wartownik 22.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ... na szczęście z tej strony rzadko wieje. ... czyli ze wschodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena111 23.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 WITAM! My rozpoczynamy budowe w maju w Karczowiskach.Dzialka naprzeciwko osiedla ELECTUS.Projekt mamy swoj.Polecam Pania Elzbiete Bielinska projektantke z Raszowki.Teraz szukamy materialow na sciany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kto chcial , to widzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.03.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 [/img] Pozdrawiam Ktos moze rozpoznal to miejsce ? No pewnie że rozpoznaje. I to podwojnie. Po pierwsze ja te zdjecie robiłem i umiesciłem na stronie http://wroclaw.hydral.com.pl/1081,miasto.html a po drugie jest to zabudowa za naszą działką. Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych mieszkańow Wspaniałych Karczowisk. Irek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.03.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 [/img] Pozdrawiam Ktos moze rozpoznal to miejsce ? No pewnie że rozpoznaje. I to podwojnie. Po pierwsze ja te zdjecie robiłem i umiesciłem na stronie http://wroclaw.hydral.com.pl/1081,miasto.html a po drugie jest to zabudowa za naszą działką. Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych mieszkańow Wspaniałych Karczowisk. Irek. Ile ja w tych lasach kozakow nazbieralem , to by mi nikt nie uwierzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.03.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 WITAM! My rozpoczynamy budowe w maju w Karczowiskach.Dzialka naprzeciwko osiedla ELECTUS.Projekt mamy swoj.Polecam Pania Elzbiete Bielinska projektantke z Raszowki.Teraz szukamy materialow na sciany pozdrawiam Jak miło " czytac swoich przyszłych " sąsiadow po drugiej stronie drogi ( tej na Raszowke). A jaki materiał jest przewidziany w projekcie? Fajnie w tych Karczowiskach bedziemy miec prawda....? Mikroklimacik, świeże powietrze,mam nadzieje, że sarenki bedą dalej zaglądały do ogrodzeń...przynajmniej zanim wszystkie działeczki zostaną sprzedane. Już sie nie moge doczekac , kiedy sprzedam mieszkanie w Legnicy i przeprowadze sie pod las.( ale to dopiero za rok) Gorąco pozdrawiam. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 23.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam bardzo ładne osiedle powstaje w Karczowiskach :) My dziś byliśmy w kolejnym biurze projektowym, tym razem zaproponowano nam dużo przyjemniejszą kwotę 3600 zł. wiec chyba zakończymy poszukiwania :) Dostalismy zadanie domowe w postaci kilku bardzo grubych katalogów z projektami, więc siedzę i czytam, a raczej oglądam. Nie mogę się doczekac rozpoczęcia budowy, choć jednocześnie strasznie się tego boję... Czy aby na pewno damy sobie radę?? Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 23.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 My dziś byliśmy w kolejnym biurze projektowym, tym razem zaproponowano nam dużo przyjemniejszą kwotę 3600 zł. wiec chyba zakończymy poszukiwania :) Jakie to jest biuro i gdzie ma siedzibe?? Co jest wliczone w tą sumę?? POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 23.03.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 My dziś byliśmy w kolejnym biurze projektowym, tym razem zaproponowano nam dużo przyjemniejszą kwotę 3600 zł. wiec chyba zakończymy poszukiwania :) Jakie to jest biuro i gdzie ma siedzibe?? Co jest wliczone w tą sumę?? POZDROWIENIA To jest Biuro Styl, mieli siedzibę na Odrodzenia 20, ale z tego co mówił mąż zostało gdzieś przeniesione. Jak wróci z pracy to się wypytam i dam znać. W cenę na pewno jest wliczona adaptacja i chyba koszt załatwiania pozwolenia na budowe oraz zgody na przeprowadzenie drogą przyłączy... Zgode na doprowadzenie przyłączy załatwiamy sami... Przynajmniej na razie taki jest plan. Maż już zaczął działac z energetyka, woda i kanalizacja zanim zgłosiliśmy sie do biura. Podejrzewam, że głownie to wpłynęło na obniżenie ceny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.03.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 WITAM! My rozpoczynamy budowe w maju w Karczowiskach.Dzialka naprzeciwko osiedla ELECTUS.Projekt mamy swoj.Polecam Pania Elzbiete Bielinska projektantke z Raszowki.Teraz szukamy materialow na sciany pozdrawiam Wysłałam P.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the fly 24.03.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam, o jaki ruch się zrobił na tym forum Może ktos wie czy są jakieś działki do kupienia w Karczowiskach czy Raszówce. Byłam już w firmie Electus, ale nie mają już działek mniejszych, tylko takie pow. 14 arów. Gdyby ktoś coś wiedział na temat działek do kupienia to bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam wszystkich budujących, i bardzo Wam zazdroszczę, że już macie to swoje miejsce na ziemi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.03.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam, o jaki ruch się zrobił na tym forum Może ktos wie czy są jakieś działki do kupienia w Karczowiskach czy Raszówce. Byłam już w firmie Electus, ale nie mają już działek mniejszych, tylko takie pow. 14 arów. Gdyby ktoś coś wiedział na temat działek do kupienia to bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam wszystkich budujących, i bardzo Wam zazdroszczę, że już macie to swoje miejsce na ziemi ... Na "już" to nie bedzie, ale w październiku.....może udałoby ci sie kupic dz.12 arową , może byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the fly 24.03.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Hej, do października jeszcze dużo czasu i wszystko może się zdarzyć, ale dzięki za informację. Powiedz tylko ewentualnie gdzie byłaby ta działka i jaka cena jest przewidziana. Choć jak wspomniałam pewnie do października wszystko może się pozmieniać, cena i mam nadzieję, że jednak kupię coś wcześniej :/ Choć z tym coraz ciężj ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam, o jaki ruch się zrobił na tym forum Tak wielu sie buduje w tym regionie , a tak niewielu pisze na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the fly 24.03.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 No to fajnie, że taki ruch się zrobił, fajnie będzie podzielić się wrażeniami z budowy Póki co muszę najpierw znaleźć działkę hehe... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the fly 24.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Aha, kiedyś dziennik pisała niejaka is_ka (chyba taki nick, nie pamiętam za dobrze). Ona zbudowała domek w Karczowiskach właśnie, poczytajcie sobie jej posty, może uda się znaleźć jakieś przydatne informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.03.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Hej, do października jeszcze dużo czasu i wszystko może się zdarzyć, ale dzięki za informację. Powiedz tylko ewentualnie gdzie byłaby ta działka i jaka cena jest przewidziana. Choć jak wspomniałam pewnie do października wszystko może się pozmieniać, cena i mam nadzieję, że jednak kupię coś wcześniej :/ Choć z tym coraz ciężj ... Pozdrawiam. Działka nie jest moja, ale moge dac ci namiar na właściciela, od ktorego i my kupiliśmy. Zawsze możesz zadzwonic i do ceny sie dogadac - tak jak zrobił to moj przyszły sąsiad - kupował bedzie w październiku Zobacz zdjecie wyżej ( ...od Wartownika.. ) , mniej wiecej te okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the fly 24.03.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Spoko, namiary możesz podać na priva. Napisz jak nazywa się ten gościu, bo już szukałam działek w tych okolicach. Tereny więc są mi znane Z góry dzięki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Aha, kiedyś dziennik pisała niejaka is_ka (chyba taki nick, nie pamiętam za dobrze). Ona zbudowała domek w Karczowiskach właśnie, poczytajcie sobie jej posty, może uda się znaleźć jakieś przydatne informację. http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=14361 i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.03.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 No wiem nawet ktory to domek. Dziasiaj przejeżdzalismy i widzialem go, ale cos chyba staneło z budową bo nie widac jakos efektow końcowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts