Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka, mam dziurę w mózgu i ból tego co jeszcze w czaszce zostało.

Pojechałam, zalałam, zwycieżyłam i ............ nie mam sił.

Grzebiuszka - "8" dzisiaj mi pasuje :D

Memo przy rondzie czy gdzie indziej...? Jak przy rondzie i Agata nadal jest właścicielką - to postaram się zrobić rezerwację.

Channel8 - Oberża też mi pasuje - bo tam jeszcze nie byłam :D

WZL - dziękuję, za miesiąc ściągam swoje :wink: , ale z pewnością chętnych znajdziesz.

Wartownik..... czytasz?

Sytuacja zaczyna się klarować, więc..............co ty na to - bo ja na to jak na latooooo oooo :wink:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

cholerka, a ja to własnie nie wiem czy mi nadal pasuje... własnie sie dowiedziałam, że nie dostałam urlopu :/

Memo przy rondzie czy gdzie indziej...? Jak przy rondzie i Agata nadal jest właścicielką - to postaram się zrobić rezerwację.

tego Memo przy rondzie już nie ma, przeniesione jest za Oberżę, na Ustroniu, jest duzo więcej miejsca i chyba fajniej niz w poprzednim budynku :) ale nie wiem kto jest włascicielem

cholerka, a ja to własnie nie wiem czy mi nadal pasuje... własnie sie dowiedziałam, że nie dostałam urlopu :/

tego Memo przy rondzie już nie ma, przeniesione jest za Oberżę, na Ustroniu, jest duzo więcej miejsca i chyba fajniej niz w poprzednim budynku :) ale nie wiem kto jest włascicielem

Witaj..... ja się dostosuję......a Ty na niezłą imprezę liczysz jak urlop brałaś :wink: A ja mówiłam, że wątroba u mnie słaba...... :D :wink:

Witajcie budowlańcy

No czytam i czytam i widzę, że przybywa mi sąsiadów na forum :D :D. bardzo się cieszę widać jak domki rosną jak po deszczu. Ja obecnie czekam na gazownię, mieli oddać gazociąg do 15 czerwca i nic :( .

No i drugi ogromny problem nie mam gdzie kupić ziemi (humus ) wyobraźcie sobie, że nawet firmy ogrodnicze nie dysponują, Widziałam, ze tam ludzie co kupili dom od Elektusa obok tej zapadającej się rezydencji nawieźli kupę fajnej ziemi jakby ktoś wiedział gdzie można kupić trochę ziemi plisssssssssssssssss. Albo miał namiar na kogoś kto wozi ziemię z budów...

Witajcie budowlańcy

No czytam i czytam i widzę, że przybywa mi sąsiadów na forum :D :D. bardzo się cieszę widać jak domki rosną jak po deszczu. Ja obecnie czekam na gazownię, mieli oddać gazociąg do 15 czerwca i nic :( .

No i drugi ogromny problem nie mam gdzie kupić ziemi (humus ) wyobraźcie sobie, że nawet firmy ogrodnicze nie dysponują, Widziałam, ze tam ludzie co kupili dom od Elektusa obok tej zapadającej się rezydencji nawieźli kupę fajnej ziemi jakby ktoś wiedział gdzie można kupić trochę ziemi plisssssssssssssssss. Albo miał namiar na kogoś kto wozi ziemię z budów...

Fajnie, że sie sąsiadka odezwała :D Popytam i dam znać - znajomy wozi gruz i piach i ziemie chyba też, bedzie dobrze :wink:

Hej :)

też myślałam o Veronie, przyjemnie tam i jedzonko smaczne :)

fajnie, coraz liczniejsze nasze gronko :)

:oops: a gdzie to ? :oops:

Edyciu...pojawiasz się :o i znikasz :x co jest :D :wink:

kochana, mam urlop i latam po urzędach :)

załatwiam uzgodnienia za architekta... jak sie okazało mamy jeszcze soro roboty :-?

musze mu to odliczyc od wynagrodzenia, :evil: ale ile za to odjąć??!!

YreQ dzięki w środę napewno pojadę do tego Michowa, ale na numer telefonu czekam jeszcze raz wielkie dzieki :D :)

Podjedź, ale zastanów się czy faktycznie humus będzie ok... :roll:

Mało kto zbiera cienką warstwę trawy i oddzielnie ziemię. Możesz mieć wszystko razem i to bardzo zachwaszczone, a jeśli chodzi o Michow to z bliska nie widziałam - przejeżdżałam parę razy obok.

Wysyłam nr na prywatną :wink:

Hej :)

też myślałam o Veronie, przyjemnie tam i jedzonko smaczne :)

fajnie, coraz liczniejsze nasze gronko :)

:oops: a gdzie to ? :oops:

Edyciu...pojawiasz się :o i znikasz :x co jest :D :wink:

kochana, mam urlop i latam po urzędach :)

załatwiam uzgodnienia za architekta... jak sie okazało mamy jeszcze soro roboty :-?

musze mu to odliczyc od wynagrodzenia, :evil: ale ile za to odjąć??!!

Sporo Edyciu, sporo, za nerwy też sobie odlicz :wink: