YreQ 22.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witajcie krajanie!!!!! Chcemy wybudować się w Polkowicach, mamy nadzieje, że pierwsza łopata zostanie wbita w ziemię na wiosnę przyszłego roku..... Pozdrawiam serdecznie witajcie - powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 24.10.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 zabraklo mi 10 gąsiorów Brassa podstawowych brąz gdzie mogę dostać od ręki w okolicy legnicy lubina?pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 24.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 POLKLINKIER w Bolesławcu ma bardzo dobre zaopatrzenie - kompetentna osoba - Pan Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 24.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ciekawe czy beda mieli od reki?musze w sobote skonczyc dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 25.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i? mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 25.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 niestety nie... ale znalazlem w Dejonie i w glogowieDzieki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena111 30.10.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam,czy ktos ostatnio kupiowal więzbę dachowa taniej niż 750 zl/ m3.Taka cena jest w tartaku w Raszówce.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam,czy ktos ostatnio kupiowal więzbę dachowa taniej niż 750 zl/ m3.Taka cena jest w tartaku w Raszówce. pozdrawiam Ten zaraz na prawo u Borowca? My zamawialiśmy dawno-czyli w kwietniu po 650. To ładnie podrożało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 08.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Jakie ceny obowiazują w naszym regionie, jeśli chodzi o aktualną wartość działek budowlanych? Potrzebna mi taka orientacja do wyliczeń kredytowych. Mam działkę prawie 8-arową +1,5 ara drogi wewn. z wodż, kanalizacją, prądem,warunkami zabudowy, 9 km od Glogowa, 150 m od lasu, w dużej wsi gminnej. Ile mogę liczyć za 1 ar takiej działki, by odzwierciedlało to realia cenowe ??? Prosze o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Jakie ceny obowiazują w naszym regionie, jeśli chodzi o aktualną wartość działek budowlanych? Potrzebna mi taka orientacja do wyliczeń kredytowych. Mam działkę prawie 8-arową +1,5 ara drogi wewn. z wodż, kanalizacją, prądem,warunkami zabudowy, 9 km od Glogowa, 150 m od lasu, w dużej wsi gminnej. Ile mogę liczyć za 1 ar takiej działki, by odzwierciedlało to realia cenowe ??? Prosze o radę. Podam Ci przekrojowo - w Karczowiskach jeszcze do niedawna chodziły po 5 tys. za ar - uzbrojenie i owszem ale nie przy furtce W Oborze - i tu sama się zdziwiłam - 11 tys. za ar. Wszystko zależy od miejsca, a ludzie - wierz mi - budują się w miejscach przeróżnych Zawsze taką informację przez telefon możesz otrzymać w biurze obrotu nieruchomościami - w Głogowie powinni dysponować lepszymi danymi niż w Legnicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ale grzes 08.12.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witam,czy ktos ostatnio kupiowal więzbę dachowa taniej niż 750 zl/ m3.Taka cena jest w tartaku w Raszówce. pozdrawiam jest taki nowy tartak w bieniowicach właśnie odebrałem więżbe czas oczekiwania dwa tygodnie cena 700 zł/m3 tak na boku witam w grupie buduje w legnicy zacząłem 28 lipca tego roku aktualie układamy więżbe projekt kawka z archetonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena111 10.12.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzieki za info.A moze jakis namiar telefoniczny na ten tartak w Bieniowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ale grzes 11.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 603669741komórka wlaściciela proszę sie powołać na grześka z pątnowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 16.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam,Planuję budowę pod Lubinem. Czy ktoś może polecić architekta z naszego regionu, który zrobi adaptację, projekt na szkody, wszystkie przyłącza (gaz, prąd, woda, kan). Słowem wszystko do uzyskania pozwolenia na budowę. Widziałem już wpis o probudzie z ceną ok 5000 tyś. Czy można taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ale grzes 16.12.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 pewnie że można cena za projekt indywidualny czy za adaptacjezapytam kolegi jak będzie mógł to się tym zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 17.12.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam, Planuję budowę pod Lubinem. Czy ktoś może polecić architekta z naszego regionu, który zrobi adaptację, projekt na szkody, wszystkie przyłącza (gaz, prąd, woda, kan). Słowem wszystko do uzyskania pozwolenia na budowę. Widziałem już wpis o probudzie z ceną ok 5000 tyś. Czy można taniej? stawka w probudzie to nie jedyna ich wada............nic im nie zlecaj, bo pozwolenie będziesz miał za 2 lata i to pod warunkiem, że przynajmniej raz w tygodniu zadzwonisz lub przyjdziesz i będziesz się domagał by coś zaczeli robić....... Też sie popyytam znajomych o w porządku architekta, ale Probud szczerze odradzam, ja mam nadzieje niedlugo skończyć się z nimi użerać a resztę projektów zrobi mi ktoś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 17.12.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Dzięki za taką informację ;] Również planuje rozpoczęcie adaptacji itp, na wiosnę 2008 ;] Dlatego również szukam kontaktów do geodetów, architektów, firm zajmujących się kompleksowo fundamentami itd. Chętnie pogawędzę z osobami które uporały się z budową, booo tak myślę że nie wiem od czego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 24.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gif Piękna jest radość w święta, ciepłe są myśli o bliskich. Niech pokój, miłość i szczęście otoczy dzisiaj nas wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 30.12.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam, tez budujemy sie na zalesiu, jesteśmy na etapie piwnicy, reszta ruszy 7 stycznia jak pogoda sie nie zepsuje, poszukuje ekipy dobrej na co, cw, i kanalizacje, bo elektryke to maz sam zrobi. jakby ktos mial to prosze o namiary, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 30.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Znam tez architekta który sprawnie wykonał mam wszystkie adaptacje. Gdyby ktoś potrzebował to proszę napisać [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts