Marcin Legnica 01.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja mam jeszcze z 50 ale 2,5 m ale to cię nie ratuje pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Marcin, trochę za krótkie od niewykończonej podłogi do przyszłego stropu w garażu mam 3.20 - tu muszą zagęścić i pod pokój przed wejściem potrzebuję jeszcze dłuższe - bo teren mam niżej. Kapucha jednym słowem. Objeździłam budowy w okolicy - czyli po trasie Legnica - Karczowiska.... bo czasu za dużo nie miałam i nic - ci co mogli mieć już dawno sprzedali. Do Krzeczyna nie było mi dane dodzwonić się, będę próbowała jutro. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 02.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja mam na zbyciu...3 metrowe dogadamy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.08.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 nie odpowiadacie na wiadomość prywatną czyżbyśmy się nie dogadali ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 iwonka i tomaniu : cisza............. czyli stempli nie będzie................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 iwonka i tomaniu : cisza............. czyli stempli nie będzie................ tyle stempli rosnie dookola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 iwonka i tomaniu : cisza............. czyli stempli nie będzie................ tyle stempli rosnie dookola witaj a widziałeś mnie ? te stemple są 2x takie jak ja no ale ......fakt..... u mnie dookoła lasy..... a ja o stemple na forum się proszę nieładnie dziewczynko oj nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.08.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 halo Legnica i okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 06.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 stemple są nawet ładnie złozone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 06.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 jeżeli ktos potrzebuje to chętnie odsprzedam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 06.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Boże ! Yreq dopiero teraz zauważyłem Twoją wiadomośc, ten Pan u nas nie buduje... ale buduje u sąsiadów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.08.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Boże ! Yreq dopiero teraz zauważyłem Twoją wiadomośc, ten Pan u nas nie buduje... ale buduje u sąsiadów... No to strasznie im współczuję, nie znam ludzi ale mi przykro.......... Ale miało być o stemplach. Dajcie na prywatną znać ile za te stemple chcecie, a ja wieczorem jak wrócę to skontaktuję się z naszą ekipą co wymyślili dziś na działce - bo musieli już jakoś dać sobie radę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.08.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 halo Legnica i okolica Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.08.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 halo tz nie halo, bo jakos tak dzwnie wpadlam w marazm remontowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.08.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witajcie prośba o stemple jest już nieaktualna, właśnie się dowiedziałam, że na czwartek mam do odbioru... wartownik chyba swoim halo wywołał leśniczego z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 YreQ, dobrze ze sprawa stepli sie zalatwila przestoju nie bedzie moze to wartownicze halo, zmusi mnie jeszcze do spotkania sie wkoncu ze stolarzem i zamowienia kuchni nie mowiac o roletach ktorych montaz odkladam w nieskonczonosc jesssso ja chce na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.08.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 YreQ, dobrze ze sprawa stepli sie zalatwila przestoju nie bedzie moze to wartownicze halo, zmusi mnie jeszcze do spotkania sie wkoncu ze stolarzem i zamowienia kuchni nie mowiac o roletach ktorych montaz odkladam w nieskonczonosc jesssso ja chce na urlop .....większych przstojów ode mnie chyba nikt nie ma... i żadna to pociecha w dodatku.... a wartownik ma "najwyżej" - z góry krzyczy więc głos się niesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 07.08.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 cieszę się że już ok... my przestój tez mamy czekamy na ciesle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 No i jak tam ? co tam? Bawicie się czy śpicie..... a może wczasujecie i nie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 11.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 My sie bawimy... oglądamy TVN 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts