Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[/img]

Pozdrawiam :D

Ktos moze rozpoznal to miejsce ?

No pewnie że rozpoznaje. I to podwojnie.

Po pierwsze ja te zdjecie robiłem i umiesciłem na stronie http://wroclaw.hydral.com.pl/1081,miasto.html

a po drugie jest to zabudowa za naszą działką.

Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych mieszkańow Wspaniałych Karczowisk. Irek.

[/img]

Pozdrawiam :D

Ktos moze rozpoznal to miejsce ?

No pewnie że rozpoznaje. I to podwojnie.

Po pierwsze ja te zdjecie robiłem i umiesciłem na stronie http://wroclaw.hydral.com.pl/1081,miasto.html

a po drugie jest to zabudowa za naszą działką.

Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych mieszkańow Wspaniałych Karczowisk. Irek.

Ile ja w tych lasach kozakow nazbieralem , to by mi nikt nie uwierzyl :D

WITAM! :D

My rozpoczynamy budowe w maju w Karczowiskach.Dzialka naprzeciwko osiedla ELECTUS.Projekt mamy swoj.Polecam Pania Elzbiete Bielinska projektantke z Raszowki.Teraz szukamy materialow na sciany

pozdrawiam

Jak miło " czytac swoich przyszłych " sąsiadow po drugiej stronie drogi ( tej na Raszowke). A jaki materiał jest przewidziany w projekcie?

Fajnie w tych Karczowiskach bedziemy miec prawda....? :D Mikroklimacik, świeże powietrze,mam nadzieje, że sarenki bedą dalej zaglądały do ogrodzeń...przynajmniej zanim wszystkie działeczki zostaną sprzedane. :wink: Już sie nie moge doczekac , kiedy sprzedam mieszkanie w Legnicy i przeprowadze sie pod las.( ale to dopiero za rok)

Gorąco pozdrawiam. Aga

Witam

bardzo ładne osiedle powstaje w Karczowiskach :):):)

My dziś byliśmy w kolejnym biurze projektowym, tym razem zaproponowano nam dużo przyjemniejszą kwotę 3600 zł. wiec chyba zakończymy poszukiwania :):) :D :D

Dostalismy zadanie domowe w postaci kilku bardzo grubych katalogów

z projektami, więc siedzę i czytam, a raczej oglądam. :roll:

Nie mogę się doczekac rozpoczęcia budowy, choć jednocześnie strasznie się tego boję...

Czy aby na pewno damy sobie radę?? :( :( :(

Pozdrawiam Wszystkich

My dziś byliśmy w kolejnym biurze projektowym, tym razem zaproponowano nam dużo przyjemniejszą kwotę 3600 zł. wiec chyba zakończymy poszukiwania :):)

Jakie to jest biuro i gdzie ma siedzibe??

Co jest wliczone w tą sumę??

POZDROWIENIA

To jest Biuro Styl, mieli siedzibę na Odrodzenia 20, ale z tego co mówił mąż zostało gdzieś przeniesione. Jak wróci z pracy to się wypytam i dam znać.

W cenę na pewno jest wliczona adaptacja i chyba koszt załatwiania pozwolenia na budowe oraz zgody na przeprowadzenie drogą przyłączy...

Zgode na doprowadzenie przyłączy załatwiamy sami... Przynajmniej na razie taki jest plan. Maż już zaczął działac z energetyka, woda i kanalizacja zanim zgłosiliśmy sie do biura. Podejrzewam, że głownie to wpłynęło na obniżenie ceny.

pozdrawiam :)

Witam, o jaki ruch się zrobił na tym forum :)

Może ktos wie czy są jakieś działki do kupienia w Karczowiskach czy Raszówce. Byłam już w firmie Electus, ale nie mają już działek mniejszych, tylko takie pow. 14 arów. Gdyby ktoś coś wiedział na temat działek do kupienia to bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam wszystkich budujących, i bardzo Wam zazdroszczę, że już macie to swoje miejsce na ziemi ... :)

Witam, o jaki ruch się zrobił na tym forum :)

Może ktos wie czy są jakieś działki do kupienia w Karczowiskach czy Raszówce. Byłam już w firmie Electus, ale nie mają już działek mniejszych, tylko takie pow. 14 arów. Gdyby ktoś coś wiedział na temat działek do kupienia to bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam wszystkich budujących, i bardzo Wam zazdroszczę, że już macie to swoje miejsce na ziemi ... :)

Na "już" to nie bedzie, ale w październiku.....może udałoby ci sie kupic dz.12 arową , może byc ?

Hej, do października jeszcze dużo czasu i wszystko może się zdarzyć, ale dzięki za informację. Powiedz tylko ewentualnie gdzie byłaby ta działka i jaka cena jest przewidziana. Choć jak wspomniałam pewnie do października wszystko może się pozmieniać, cena i mam nadzieję, że jednak kupię coś wcześniej :/ Choć z tym coraz ciężj ...

Pozdrawiam.

Hej, do października jeszcze dużo czasu i wszystko może się zdarzyć, ale dzięki za informację. Powiedz tylko ewentualnie gdzie byłaby ta działka i jaka cena jest przewidziana. Choć jak wspomniałam pewnie do października wszystko może się pozmieniać, cena i mam nadzieję, że jednak kupię coś wcześniej :/ Choć z tym coraz ciężj ...

Pozdrawiam.

Działka nie jest moja, ale moge dac ci namiar na właściciela, od ktorego i my kupiliśmy. Zawsze możesz zadzwonic i do ceny sie dogadac - tak jak zrobił to moj przyszły sąsiad - kupował bedzie w październiku :D

Zobacz zdjecie wyżej ( ...od Wartownika.. :wink: ) , mniej wiecej te okolice.