WZL 17.08.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam, sprzedam stemple budowlane, krawędziaki 10x10, deski szalunkowe. info 788-419-888 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 17.08.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jeśli o mnie chodzi to 8 może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.08.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Hejka, mam dziurę w mózgu i ból tego co jeszcze w czaszce zostało. Pojechałam, zalałam, zwycieżyłam i ............ nie mam sił. Grzebiuszka - "8" dzisiaj mi pasuje Memo przy rondzie czy gdzie indziej...? Jak przy rondzie i Agata nadal jest właścicielką - to postaram się zrobić rezerwację. Channel8 - Oberża też mi pasuje - bo tam jeszcze nie byłam WZL - dziękuję, za miesiąc ściągam swoje , ale z pewnością chętnych znajdziesz. Wartownik..... czytasz? Sytuacja zaczyna się klarować, więc..............co ty na to - bo ja na to jak na latooooo oooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 17.08.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Grzebiuszka - "8" dzisiaj mi pasuje cholerka, a ja to własnie nie wiem czy mi nadal pasuje... własnie sie dowiedziałam, że nie dostałam urlopu :/ Memo przy rondzie czy gdzie indziej...? Jak przy rondzie i Agata nadal jest właścicielką - to postaram się zrobić rezerwację. tego Memo przy rondzie już nie ma, przeniesione jest za Oberżę, na Ustroniu, jest duzo więcej miejsca i chyba fajniej niz w poprzednim budynku ale nie wiem kto jest włascicielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.08.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Grzebiuszka - "8" dzisiaj mi pasuje cholerka, a ja to własnie nie wiem czy mi nadal pasuje... własnie sie dowiedziałam, że nie dostałam urlopu :/ Memo przy rondzie czy gdzie indziej...? Jak przy rondzie i Agata nadal jest właścicielką - to postaram się zrobić rezerwację. tego Memo przy rondzie już nie ma, przeniesione jest za Oberżę, na Ustroniu, jest duzo więcej miejsca i chyba fajniej niz w poprzednim budynku ale nie wiem kto jest włascicielem Witaj..... ja się dostosuję......a Ty na niezłą imprezę liczysz jak urlop brałaś A ja mówiłam, że wątroba u mnie słaba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 18.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 ......a Ty na niezłą imprezę liczysz jak urlop brałaś A ja mówiłam, że wątroba u mnie słaba...... hihih nie wiem jak to robisz, ale genialnie poprawiasz mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.08.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 ......a Ty na niezłą imprezę liczysz jak urlop brałaś A ja mówiłam, że wątroba u mnie słaba...... hihih nie wiem jak to robisz, ale genialnie poprawiasz mi humor bo ja wesoła dziewczynka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxj 20.08.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Hello Budowniczy wesolutko tu u Was troszkę mnie nie było a tu już takie plany spotkanka etc.. bardzo fajnie !! Jeśli jest to mała grupa osób - to równie dobrze nadaje się knajpka "Verona" ma Mieszka I... pozdrawiam marxxj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 20.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Hej też myślałam o Veronie, przyjemnie tam i jedzonko smaczne fajnie, coraz liczniejsze nasze gronko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Hej też myślałam o Veronie, przyjemnie tam i jedzonko smaczne fajnie, coraz liczniejsze nasze gronko a gdzie to ? Edyciu...pojawiasz się i znikasz co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witajcie budowlańcy No czytam i czytam i widzę, że przybywa mi sąsiadów na forum . bardzo się cieszę widać jak domki rosną jak po deszczu. Ja obecnie czekam na gazownię, mieli oddać gazociąg do 15 czerwca i nic . No i drugi ogromny problem nie mam gdzie kupić ziemi (humus ) wyobraźcie sobie, że nawet firmy ogrodnicze nie dysponują, Widziałam, ze tam ludzie co kupili dom od Elektusa obok tej zapadającej się rezydencji nawieźli kupę fajnej ziemi jakby ktoś wiedział gdzie można kupić trochę ziemi plisssssssssssssssss. Albo miał namiar na kogoś kto wozi ziemię z budów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.08.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witajcie budowlańcy No czytam i czytam i widzę, że przybywa mi sąsiadów na forum . bardzo się cieszę widać jak domki rosną jak po deszczu. Ja obecnie czekam na gazownię, mieli oddać gazociąg do 15 czerwca i nic . No i drugi ogromny problem nie mam gdzie kupić ziemi (humus ) wyobraźcie sobie, że nawet firmy ogrodnicze nie dysponują, Widziałam, ze tam ludzie co kupili dom od Elektusa obok tej zapadającej się rezydencji nawieźli kupę fajnej ziemi jakby ktoś wiedział gdzie można kupić trochę ziemi plisssssssssssssssss. Albo miał namiar na kogoś kto wozi ziemię z budów... Fajnie, że sie sąsiadka odezwała Popytam i dam znać - znajomy wozi gruz i piach i ziemie chyba też, bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.08.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Fajnie, że sie sąsiadka odezwała Popytam i dam znać - znajomy wozi gruz i piach i ziemie chyba też, bedzie dobrze Dzięki YreQ nawet nie wiesz jak się cieszę <jupi> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 i-ska facet przy wjeździe do Chojnowa od strony Legnicy (Michów) miał humus do sprzedania, oj dłuuuugo tektura z napisem humus sprzedam tam stała, ale i tak wieczorkiem nr do znajomego podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.08.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 YreQ dzięki w środę napewno pojadę do tego Michowa, ale na numer telefonu czekam jeszcze raz wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 21.08.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ci co przywieźli ziemię nie kupowali domów od Electusa, bo to są właściciele Electusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.08.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hej też myślałam o Veronie, przyjemnie tam i jedzonko smaczne fajnie, coraz liczniejsze nasze gronko a gdzie to ? Edyciu...pojawiasz się i znikasz co jest kochana, mam urlop i latam po urzędach załatwiam uzgodnienia za architekta... jak sie okazało mamy jeszcze soro roboty musze mu to odliczyc od wynagrodzenia, ale ile za to odjąć??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.08.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 YreQ dzięki w środę napewno pojadę do tego Michowa, ale na numer telefonu czekam jeszcze raz wielkie dzieki Podjedź, ale zastanów się czy faktycznie humus będzie ok... Mało kto zbiera cienką warstwę trawy i oddzielnie ziemię. Możesz mieć wszystko razem i to bardzo zachwaszczone, a jeśli chodzi o Michow to z bliska nie widziałam - przejeżdżałam parę razy obok. Wysyłam nr na prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.08.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hej też myślałam o Veronie, przyjemnie tam i jedzonko smaczne fajnie, coraz liczniejsze nasze gronko a gdzie to ? Edyciu...pojawiasz się i znikasz co jest kochana, mam urlop i latam po urzędach załatwiam uzgodnienia za architekta... jak sie okazało mamy jeszcze soro roboty musze mu to odliczyc od wynagrodzenia, ale ile za to odjąć??!! Sporo Edyciu, sporo, za nerwy też sobie odlicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 22.08.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 hmmm... jak tu wycenic moje nerwy?? hihih a Verona jest blisko rynku, na Mieszka I w nowowybudowanym domu, przyjemne miejsce, z ogródka jest widok na park, zielono i spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts