YreQ 31.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 po 420 zł tartak w Raszówce - pierwszy na prawo swoje jeszcze wykorzystuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena111 31.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dzieki Aga,ale szukam "uzywanych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.09.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witajcie stolik w Veronie zarezerwowany na sobotę, godzina 17:30. Mam nadzieję, że przyjdziecie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 05.09.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam!!! Mam warunki przyłącza od EnergiPro!!! Mam nadzieje zlozyc w przyszlym tygodniu papiery do starostwa. I zas czekanie ci pewnie tez maja czas . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 06.09.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam!!! Mam warunki przyłącza od EnergiPro!!! Mam nadzieje zlozyc w przyszlym tygodniu papiery do starostwa. Gratulacje ale ci zazdrosze tego składania papiórów do starostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.09.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hej Edyciu, wróciłam.... odezwij się jak będziesz mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.09.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Witam!!! Mam warunki przyłącza od EnergiPro!!! Mam nadzieje zlozyc w przyszlym tygodniu papiery do starostwa. I zas czekanie ci pewnie tez maja czas . Pozdrowienia Gratulacje jedną bitwę masz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 06.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hallo jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.09.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Wysłałam prywatną bo musiałam się wygadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bu 06.09.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Gratulacje jedną bitwę masz za sobą Bitwę tak ale wojna jeszcze trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.09.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Gratulacje jedną bitwę masz za sobą Bitwę tak ale wojna jeszcze trwa Wojna to się dopiero rozpoczęła, jak będzie taras i kawusia lub piwko, to powiem , że wygraną wojnę masz za sobą.....oczywiście trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 06.09.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 taras, kawusia, piwko.... ale sie rozmarzyłam odpowiedz poszla na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 07.09.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 halo przypominam wszystkim zainteresowanym jutro o 17:30 w Veronie na ul. Mieszka I do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 halo przypominam wszystkim zainteresowanym jutro o 17:30 w Veronie na ul. Mieszka I do zobaczenia ok weźcie aparat, bo mój się zawiódł na budowlańcach, postępów brak, więc WZIĄŁ I SIE ZEPSUŁ na złość wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 08.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Okiej będzie aparacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 19.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Hejka, długo tutaj nie zaglądałem.. Szkoda że nie załapałem się na spotkanko, ale może następnym razem Małe pytanko do "Miroszowic", do kiedy należy wpłacić drugą cześć za kanalizację? Bo cisza na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acerspacer 19.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam wszystkich. Ale się naszukałem w tym muratorze ludzii z Lubina.WRESZCIE.... Ja zamierzam zaczynać na końiec tego roku lub na początku przyszłego jak da pogoda rade.jestem na etapie załatwiania papierologji,ale warunki przył.już mam. Może ktoś z forumowiczów da mi namiary na ekipy sprawdzone no praktycznie na prawie każde etapy budowy od stanu zero przez surowy otwarty,zamknięty po wykończeniówke.Szczególnie zależy mi na tych do fundamentów,murowania ścian i położenia więżby z pokryciem dachu.Przyznam się szczerze że poniosłem porażke po spotkaniach z kilokoma firmami bo twierdzą że terminy mają już zajęte na przyszły rok a to ogólnie nie biorą takich małych robót jak domek jednorodziny dlatego już,a może dopiero szukam ekipy. Powiedzcie mi laikowi gdzie najlepiej w lubinie kupować materiały budowlane? W projekcie mam YTONGA który jest ponoć drogi i trudnodostępny to na co najlepiej go zamienić? Sciany zewnętrzne grubość YTONGA 36,5 cm klasy 2 Sciany wewnętrzne grubość YTONGA 34 cm klasy 4 Sciany działowe grubość YTONGA 11,5 cm. Na co to to wymienić i gdzie to najtaniej kupić? Strop mam TERIVE ale dużo osób mi mówi,że na szkodach budowlanych się on nie nadaje no to jak tu jest naprawde wydoli,czy lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam wszystkich. Ale się naszukałem w tym muratorze ludzii z Lubina.WRESZCIE.... Ja zamierzam zaczynać na końiec tego roku lub na początku przyszłego jak da pogoda rade.jestem na etapie załatwiania papierologji,ale warunki przył.już mam. Może ktoś z forumowiczów da mi namiary na ekipy sprawdzone no praktycznie na prawie każde etapy budowy od stanu zero przez surowy otwarty,zamknięty po wykończeniówke.Szczególnie zależy mi na tych do fundamentów,murowania ścian i położenia więżby z pokryciem dachu.Przyznam się szczerze że poniosłem porażke po spotkaniach z kilokoma firmami bo twierdzą że terminy mają już zajęte na przyszły rok a to ogólnie nie biorą takich małych robót jak domek jednorodziny dlatego już,a może dopiero szukam ekipy. Powiedzcie mi laikowi gdzie najlepiej w lubinie kupować materiały budowlane? W projekcie mam YTONGA który jest ponoć drogi i trudnodostępny to na co najlepiej go zamienić? Sciany zewnętrzne grubość YTONGA 36,5 cm klasy 2 Sciany wewnętrzne grubość YTONGA 34 cm klasy 4 Sciany działowe grubość YTONGA 11,5 cm. Na co to to wymienić i gdzie to najtaniej kupić? Strop mam TERIVE ale dużo osób mi mówi,że na szkodach budowlanych się on nie nadaje no to jak tu jest naprawde wydoli,czy lipa? Hej też miałam YTONGA, zaminiliśmy na Wienerbergera Porotherm - 24. Nikt jednak nie powie Ci z czego masz zbudować swój dom - to z mojego doświadczenia. Gdybym teraz miała kupować materiały , to ściągałabym je z Niemiec na przykład. Ekip nie podeślę, bo mam same złe doświadczenia - jak będę zadowolona z kogoś - dam telefon. U mnie jest strop monolityczny Gdzie się budujecie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acerspacer 19.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 WiatajMy mamy działke za Ustroniem na wylocie na Obore.Wieczorem napiszę więcej bo właśnie wyjezdzam do pracy...ale mam lenia.A ty gdzie śię budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Z drugiej strony W Karczowiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts