channel8 22.08.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jeśli o mnie chodzi moze być i "Verona" -08.09 na którą godzinę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.08.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jeśli o mnie chodzi moze być i "Verona" -08.09 na którą godzinę ? Jeżeli Grzebiuszki tu nie ma to znaczy, że dobrze jej się gada............ Mówiła, że nie wiadomo u niej ...........co z 8.09.(???) Ja w każdą praktycznie sobotę jestem " zapracowana" więc może godz. 17.30 ...dopiero? ale rezerwację trzeba tam zrobić czy nie ? No i poczekajmy na Grzebiuszkę.... jak SE pogada ... to da znaka co z tym 8....ok? A jak tam reszta? Wartownik bije REKORDY.....z Kachą się prześciga........zadał pytanie, kiedy i o której i cisza ale ja wiem, że wszystko sąsiad czyta, więc może się odezwie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 22.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ... więc może godz. 17.30 ...dopiero? ale rezerwację trzeba tam zrobić czy nie ? No i poczekajmy na Grzebiuszkę.... jak SE pogada ... to da znaka co z tym 8....ok? nio to sobie pogadałam mi 8 pasuje, godzinka tez i miejsce też jesli wszystkim czas i miejsce też pasuje to mogę zadzwonić i zarezerwowac miejsce prosze zgłaszać kto ile osób towarzyszących chce zabrac ze soba a jesli nie pasuje, to czekamy na dalsze propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.08.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ... więc może godz. 17.30 ...dopiero? ale rezerwację trzeba tam zrobić czy nie ? No i poczekajmy na Grzebiuszkę.... jak SE pogada ... to da znaka co z tym 8....ok? nio to sobie pogadałam mi 8 pasuje, godzinka tez i miejsce też jesli wszystkim czas i miejsce też pasuje to mogę zadzwonić i zarezerwowac miejsce prosze zgłaszać kto ile osób towarzyszących chce zabrac ze soba a jesli nie pasuje, to czekamy na dalsze propozycje Nam pasuje ale to już wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Powoli nadchodzi czas zamkania listy..................... piszę, bo może ktoś ponaglenia potrzebuje.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.08.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ja tyż jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 27.08.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam!! Dawno sie nie odzywalem - ale oczekiwanie na pozwolenie na budowe mnie dobija. Normalnie jak patrze na te budujące sie domy to zastanawiam sie jak ludzie przez to przebrneli. Sprawy te oddalem do firmy PROBUD - ale mam wrazenie ze nic sie nie dzieje POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 27.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam!! Dawno sie nie odzywalem - ale oczekiwanie na pozwolenie na budowe mnie dobija. Normalnie jak patrze na te budujące sie domy to zastanawiam sie jak ludzie przez to przebrneli. Sprawy te oddalem do firmy PROBUD - ale mam wrazenie ze nic sie nie dzieje POZDROWIENIA Cześć nie tylko Ciebie oczekiwanie dobija, większość osób, ktore zaczynały tak jak ja, już ma dawno pozwolenia i jesli nie buduje, to przynajmniej w każdej chwili może zacząć. A my nawet nie mamy jeszcze złożonego wniosku o pozwolenie na budowę. Tak to jest jak sie wybierze nieodpowiedniego architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam!! Dawno sie nie odzywalem - ale oczekiwanie na pozwolenie na budowe mnie dobija. Normalnie jak patrze na te budujące sie domy to zastanawiam sie jak ludzie przez to przebrneli. Sprawy te oddalem do firmy PROBUD - ale mam wrazenie ze nic sie nie dzieje POZDROWIENIA Cześć nie tylko Ciebie oczekiwanie dobija, większość osób, ktore zaczynały tak jak ja, już ma dawno pozwolenia i jesli nie buduje, to przynajmniej w każdej chwili może zacząć. A my nawet nie mamy jeszcze złożonego wniosku o pozwolenie na budowę. Tak to jest jak sie wybierze nieodpowiedniego architekta Witam i o zdrowie pytam a poza tym, to ile zostało papierków do zebrania i czy impreza aktualna, bo tak cicho jakoś na naszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 27.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam i o zdrowie pytam a poza tym, to ile zostało papierków do zebrania i czy impreza aktualna, bo tak cicho jakoś na naszym forum no własnie tez miałam teraz pytac o spotkanko póki co zgłoszona jestes Ty, Channel8, Marxxj no i ja ale marxxj z przyczyn od niej nie zależnych nie jest jeszcze pewna czy przybędzie nie wiem w takim razie czy rezerwowac juz Verone czy jeszcze chwilkę się wstrzymać jakoś tak mało chętne do spotkań to nasze lokalne forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie wiem z jakim wyprzedzeniem trzeba rezerwacji w Veronie dokonywać ..... jak się w przyszłym roku bliżej przeprowadzę , to będę oblatana, ale TY z kolei wybędziesz na drugi koniec aglomeracji miejskiej Lubinem zwanej.............bo załatwianie papierów nie trwa w nieskończoność. Może poczekajmy do jutra - choć raczej nie wierzę, aby coś się w liczbie chętnych zmieniło.............ale kto wie Mnie i siebie liczysz x 2 - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxj 28.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam Koleżanki, póki co ja również mam zamiar pojawić się z mężęm myslę,że damy radę !! Generalnie za rezerwację chyba się nie płaci więc jeśli ktoś się wykruszy - tragedii nie będzie !! Kiedys rezerwacji nie przyjmowali ale w tej chwili byłam w lekkim szoku, kiedy w tą sobotę idąc do veronki zastałam wesele w pizzerii Dla klientów udostepniono jedynie ogródek - na zewnątrz lokalu , więc chyba jednak lepiej rezerwować A co do formalności załatwianych przez pana Podbuckiego - to szkoda słów... Obecnie jest tak przeładowany zleceniami,że chyba pół roku to za mało.. Nam w tamtym roku zapowiedział,że formalności u niego trwają ok 5 m-cy .. Więc podziękowalismy, do tego jego wynagrodzenie również nie nalezy do najmniejszych ... Sami załatwilismy wszystko w przeciagu 2 m-cy. Pozdrawiam marxxj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam Koleżanki, póki co ja również mam zamiar pojawić się z mężęm myslę,że damy radę !! Pozdrawiam marxxj no to super bardzo się cieszymy a co do papiórów... my się wczoraj u konstruktora dowiedzieliśmy jeszcze kliku ciekawych rzeczy których nie mamy teraz też wszystko załatwiamy sami ale niestety, zmiany na projekcie będzie nam musiał nanieść architekt aż strach do niego znowu dokumenty zanosić, bo nie wiadomo kiedy odda kiedy to się kończy?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 29.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam!! Czy wy również tyle czekacie na warunki przyłączy z energrtyki?? Wniosek złożony 11.07.2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 29.08.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 nie pamiętam dokładnie, ale ok. 4 tygodni czekaliśmy na warunki z energetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 30.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 my na cesję warunków około 8miu (legnica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Edyciu gdzie jesteś??? Ja taka chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxj 31.08.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 nie pamiętam dokładnie, ale ok. 4 tygodni czekaliśmy na warunki z energetyki Jeśli chodzi o Energia Pro - czy jak oni się tam teraz nazywaja - to naprawdę radzę uzbroic się w cierpliwość a będzie Ci bardzo dużżżo tej cierpliwości potrzebne My rozpoczęlismy załatwianie swoich formalności z nimi w październiku 2006 roku Dzięki Bogu - po wielu, wielu telefonach, wyczekiwaniu w biurze obsługi etc... dopiero dwa dni temu udało się doprowadzić sprawy do końca ... masakra życzę powodzenia pozdrawiam marxxj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena111 31.08.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam wszystkich budujacych ! czy ma ktos do sprzedania deski szalunkowe w dobrej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 31.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 mam numer do człowieka spod Lubina, nowe stosunkowo niedrogoJa mam stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts