YreQ 24.03.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Pozdrawiam Ktos moze rozpoznal to miejsce ? wartowniku, czy widziałeś może te skopane dachy w tych ostatnich trzech domkach w tym szeregu? Fale Dunaju Ostatni ma jeszcze skopany komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Fale Dunaju Ostatni ma jeszcze skopany komin. A dokladniej , to co tam widzisz ? Mozesz fachowo opisac ? Jak nie , to tak ogolnie co widac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.03.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 No teraz to go nie widze bo siedze przed kompem w domu . Ale dach jest cały pofalowany i komin sprawia wrażenie jakby był po huraganie i miał sie przewrocic. Sam na to nawet uwagi nie zwrociłem, bo sie nie przyglądałem początkowo. Dom jak dom. Projekt jak dla mnie zbyt prosty, wiec nie oglądałem wykonania dokładnie. Ale mi majster moj na to zwrocił uwage. Podobno ten ostatni już trzy razy zmieniał właściciela. Stoi tak od kilku lat i nikt sie nie wprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 24.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Stoi tak od kilku lat i nikt sie nie wprowadza. Slyszalem co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiu22 25.03.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 My z żoną ruszamy niedługo w Kunicach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 My z żoną ruszamy niedługo w Kunicach!!! Tez tam bede niedlugo walczyl , po Grzymalinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 wartownik-u, moze Ty mi pomozesz bo juz wlosy z glowy rwe hihi a Ty "latasz" po rejonie to moze gdzies ktos, cos i wiesz Gdzie w naszym zaglebiu moge kupic betonowe azurowe schody zewnetrzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiu22 25.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Wartownik a ty będziesz budował swój dom czy dla kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxj 26.03.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Hello wszystkim, fajnie,że tak nas przybywa !!! My własnie dzisiaj kupilismy projekt, następny krok to papaierzyska mam nadzieję,że nie będzie tak tragicznie z tymi terminami !!! Grzebiuszka - widziałam,że szukasz ekipy ??!!! ja równiez się rozglądam - masz juz kogos na oku ?? Wartownik, z tego co widzę - Ty chyba zajmujesz się dachami ???!!! Czy można wiedzieć jak tam u Ciebie sytuacja wygląda (cenowo i terminowo) ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiu22 26.03.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Dobrze, że ja nie mam takiego problemu z ekipami. Sam będę budował dom bo wkońcu jestem budowlańcem i na robocie się znam.Tylko, że czasu nie mam i jeszcze mnie do wojska wzywają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.03.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Dobrze, że ja nie mam takiego problemu z ekipami. Sam będę budował dom bo wkońcu jestem budowlańcem i na robocie się znam.Tylko, że czasu nie mam i jeszcze mnie do wojska wzywają! Witamy, witamy Legniczanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiu22 26.03.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam! Mam takie pytanie gdzie się budujesz?JA W KUNICACH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Wartownik a ty będziesz budował swój dom czy dla kogoś? Dla kogos , tylko konstrukcja i pokrycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 wartownik-u, moze Ty mi pomozesz bo juz wlosy z glowy rwe hihi a Ty "latasz" po rejonie to moze gdzies ktos, cos i wiesz Gdzie w naszym zaglebiu moge kupic betonowe azurowe schody zewnetrzne ? Mohag niestety , ale jak cos sie dowiem , to dam ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiu22 26.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Yreq Ty jesteś geodetą wiec ile u ciebie mapki do celów projektowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Wiesz, to zalezy. standardowo biore 500 zł. Jeśli obszar wiekszy niż 0,5 ha to ok 600 do 700. Czasami zamawia u mnie dwoch sąsiadow to na dwie działki 800 zł. Poniżej 400 to już mi sie nie chce. Robie w zasadzie tylko na legnickim powiecie, na lubiński nie wchodze bo juz nie mam czasu na jeżdżenie po lubińskich urzedach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 27.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Jakie to jest biuro i gdzie ma siedzibe?? Co jest wliczone w tą sumę?? POZDROWIENIA Witam Wszystkich Marek.bu to jest arch. J. Tralewski, nie ma na razie siedziby, podaje do niego Nr telefonu 076 844 31 28 Marxxj dawno Cie nie było super że macie juz projekcik, zawsze to już krok do przodu :) niestety nikt nie odpowiedział na moje ogłoszenie... :( na razie nie poszukujemy ekipy zbyt intensywnie nawet projektu nie mamy jeszcze wybranego :) Dzis idziemy troszke poprojektować, mamy nieregularny kształt dzialki, dlatego trudno nam się na coś zdecydować. Chciałabym już chociaz to miec za sobą żeby już wiedziec jaki będzie ten nasz przyszly domek. Na razie muszę uzbroic się w cierpliwośc pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 27.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Hejka Jakiś czas mnie nie było, a tutaj taki ruch i tyle się dzieje, Niedawno dostałem z Urzędu pozwolnie na budowę naszej kanalizacji Ufff, kiedy zaczynamy? Zawsze to coś .. A my nadal borykamy się z projektem, mając nadzieję że coś ten plan się zmieni ;/ Jednak bardziej widzi nam się domek z użytkowym poddaszem.. Poczekamy jeszcze troszkę i trzeba wybierać projekt, dać do adaptacji na jesień, a pewnie budowa pyknie za rok na wiosne, oczywiście jak będzie sianko Jakie projekty macie na oku? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxj 28.03.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Hello, Grzebiuszka - ja cały czas tu zaglądam tylko nie zawsze mam cos do powiedzenia Nasza Zośka zakupiona i mamy juz pierwszy powód do radości , teraz marsz do biura, adaptacja i to cholerne czekanie chcielibysmy zacząć jeak najwczesniej ale dla bezpieczeństwa ustawimy sie na wrzesień.. mam nadzieję,że cos z tego wyjdzie!!! póki co gromadzę namiary na ekipy "z polecenia" chyba nie ma co liczyc na odezwy z ogłoszenia ........ ja też się obawiam tego wszystkiego ale trzeba spróbować Xavier - a o jakim Ty pozwoleniu na kanalizę mówisz ??!!! bo my dostalismy tylko jakieś warunki, uzgodnienia cy cos takiego.. muszę to sprawdzić!! pozdrawiam Was serdecznie i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.03.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A my nadal borykamy się z projektem, mając nadzieję że coś ten plan się zmieni ;/ Jednak bardziej widzi nam się domek z użytkowym poddaszem.. Pzdr My tez nadal walczymy z projektem..:) w piatek sesja i podobno maja byc jakies zmiany, ale jakie?? Wolelibysmy od razu kupic projekt z użytkowym poddaszem, niz później kombinowac z zamianą nieużytkowgo na użytkowy... no ale cóż, poczekajmy do piatku Co do projektów, które nas sie podobają to lepiej sie na razie nie wypowiem, bo jak wczoraj przejrzalam moje typy sprzed 2-3 miesięcy, to sama byłam w szoku że mi sie takowe podobały... ;) Podobno kobieta zmienna jest... no ale żeby aż tak bardzo??!! pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts