiary na fachowca, który wykona schody samonośne, oraz informację gdzie robiliście meble kuchenne, kominek i kogo możecie polecić Kilkanaście postów wcześniej napisałem namiar na pana od schodów drewnianych -Arek 608401738 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery_r 07.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Proszę o namiary na solidnego i nie drogiego wykonawcę przyłącza wody między Polkowicami i Głogowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordyll 08.07.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 kupię skrzynkę elektryczną budowlaną tymczasową wraz z osprzętem może komuś została po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad J. 10.07.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam, SSZ juz zrobiony, a zatem przechodzimy do wewnatrz domku Pilnie poszukuje sprawdzonych i godnych polecenia fachowcow od: - hydrauliki (podlogowka w calym domu) - elektryki - tynki - posadzki - ocieplenie dachu - ocieplenie domu od zewnatrz + elewacja Ponadto szukam osob dobrze znajacy sie na instalacjach alarmowych, odkurzaczach centralnych, przydomowych oczyszczalniach sciekow. Z gory dziekuje za wszelkie informacje i namiary! Witam Jako jedyni posiadamy w Polkowicach sprzęt do natrysku piany na poddasza. Możemy wykonać docieplenie w dobrej cenie. Więcej na Priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad J. 11.07.2014 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witam, poszukuje dobrego kierownika budowy, czy ktoś może kogoś polecić? Dziękuje Witam Rozsądny i z dużą wiedzą kierownik to inż. Rafał Dziedzic 501 789 437. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARSA_DŚ 17.07.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 JAk by ktoś potrzebował gościa od wykończenia, a szczególnie do płytek, gładzi czy regipsów to polecam mojego wykonawcę. Zrobił mi kilka lat temu mieszkanie a jesienią będzie wykończał mi budowę. Szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezzyc 22.07.2014 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witam Szukam sumiennego i punktualnego fachowca od gładzi najlepiej z Lubina i okolic. Do zrobienia pokój i przedpokój. Jeżeli kogoś polecacie proszę o kontakt na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 26.07.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Szukam desek 0,5m3 gr.3.2cm na podciągi i6m3 gr.2,5cm na zaszalowanie płyty i 250 szt stepli , znacie namiary na jakis dobrocenowy tartak lub odkupie pobudowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BroNet 31.07.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Mam do sprzedania troche stali - Fi 12 , 10 , pręty 12 metrowe,oraz 5 Palet TermoTON - pustaki , tanio ! pozostałość po budowie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzanka6 01.08.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam serdecznie. Potrzebuje na wczoraj ekipe do dachu.... bardzo prosze o sprawdzone firmy i jesli ktos byłby w stanie podac ceny więźby, łat, kontrłat, liść i nadbitki oraz rzeźbienia za metr (oczywiscie na priv.. przesle swoja wycene drewna rowniez). Chciałabym porównac.Z góry serdecznie dziekuje i jeszcze raz prosze o namiary. Dzwoniłam tez do tych braci Ludynia, ale nikt nie odbiera, na smsy tez nie odpowiadaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miśko33 03.08.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 witam, mnie też interesują ekipy od dachów, proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts